IDCAT

IDCAT - Certificats Digitals

COMPARTEIX!
WHATSTAPP
"Aquest contingut no està disponible en alguns països" ??
Si vius a l'estranger i t'has connectact a webs o diaris digitals de Catalunya o Espanya, és molt probable que t'hagis trobat algun cop amb missatges com el de l'esquerra: el conegut "CONTINGUT NO DISPONIBLE"
Aquest és un missatge no és pas un error tècnic; simplement és degut a que la web que visites llegeix la teva connexió (IP) i determina des de quin pais et connectes. I si la web GEOLIMITA l'accés, es a dir, restringeix l'accés només a certs paisos, et denegarà l'accés als continguts i et mostrarà aquest missatge o un similar.
Com ho fan? doncs fàcil, la web o el seu proveidor, te una llista de IP's que van associades a un pais. Si la connexió a la seva web es fa des de una IP (Pais) que no esta a la seva llista, li denega l'accés, Això va per qualsevol cosa que es connecti a Internet.
Però això NO ÉS INSALVABLE; hi ha eines que ens poden evitar aques control; com? doncs emmascarant la nostra ip amb una VPN ;)
Que és un Certificat Digital?     Deixeu-vos d'històries; que he de fer?
Que Caratsus és un Certificat Digital?
Un CERTIFICAT DIGITAL és un software que s'instala al teu ordinador i que et serveix per fer gestions per internet com si fossis presencialment i ensenyessis el teu DNI o Passaport. Per als Catalans que vivim a fora és extermadament útil perque ens permet fer gestions i obternir per internet, documents que normalment s'han de gestionar presencialment a Catalunya. El Certificat digital et permet obternir per exemple, DES DE CASA, certificats de titiols universitaris, obtenir certificats de vida laboral, certificat de naixement, certificat d'empadronament, i el que ens interesa aquí; SOL·LICITAR EL VOT PER INTERNET (no confondre sol·licitar el vot, amb votar. Això és un altre tema. Hi ha varios certificats digitals, el DNI electrònic n'és un. Però el que funciona millor i és MOLT RECOMANABLE és el IDCAT El IDCAT és el certificat que gestiona la Generalitat de Catalunya i és el mes senzill d'obtenir i d'utilitzar. SI encara no el teniu, US RECOMANEM AMB INSISTÈNCIA QUE US EL FEU QUAN ESTIGUEU A CATALUNYA!! Es una gestió de 15 minuts i us pot salvar la vida (metafóricament) quan viviu a l'estranger. Aquí teniu tota la info: www.IDCAT.CAT
En quins casos és útil un Certificat Digital?
Links i més info
IDCAT https://www.idcat.cat
Com ho faig?
bla

MICROSITES CATALANSALMON: VPN

ALTRES MICROSITES DE CATALANSALMON: | BREXIT | VPN | IDCAT | EXODE | CAMON PROFESSIONAL | TURISME | RODAMONS | CONSELL CCE

MAIL   |   CONDICIONS DEL REGISTRE   |   US

Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com
Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem una web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.

18.207.136.184 https://www.catalansalmon.com/microsites/idcat/