CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 23 dies (6810 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
02-05-2024-Desallotjaments violents de les protestes propalestines a les universitats dels EUA | 22-04-2024-Jordi Fernández serà presentat dimecres com a nou entrenador dels Brooklyn Nets | 21-04-2024-Busco habitació Universitat de Columbia | 06-04-2024-Un inusual terratrèmol de magnitud 4,8 sacseja Nova York sense causar víctimes | 31-03-2024-Nova York posa contenidors per recollir les escombraries: 'Volem assemblar-nos a Barcelona' | 19-03-2024-El desplegament de la Guàrdia Nacional al metro de Nova York no frena la inseguretat | 16-02-2024-Nova York denuncia cinc grans xarxes socials per 'alimentar una crisi de salut mental juvenil' | 14-10-2023-Los tijeretazos presupuestarios en Nueva York, la capital de los millonarios | 02-10-2023-La lluita de Nova York contra Airbnb: com afecta turistes, hotels i veïns? | 24-09-2023-Una nova llei sobre pisos turístics desinfla Airbnb a Nova York |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

 També pots buscar en els nostre LINKS PER BUSCAR PIS
Ep! tenim una web per compartir OFERTES I DEMANDES d'allotjament arreu del mon
Perque no hi fas un cop d'ull?
ALLOTJAMENT
Paginació: 1234
Habitació a Brooklyn disponible Juny i Juliol
2016-05-17 (1/73) - Pujat per Mireia Canyigueral Vila - Comparteix

Hola a tots! Em dic Mireia i porto 10 mesos visquent a Nova York. Estic buscant algú perquè llogui el meu pis de l'1 de Juny al 31 de Juliol. Jo marxo de vacances a Girona i necessito que algú es quedi al pis fins que s'acabi el contracte. Són 800$ al mes, més 50-60$ d'electricitat i internet. El pis està molt a prop de Prospect Park i de Brighton Beach i Coney Island. La zona en que està és molt segura i tranquil.la i el pis està a 10 segons de la línia Q i B (parada Kings Highway) Si esteu interessats o coneixeu algú que pugui estar-ho, contacteu amb mi i us envio més informació i fotos. Gràcies :) El meu correu és: mireiacanyigueral@gmail.com
Busco allotjament per uns dies
2016-04-07 (2/73) - Pujat per olga pons (Catalansalmon) - Comparteix

Molt bones catalans! Busco allotjament per uns dies per la meva amiga i jo mateixa. Estarem a NY desde el 30-juliol fins el 3 d'Agost. Després marxem cap una altre ciutat. Busquem alguna cosa econòmica i que estigui el millor situat possible per poder vistiar lo bàsic, ja que hi estem pocs dies. O si més no, si podeu aconsellar algun lloc o barri?? Anem bastan perdudes... Moltíssimes gràcies!! Salut!!!
Busco estudi o habitacio en pis compartit
2016-01-20 (3/73) - Pujat per Ingrid Casado (Catalansalmon) - Comparteix

Bones,
Busco un estudi o una habitació en pis compartit a Manhattan de Febrer a desembre ja que estaré a Nova York amb una beca.
Si sabeu d'alguna opció interessant si us plau envieu-m'ho a casadoprat@gmail.com
Soc una noia de Girona de 31 anys, sociable, alegre, responsable, respectuosa i ordenada.
Merciii!!
Ingrid
2015-10-12 (4/73) - Pujat per Maribel (Catalansalmon) - Comparteix

Hola a tothom!

Em dic Maribel i vaig a NY del 6 al 14 de novembre, i agrairia que algú em recomanés alguna web per buscar allotjament que sigui de fiar.

Moltes gràcies,

Salut!!!
Habitació a New York
2015-09-16 (5/73) - Pujat per Ester Costa - Comparteix

Hola a tothom!

Sóc l'Ester! Necessitaria la vostra ajuda, a veure si algú em pot donar un cop de mà!

Arribo a New York el 20 d'Octubre i estic buscant una habitació bé sigui temporal, un sublet, fins que trobi un altre cosa o bé per llarg termini mínim 6 mesos. Vaig contactant amb gent pel Craigslist, però com ara estic a Barcelona és molt complicat... Algú lloga alguna habitació perquè tingui un lloc on estar fins que trobi pis? O teniu alguna idea de com ho puc gestionar? Vaig viure-hi l'any passat i és complicadissim el tema de la vivenda!

Moltes gràcies! Una abraçada!

El meu correu és: estercst@hotmail.com
Intercanvi de casa a Nova York
2015-08-21 (6/73) - Pujat per Montse1979 (Catalansalmon) - Comparteix

Hola!

