CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 22 dies (6809 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
14-05-2022-Rodrigo Chaves, nuevo presidente de Costa Rica: economista, 'outsider' y señalado por acoso sexual | 14-12-2021-A Costa Rica a teletrabajar | 01-10-2021-Noves de classes de català organitzades pel Casal Català de Costa Rica - exterior | 08-08-2021-Cerco feina | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da? | 27-12-2020-Tastet de Costa Rica | 15-06-2020-Costa Rica, un exemple contra el covid-19 a l?Amèrica Llatina | 27-04-2020-Costa Rica, el destino ideal después del confinamiento | 26-11-2019-Logopeda infantil ONLINE | 23-11-2019-Viure i treballar a Costa Rica |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Venem finca amb dues cases a la Zona Sud de Costa RIca
2016-03-17 (1/2) - Pujat per Alèxia Costa - Comparteix

Venem la nostra finca amb dues cases a la Zona Sud de Costa Rica. Està a Sabalito, a Coto Brus, en una zona rural cafetera a la muntanya amb un clima primaveral i un entorn verd tot l’any. La finca té 8.000 metres quadrats, vorejada per un petit riu, amb una casa principal de dues plantes, i una altra caseta de convidats. L’anomenem "Finca Celeste".

Abans de la descripció, us donem la nostra adreça de Facebook per si voleu conèixer més sobre la nostra experiència de vida a Costa Rica: https://www.facebook.com/pages/Finca-Cel este-Costa-Rica-Homestay/691666477615447
També tenim un blog, més personal, on vam escriure molt fins que vam obrir el facebook: www.fincaceleste.wordpress.com.

A la propietat hi tenim sembrats arbres fruiters, verdures i cafè. Hi ha diversos hivernacles i estables i gàbies per als animals.
La finca disposa d'aigua corrent (potable i molt bona), llum, accés a Internet i cobertura de mòbil. Recollim aigua de pluja i de pou (amb bomba). La casa principal té un escalfador solar per a la dutxa, a part de l'elèctric.

La casa principal té dos pisos. Sala, cuina, tres habitacions, lavabo amb dutxa, porxo on passem la major part del temps i rebost. És un espai meravellós amb moltíssima llum natural i vistes al jardí, molt acollidor.
Al jardí: flors, glorieta, àrea de jocs infantil, caseta de jocs de fusta i dutxa de bambú amb terra de ceràmica sota un arbre. Aparcament cobert per a dos cotxes i dos magatzems per a eines del camp.

A uns metres de la casa principal hi ha la casa per a convidats, amb bany, habitació de matrimoni, sala amb llit-sofà i una habitació individual. Perfecta per a les visites i els amics o per llogar.

La finca està en una petita població amb escola, petit centre sanitari, església i una pulpería (botigueta amb una mica de tot, inclosos queviures). A 4 km hi ha Sabalito, que disposa de tot el necessari per viure: supermercats, farmàcia, centres mèdics, bancs, ferreteries, tallers, internet cafè, papereries... I a 8 km hi la capital del cantón, San Vito.

A prop de Sabalito es troba Río Sereno, població fronterera amb Panamà on hi ha oficines de Fronteres per poder sortir de Costa Rica i tornar a entrar per renovar la visa de turista. A 10 minuts de la finca hi ha el poble de la Unión, també fronterer amb Panamà, que té diversos comerços i una gasolinera panamenya un 40% més barata.

Hem viscut en aquesta finca 5 anys, és un lloc molt tranquil, segur i on els nostres fills han crescut feliços. Per això ens agradaria que una altra família pogués gaudir d'aquest increïble paradís.
El preu que demanem per la Finca Celeste és de 105.000 $ americans.

Podeu veure les fotos i l’explicació més detallada a http://www.encuentra24.com/costa-rica-es /bienes-raices-venta-de-propiedades-casa s/finca-rural-organica-de-8-000-metros-y -dos-casas-en-sabalito-coto-brus/5979600 ?search=keyword.casa%20madera®ionslug =puntarenas-provincia-san-vito&catslug=a ll.

També venem una altra propietat de 3.000 metres quadrats amb una caseta de fusta al costat de la nostra propietat amb unes vistes precioses, que vam construir fa dos anys per als avis dels nens. En cas que algú estigui interessat en les dues propietats, es pot fer un preu conjunt. De seguida que pugui la posaré en un altre post per no fer-ho tan llarg, però també en podeu veure els detalls en aquest anunci: http://www.inmotico.com/venta-cr00000234 -16/casita-de-madera-en-lo-alto-de-una-l oma-con-maravillosas-vistas.html.

Esperem que trobeu en aquest lloc la pau i felicitat que nosaltres hem gaudit. Ens podeu contactar pel Facebook, el blog o el correu fincaceleste.costarica@gmail.com.

Pura Vida!
Alèxia
Venda de Propietat a Cahuita
2011-02-10 (2/2) - Pujat per Laia Antolin - Comparteix

Venem propietat a Cahuita (zona Carib Sud de Costa Rica). La propietat té 14000 m2, disposa de 4 bungalos, mirador, Bar-restaurant, cuina, zona de serveis, pou propi d'aigua, electricitat, teléfon. Per a mes informació contactar amb Laia a Barcelona 93-2848039 (laiaantolin@gmail.com) o amb Mar o Elvi a Cahuita (50627550651) i us eviarem un dossier complert amb informació i preu.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[34] http://costarica.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.7.120 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis