FES-ME'N 5 CÈNTIMS
A Catalansalmon tenim més de 15 .000 usuaris registrats arreu del món. I darrere cada usuari hi ha no una història, sinó mil històries, que donarien per omplir una enciclopèdia.
Amb 5Cèntims hem intentat fer una pinzellada d'aquestes pel·lícules plantejant unes preguntes curtes que us donaran una idea d'un grapat de vides viscudes amb intensitat i en català per tot el món.
Ep! Vols participar en el nostre 5Cèntims? Respon al nostre questionari i explica'ns els teus 5 centims clicant aquí!
WHATSAPP

Roser Biosca

Masqat - Oman

-
Visites: 894 112 likesm'agrada 0 comentaris comentar
Fa uns anys, el Barça de Victor, Nadal i companyia, i el Madrid van jugar un partit amistós a Masqat. Vaig anar a l'hotel on s'allotjaven per veure si podíem veure'ls i vaig acabar convidada al capvespre a l'hotel a prendre una copa amb ells. Al cap d'un mes, vàrem rebre a casa una samarreta oficial signada per l'equip oficial, Messi, Piqué, Valdés, Xavi... Difícilment vivint a Catalunya, hauria passat!!

Com et dius, on has viscut i durant quant de temps

Soc la Roser Biosca, de Vilafranca del Penedès, Barcelona. Visc a Masqat, capital del Sultanat d'Oman des de fa setze anys.
 

Què t'ha portat a viure a fora?

En el meu cas, cal dir que me'n vaig anar per amor. Em vaig casar amb un Omanita. Primer vàrem viure set anys a Catalunya, i després vàrem marxar cap a Oman.
 

Una experiència interessant que pots compartir amb nosaltres

Per mi, l'experiència més interessant de viure fora, és, en primer lloc, la teva transformació.... l'aprenentatge diari, nous costums, forma de viure i d'entendre la vida... sortir de la teva zona de confort... que sens dubte et fa créixer com a persona.
Com a anècdota, podria explicar que fa uns deu anys, el Barça i el Madrid van jugar un partit amistós a Masqat (els Sèniors, o sigui els de la meva generació, Victor, Nadal, etc.)
Vaig fer per als meus fills el que mai hagués fet per mi mateixa, anar a l'hotel on s'allotjaven per veure si podíem veure'ls. Vaig acabar convidada al capvespre a l'hotel a prendre una copa amb ells. Vaig marxar amb la promesa d'una samarreta oficial amb 'totes les firmes' per als meus fills. Al cap d'un mes, vàrem rebre a casa una samarreta oficial signada per l'equip oficial, Messi, Piqué, Valdés, Xavi...
Difícilment vivint a Catalunya, hauria passat!!
 

Tens intenció de tornar a Catalunya algun dia?

Mai saps on la vida et portarà... la terra i la família tiren, però la situació econòmica i política a Catalunya, no ajuden al fet que em plantegi un retorn a curt termini.
 

Fes-nos 5 cèntims del que significa per tu "viure a fora" i en què t'ha enriquit personalment

Viure fora et fa adonar de la immensitat del món i del petit que som. Et converteixes en ciutadà del món. Pluralitat, obertura de mires i molt de respecte per tot allò que encara ens és desconegut.
 

Fotografies


Més info:

Comentaris


Tria CincCentimista:
capdemunt

Aquest és un projecte de CATALANSALMON.com
Total visites:894

https://catalansalmon.com/5centims/

<#> VISITES (2024/06): 1445 / VISITES TOTAL : 26550


PAIS:United States
CODI:US
TIMEZONE: America/New_York
CIUTAT:Ashburn