Sóc la Montse i tinc previst venir a Nova York del 23 d'octubre al 13 de novembre. Estic explorant l'opció de fer un intercanvi amb el meu pis, preciós, de Poblenou (Barcelona). De fet estarà lliure des del 16 d'octubre perquè abans faig una parada a Costa Rica.

També, estic oberta a intercanviar el meu pis per una habitació, si fos el cas.

Si sabeu d'algú que li pugui interessar, si us plau, feu-m'ho saber.

Moltes gràcies!
Allotjament 7 dies
2015-08-12 (7/73) - Pujat per Silvia Trias Morell (Catalansalmon) - Comparteix

Hola!!

Som una parella que viatgem a Nova York del 2-9 de desembre! Ens agradaria trobar algú amb qui ens pogués ensenyar una mica la vertadera ciutat i ens pogués allotjar o ens recomanés algun lloc/propietat per estar-no aquests dies!
Es el nostre primer cop a la ciutat i ho volem aprofitar al màxim, i què millor que amb gent de la terra! :)

Moltes i moltes gràcies!

Podeu contactar amb mi a través del mail: sils_11@hotmail.com
Busquem apartament per 3 mesos
2015-04-10 (8/73) - Pujat per Ricarme - Comparteix

Bones,
Som en Ricard i la Carme.
Aquest mes d'octubre i fins a principis de gener del 2016, viurem a NYC.
Estem buscant un apartament proper al Memorial o per una zona relativament propera (20-30minuts amb el metro)
Ens podeu ajudar??

Coneixeu pagines web de lloguer sense agència? Contacte directe propietaris?

Moltes gràcies
Busco habitaciô amb bany per vacances
2015-04-06 (9/73) - Pujat per Fina Solé (Catalansalmon) - Comparteix

Bona tarda,
Em dic Fina i tinc la intenció de visitar NY i part de la Costa Est aquest estiu. Voldria llogar una habitació amb bany durant una setmana del mes de juliol. He mirat a craiglist peró em surten preus per mesos i no se quines zones són les millors. Algú em pot orientar? Gràcies.
Fina Solé
Busco habitació privada en pis compartit de febrer a juliol
2015-01-11 (10/73) - Pujat per Laura Torres - Comparteix

Bones,

Sóc la Laura, de Barcelona, 28 anys. Cap al dia 5 de febrer arribaré a NY. La meva empresa m'hi envia per treballar des d'allà durant un mínim de 6 mesos (de principis de febrer a final de juliol, si el visat m'ho permet!).

Busco una habitació en un pis compartit. Preferentment he estat mirant a Brooklyn (Fort Greene, Boerum Hill, Prospect Heights, Clinton Hill, Cobble Hill...tot i que no estic tancada a cap barri). M'agradaria una habitació àmplia, llit gran, tranquila i el més important, amb bons companys/es de pis!

Si sabeu d'alguna cosa el meu mail és lauratorresasensio@hotmail.com.

I un cop allà estaria encantada de coneixer algú :) Així que si feu trobades o algú es troba tant sol com m'hi trobaré jo, estaré encantada de compartir un beure!

Moltes gràcies,

Laura.
busquem pis per estada de 3 mesos
2014-12-23 (11/73) - Pujat per marian - Comparteix

Bon dia !! Som una parella amb una nena d'un any que busquem pis pels mesos de JULIOL-AGOST-SETEMBRE del 2014. A ser possible prop de l'hospital Mount Sinai.

Si sabeu de qualsevol informació us agrairiem.
Que tingueu Bones Festes !!!!

Marian. .
Busco habitació per un mes, des de mitjans de setembre
2014-08-19 (12/73) - Pujat per rut - Comparteix

Hola,

Busco lloc on passar el meu primer mes a NY i des d'on buscar allotjament per a un any. Arribo a mitjans de setembre. M'estaria bé llogar una habitació en pis compartit. Coneixeu algú que llogui?
5 dies a Nova York
2014-07-13 (13/73) - Pujat per Maria Font - Comparteix

Serem 5 dies aquest agost a Nova York, i ens agradaria llogar un apartament per a 2 persones (som adults i ordenats) amb cuina, bany, aire condicionat, i ben comunicat, si pot ser. També necessitem que tingui un bon matalàs, per problemes d'esquena.
Arribem el 17/08 a la tarda i marxem el 22/08 al matí.

El meu correu mariafont39@hotmail.com

Salut!
PIS PER ESTUDIANTS
2014-06-25 (14/73) - Pujat per Maria BV - Comparteix

Hola a tots!

El proper semestre començaré un màster a Nova York, així que estic buscant allotjament a partir de finals d'agost. Pel que he anat veient els pisos són bastant cars, i per aquest motiu m'agradaria que algú em pogués informar sobre opcions econòmiques, ja sigui compartint pis amb altres estudiants, amb famílies americanes, etc. o alguna persona que directament estigui interessada en compartir pis.
D'altra banda, també m'agradaria saber en quines zones de Nova York és més adequat buscar allotjament.

