CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 7 dies (6794 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
31-07-2021-MONEDES I BITLLETS | 25-08-2020-Un partit que dona vida als fantasmes balcànics | 26-11-2019-Un terratrèmol a Albània causa almenys sis morts i 260 ferits | 06-04-2019-Albanesos, 20 anys després |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
MONEDES I BITLLETS
2021-07-31 (1/4) - Pujat per Aleix Coll i Abullé ( ARMENIA ) - Comparteix

Benvolguts companys,

Sóc l’Aleix Coll de Sant Pol de Mar, i em dedico com aficionat a la numismàtica (monedes i bitllets) d’alta qualitat i de tot el món. Darrerament a Espanya hi ha molta demanda de material sobretot de països llunyans, per tant, a qui li pugui interessar li ofereixo la possibilitat de guanyar uns calerons per poca feina.

Els bitllets i monedes que necessito es troben a les mateixes entitats bancàries, per tant, no es requereix invertir un temps desmesurat, això sí, han de ser bitllets i monedes sense circular, de les que arriben noves als bancs; a més, no us parlo de material antic sinó de curs legal i actuals.

Cada lot hauria de tenir els bitllets i les monedes de tots els imports existents i per assegurar que no es malmetin en el trajecte podeu trobar fulls d’arxivar bitllets i monedes que es poden comprar per internet a un preu molt baix.

Evidentment, abans de l’enviament, us pagaria via transferència l’import de la compra, les despeses de correus i un 10% extra per vosaltres en concepte de comissió.

No es tracta doncs de vendre un lot de tant en tant, si la demanda ho requereix la meva intenció seria fer compres de 5 en 5 o de 10 en 10, setmanal, quinzenal o mensual, que dependrà de les vendes que pugui realitzar.

No correu cap risc ja que us pago per avançat i a més volum el 10% es pot convertir en un sobresou a tenir en compte.

Rebeu una cordial salutació des de casa.

Aleix Coll i Abullé
aleix65@gmail.com
Un partit que dona vida als fantasmes balcànics
2020-08-25 (2/4) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El campió albanès rep l?Estrella Roja de Belgrad serbi en un partit de màxima tensió a Tirana

https://www.ara.cat/esports/partit-dona- vida-fantasmes-balcanics-Serbia-Albania- Tirana_0_2514948499.html

Més info a www.ara.cat
Un terratrèmol a Albània causa almenys sis morts i 260 ferits
2019-11-26 (3/4) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El sisme ha fet caure nombrosos edificis i els equips de rescat ja busquen supervivents sota la runa

https://www.ccma.cat/324/un-terratremol- a-albania-causa-un-mort-i-almenys-150-fe rits/noticia/2966194/
Albanesos, 20 anys després
2019-04-06 (4/4) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Centenars de milers de persones van ser tretes a la força de casa seva i llançades a les carreteres que conduïen a la frontera amb Albània

https://www.ara.cat/internacional/Albane sos-anys-despres_0_2210778993.html

Del restaurant Korcagin de Belgrad en parlen les xarxes socials i molts mitjans de comunicació com a espai emblemàtic del nacionalisme serbi. El Korcagin té vetats els plats albanokosovars, només faltaria, alhora que es vanta d’oferir especialitats de països que no han reconegut la independència de Kosovo. Cap problema, doncs, per a plats espanyols, eslovacs o romanesos. Però el Korcagin ha volgut anar més enllà i ofereix, últimament, gambes a la graella en agraïment a la República de Palau, un petit estat d’Oceania que primer va reconèixer Kosovo i després se’n va desdir. I això té premi. La fama del Korcagin no para de créixer a mesura que es commemora el vintè aniversari de la guerra de Kosovo, que es va lliurar entre el 24 de març i el 10 de juny del 1999. Un sobresalt provocat per l’operació de neteja ètnica, el buidatge de Kosovo, desplegat pel règim ultra de Slobodan Milosevic. Centenars de milers de persones -més de 750.000, segons l’ONU- van ser tretes a la força de casa seva i llançades a les carreteres que conduïen a la frontera amb Albània. La resposta occidental no va ser dubitativa com ho havia estat vuit anys abans a Bòsnia. Pocs s’esperaven que l’OTAN, que complia 50 anys, convertiria Albània en una base des d’on s’enlairarien els avions per bombardejar Sèrbia i destruir objectius estratègics a Belgrad mateix, com ara els estudis centrals de la ràdio i la televisió. Cap capital europea havia estat atacada per l’aviació occidental des de la Segona Guerra Mundial. Ni tampoc des d’aquella guerra hi havia hagut una neteja ètnica comparable. Allò va ser el començament del final de Milosevic, que de la nit al dia va veure Kosovo convertit de facto en protectorat de l’OTAN mentre 200.000 serbis s’afanyaven a fugir deixant enrere cases i propietats. Només uns 30.000 s’hi van quedar.

No hi va haver Gran Albània
Tot i les seves conseqüències terribles, la guerra de Kosovo va generar expectatives de renaixement territorial, econòmic i cultural. Però l’articulació d’una Gran Albània, d’un únic poble albanès, quedaria en no res. La gent, a Tirana, fabulava sobre com l’OTAN i la UE recompensarien els sacrificis dels albanesos de tots dos costats de la frontera després d’haver passat dècades oprimits. Els uns, esclafats pel règim comunista d’Enver Hoxha, i els altres, humiliats pels serbis, per als quals els kosovars sempre van ser “els turcs”. Però més enllà d’unes quantes inversions econòmiques amb comptagotes, no ha estat fins al novembre del 2018 que Albània ha començat a ser considerada per la UE com un país amb prou garanties per a les inversions i el turisme: 20 anys després de la guerra de Kosovo i a punt de complir-se’n 30 de la caiguda del Mur de Berlín. Unes expectatives favorables que ara com ara no han frenat la tendència cíclica als sobresalts socials i polítics provocats per la corrupció. Amb tot, una conquesta d’Albània és haver reduït la desocupació al 16%. A Kosovo, mentrestant, l’atur ja no és del 70% com el 2004, però no baixa del 27%. I amb una diàspora d’uns 700.000 kosovars repartits per Europa, especialment per Alemanya i Suïssa, la regió albanesa de Iugoslàvia rescatada per Europa en una guerra que va fer més de 13.000 morts ha passat de protectorat a estat fallit.

Al restaurant Korcagin continuaran fent precs perquè s’acabi d’ensorrar i demanen als Estats Units de Trump que, com ha fet la República de Palau, es desdigui del reconeixement de Kosovo. A canvi, prometen tres dies de barra lliure.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[359] http://ALBANIA.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.7.175 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis