CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 21 dies (6808 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
14-05-2022-Rodrigo Chaves, nuevo presidente de Costa Rica: economista, 'outsider' y señalado por acoso sexual | 14-12-2021-A Costa Rica a teletrabajar | 01-10-2021-Noves de classes de català organitzades pel Casal Català de Costa Rica - exterior | 08-08-2021-Cerco feina | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da? | 27-12-2020-Tastet de Costa Rica | 15-06-2020-Costa Rica, un exemple contra el covid-19 a l?Amèrica Llatina | 27-04-2020-Costa Rica, el destino ideal después del confinamiento | 26-11-2019-Logopeda infantil ONLINE | 23-11-2019-Viure i treballar a Costa Rica |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

Cerco feina
2021-08-08 (1/9) - Pujat per AnnaCreu - Comparteix

Bones,
Cerco feina a Costa Rica, a la zona de Limones. Tinc 48 anys i faig tot tipus de feines relacionades amb la restauració i el turisme. La meva especialitat, la sommeleria :-))
Trobo que la pàgina està poc activa, en qualsevol cas, m'encantaria compartir converses. Ara tinc molta curiositat per la cultura costa-riquenya.
Fins aviat!
Logopeda infantil ONLINE
2019-11-26 (2/9) - Pujat per Estela (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, Catalans a Costa Rica!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!
Treball temporal
2019-01-02 (3/9) - Pujat per Tina - Comparteix

Hola!

Abans que res, bona iniciativa la d’aquesta pàgina! Em dic Tina i aquest 28 de Gener viatjo a Costa Rica amb la meva parella, i tenim moltes ganes! En el meu cas, estic buscant feina a través de portals laborals, a Heredia, que és on viurem (si hi ha catalans aqui, feu-nos-ho saber ;) ). Si algú em pot ajudar, busco feina temporal per 4 mesos, i donat que pot no ser atractiu per l’inversió de temps d’una empresa, amb mitja jornada i el sou més bàsic ja passo. Just m’agradaria agafar experiència.

Si algú em llegeix i sap alguna forma d’ajudar, seria benvinguda!! Mil gràcies i fins aviat!!
Canvi d'aires
2018-01-22 (4/9) - Pujat per Sergi Àlvaro Torrentó - Comparteix

Som de Lleida i estem pensant de venir a viure a Costa Rica. La meva parella i jo, tenim 48 i 52 anys. Voldría saver si es fàcil trovar feina. Volem començar de cero.

Ella sempre ha treballat a l'hostaleria i cuidant gent gran.

Jo, soc tècnic de fred industrial i des de fa 20 anys faig còpies de claus, comandaments de cotxe i pàrking. També vaig estar a OTIS, reparant avaríes dels ascensors.

Ja em direu alguna cosa.

També saver el que s'ha de portar per tenir ho tot en regla.
Feina-residencia
2016-12-31 (5/9) - Pujat per 080.CAT - Comparteix

Senyors

Qui em podria donar llum sobre com esta el mercat laboral a Costa Rica per a un enginyer informatic i les condicions legals per poder establir-se mab garantia ???

Moltes gràcies

080.cat@gmail.com
a la búsqueda de feina
2016-04-08 (6/9) - Pujat per Alba Campamà - Comparteix

Hola,

som dues noies que volem anar a Costa Rica i a ser possible trobar feina. Les dues som docents però busquem feina de qualsevol cosa, ja sigui en un hotel netejant, en una casa... per començar ja ens va bé.

l'altre problema és que volem marxar al Juliol però si no trobem res des d'aquí ho provariem un cop allà. Per temes de visats i documents, en necessitem un d'especial?? i es pot fer des d'allà??

Merciii :)
Enginyer Mecatronic
2015-10-16 (7/9) - Pujat per Marc Baget - Comparteix

Hola,
Estic buscant feina com a Enginyer Mecatronic a Costa Rica. Si algú té algun contacte o algun consell agrairia que es poses en contacte amb mi.
Moltes gràcies.
busco feina al textil fora de catalunya
2013-05-30 (8/9) - Pujat per jordibella1952 - Comparteix

hola a tots :
cerco feina al textil conec el proces d'anuar teles a teler i a ordidor , fa 25 anys que treballo de nuador com a autonom, degut la recesió textil quedo sensa feina, ting 4 maquines de nuar ustermatic i un bastidor per les maquines top matic preparada per les maquines uster, cerco feina puc aportar les maquines.
També soc llicnciat en marketing turistic, amb experiencies a Andorra i haber fet un estudi per Salars de Pallars per l'instalació d'un camping.
Llicenciada en història de l'art i amb el nivell D de català s'ofereix com a docent o guia turística
2013-01-14 (9/9) - Pujat per Eulàlia Romà Alonso ( Boston ) - Comparteix

Hola a tots!
A principis de febrer tenim pensat (el meu marit, el meu fill i jo) venir un mes a CR per conèixer el país i buscar/trobar feina. Voldria conèixer, al mateix fer, gent catalana que ja hi visqui per saber quina ha sigut la seva experiència perquè la idea és anar-hi a viure-hi. Com està la feina per aquí? Jo sóc professora d'ESO i batxillerat i també guia turística.
Si algu ens vol donar un cop de mà, siusplau, feu-m'ho saber!!!
Mil gràcies!!
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[34] http://costarica.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.126.108 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis