FES-ME'N 5 CÈNTIMS
A Catalansalmon tenim més de 15 .000 usuaris registrats arreu del món. I darrere cada usuari hi ha no una història, sinó mil històries, que donarien per omplir una enciclopèdia.
Amb 5Cèntims hem intentat fer una pinzellada d'aquestes pel·lícules plantejant unes preguntes curtes que us donaran una idea d'un grapat de vides viscudes amb intensitat i en català per tot el món.
WHATSAPP

Nikos Miralles

Dubai - Emirats Àrabs Units

-
Visites: 535 42 likes m'agrada
Al 2017 vaig decidir fer una volta al món amb moto sortint des de Barcelona i al acabar-la l'any següent ja estava vivint a Sibèria.

Com et dius, on has viscut i durant quant de temps

Em dic Nikos Miralles, sóc de Barcelona del barri de Sants amb pare català i mare alemana. He viscut a Barcelona 25 anys, Berlín 1 any, Vancouver 1 any, Barnaul (Sibèria) 2 anys i ara mateix a Dubai des de fa ja 4 anys.
 

Què t'ha portat a viure a fora?

Sempre m'ha cridat l'atenció tot allò fora de Catalunya. Amb els meus pares ja des de ven petit viatjaven amb autocaravana i crec que en bona part aquesta infantesa m'ha portat a probar de viure a l'extranger.
 

Una experiència interessant que pots compartir amb nosaltres

Bueno, al 2017 vaig decidir fer una volta al món amb moto sortint des de Barcelona i al acabar-la l'any següent ja estava vivint a Sibèria. Mai saps el que t'espera un cop surts fora i més encara quan surts fora de la “teva” zona de comfort.
 

Tens intenció de tornar a Catalunya algun dia?

De moment no, de vacances si que m'agrada tornar-hi però no encara com algo fix.
 

Fes-nos 5 cèntims del que significa per tu "viure a fora" i en què t'ha enriquit personalment

Per a mi viure fora vol dir començar de nou (reset). Algo que per a moltes persones és algo negatiu, a mi m'afecta positivament. És més, crec que quan assoleixo el comfort en un territori, sigui Catalunya o qualsevol altre lloc mentalment em bloquejo i això no m'agrada; llavors significa que m'he de moure un altre cop. No soc conscient si això m'enriqueix o no; solament ho sabré al final de la meva vida suposo, però a dia d'avui no contemplo un altre mode de vida que no el de viure i probar indrets fora.
 

Fotografies


Més info:
Tria CincCentimista:
capdemunt

Aquest és un projecte de CATALANSALMON.com
Total visites:535

https://catalansalmon.com/5centims/

<#> VISITES (2023/09): 1659 / VISITES TOTAL : 14592


PAIS:United States
CODI:US
TIMEZONE: America/New_York
CIUTAT:Ashburn