Us agraïria moltíssim qualsevol tipus d'ajuda/ consell, ja que de moment vaig bastant perduda.

Merci!
Lloguem estudi
2014-01-16 (15/73) - Pujat per Mireia Julià - Comparteix

Hola!

Som una parella que vivim a Nova York i que lloguem el nostre estudi a partir del 15 de febrer i fins l'1 de maig. L’estudi consta d'habitació-menjador amb llit i sofà-llit, televisió per cable, Internet, cuina equipada independent, i bany. Està molt ben comunicat, a 15 min. del centre de Manhattan, a 1 min. de la parada de metro 61st Woodside (línia 7), i a 3 min. de la parada 65st (línies M i R). 75$/dia (despeses incl.), negociables depenent del nombre de dies. Per a més informació o fotos, podeu contactar-nos per correu a mirejudi@hotmail.com.

Salut!

Mireia i Joan
Hola!!!! Sóm 6 ballarines d'arreu que necessitem allotjament per dos mesos
2013-04-24 (16/73) - Pujat per Carla Morera - Comparteix

Hola!!!!!!!!!!!

Sóc la Carla, sóc de Barcelona i estudio dansa a Sàlzburg.

El cas és que 7 alumnes de Sead (Sàlzburg Experimental Academy of Dance) tenim la oportunitat de fer un intercanvi amb la Tisch University of the Arts de Nova York i necessitem allotjament assequible per aquest període a la ciutat!!! Totes estem buscant i rebuscant i hem trobat diferents opcions però estem intentant trobar aquella que més s'adequa a les nostres possibilitats i d'altra banda, LES FONTS són el que més ens fan dubtar a l'hora de prendre la decisió de llogar perquè estem a Àustria i sóm de diferents països i no ens atrevim a confiar en qualsevol, per això he pensat en donar-me d'alta al blog en tant que em transmet més confiança.

No ens importa anar totes a viure a un apartament així com tampoc haver-nos de separar, el dessig final és trobar algo raonable. Així que si algú ofereix alguna habitació, algun apartament el que sigui estarem encantadíssimes de rebre el vostre ajut.

Moltíssimes gràcies!!!!!!!!!!!!

Podeu posar-vos en contacte amb mi a la direcció de correu: carmorcru@gmail.com

Salut!!!
Lloguem estudi per aquest estiu
2013-04-18 (17/73) - Pujat per Mireia Julià - Comparteix

Hola,

Som una parella de catalans que viu a Nova York però que marxa fora a l'estiu. Lloguem el nostre estudi pels mesos de juny, juliol i agost (o qualsevol d'aquests mesos per separat). Consta d'habitació-menjador amb llit i sofà-llit, televisió per cable, Internet, cuina equipada independent, i bany. A 15 min. del centre de Manhattan, a 1 min. de la parada de metro 61st Woodside (línia 7), i a 3 min. de la parada 65st (línies M i R). 1500$/mes (despeses incl.), negociables. Per a més informació o fotos, podeu contactar-nos per correu a mirejudi@hotmail.com.

Salut!

Mireia i Joan
Habitació a NY
2013-04-04 (18/73) - Pujat per Maria Ferrer Morgades - Comparteix

Hola a tothom!!
Em dic Maria Ferrer, sóc de Vilafranca del Penedès i estic estudiant a la UAB.
M'ha sorgit la oportunitat de fer un petit viatge a nova york i busco una habitació economica per 3 o 4 nits, dates a confirmar i si podria ser a prop del centre o ben comunicat. Segurament seria a finals d'abril i primers de maig.

Gràcies!
Busco apartament de maig a setembre, approx.
2013-03-26 (19/73) - Pujat per Pep - Comparteix

Hola,

som una parella amb 2 peques de 3 i 1 any, que venim a NY per 5 mesos, de maig a finals de setembre, approx. (tot és parlar-ne segons disponibilitat del pis), amb una beca de recerca a la UC.

Estem buscant apartament a NY, si algú en té o coneix per llogar, ens ho podeu fer saber?

Moltes gràcies,

Pep
Busquem company de pis
2013-03-20 (20/73) - Pujat per Núria - Comparteix

Som una parella jove de 27 i 28 que fa gairebé un any que vivim a NYC. Ara se'ns acaba el contracte i ens apugen el lloguer per al any que ve (encara més) i estem buscant company de pis per compartir un apartament de dues habitacions, i reduir despeses. Per anar bé, hauríem de canviar de pis entre l'abril i el maig.

Si algú està interessat, o coneix algú que ho estigui, feu-m'ho saber!!!

Merci!!
Paginació: 1234
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[5] http://catalansanewyork.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - newyork@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.100.59 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis