CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 17 dies (6804 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-04-2024-Sant Jordi arriba a les ribes del riu Tàmesi | 15-02-2024-Regne Unit: la manca de dentistes públics fa que un 25% de la població no tingui atenció odontològica | 05-01-2024-S'enfonsa al Tàmesi el vaixell que era seu de la Penya Blaugrana London | 06-12-2023-Boris Johnson demana perdó a les víctimes en la investigació de la seva gestió de la covid | 28-11-2023-Sunak planta Mitsotakis en la polèmica pel retorn de les escultures del Partenó | 15-11-2023-El Suprem britànic tomba el pla del govern d'enviar a Ruanda els demandants d'asil | 11-11-2023-Detinguts 82 ultres que volien boicotejar la marxa pro-Palestina més nombrosa de Londres,on unes 300.000 persones es manifesten pel centre de la ciutat | 11-09-2023-El progressiu empobriment del Regne Unit alarma els britànics | 04-08-2023-James Bond ho vol saber tot sobre tu | 23-07-2023-Castellers of London, fent pinya a la vora del riu Tàmesi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

 També pots buscar en els nostre LINKS PER BUSCAR PIS
Ep! tenim una web per compartir OFERTES I DEMANDES d'allotjament arreu del mon
Perque no hi fas un cop d'ull?
ALLOTJAMENT
Paginació: 1234
Busquem habitació!
2012-02-15 (1/75) - Pujat per Laia Palència - Comparteix

Hola!


Som la Laia i el Pol i venim a Londres de l'1 d'abril al 31 d'agost. Jo (la Laia) vinc a fer una estada pre-doctoral i el Pol treballarà a distància. Estem buscant una habitació per aquests 5 mesos així que si us sobra una habitació a casa o sabeu d'algú que li interessi escribiu-nos si us plau! laia.palencia@gmail.com


Si no, ens veiem a Londres! Moltes gràcies!!

allotjament setmana vinent
2011-11-10 (2/75) - Pujat per MARTA EROLES - Comparteix

Hola a tothom. De manera precipitada vinc demà passat, dissabte dia 12 de novembre, a Londres. De moment tinc previst quedar-m'hi una setmana, fins el dissabte o diumenge vinent, i necessito un lloc barat per allotjar-me. El meu coneixement d'anglès és molt bàsic i vinc sola, per això voldria saber si sabeu d'alguna persona que llogui a un preu mòdic (si és gratuït  millor!!) una habitació o simplement un sofà on poder passar aquesta setmana i, per què no, poder compartir uns dies. Si no és així, albergs o hostals... Moltes gràcies a tots i totes!

allotjament Londres per la setmana vinent
2011-11-10 (3/75) - Pujat per MARTA EROLES - Comparteix

Hola a tothom. De manera precipitada vinc demà passat, dissabte dia 12 de novembre, a Londres. De moment tinc previst quedar-m'hi una setmana, fins el dissabte o diumenge vinent, i necessito un lloc barat per allotjar-me. El meu coneixement d'anglès és molt bàsic i vinc sola, per això voldria saber si sabeu d'alguna persona que llogui a un preu mòdic (si és gratuït  millor!!) una habitació o simplement un sofà on poder passar aquesta setmana i, per què no, poder compartir uns dies. Si no és així, albergs o hostals... Moltes gràcies a tots i totes!

Buscant piset to share!!!!
2011-11-04 (4/75) - Pujat per Laura Rueda Garcia - Comparteix

Hola!!!


Em dic laura i sòc nova a catalans a London, tot i que ja conec el sistema ja que tmb vaig estar a Catalans a Dublin;)


Bé, el cas es que ara vull  anar a  Londres, la meva etàpa a Dublin ja ha acabat  i bé, tinc moltes ganes !


La meva idea es mourem cap allà a principis de desembre, pero clar...necesitaría una habitaciò.


La veritat que em conformo amb poqueta cosa per començar, mentres tingui un llit per dormir ja sòc feliç.


Si em voleu donar un cop de mà en la meva recerca estaría molt agraída :) gent que coneixeu que busca compartir pis, vosaltres mateixos...ah!!!! i si es en pis on víuen gent que no parla català o castellà també m estarà bé...que aixi aprenc més l anglés ;)


MOltes gràcies a tots i aviam si tinc sort!!!







BUSCO HABITACIÓ!
2011-09-12 (5/75) - Pujat per Marc Portella - Comparteix

Bones! Fa 3 dies que rondo per Londres. De moment estic en un hostal, però estic buscant una habitació en un pis compartit aprop del centre. Algú té informació que em pogués ajudar?


 


Gràcies!


Marc

BUSCO HABITACIÓ DE SETEMBRE A DESEMBRE
2011-08-02 (6/75) - Pujat per Marc Hernández - Comparteix

Hola! Em dic Marc! Com molts de vosaltres vinc a Londres al setembre a treballar en una empresa (d'entrada fins a desembre ja es veurà si s'allarga) i vaig més perdut que.. L'empresa està situada a Edgware Road. Busco una habitació d'entrada per NW, però estic totalment obert a altres zones que tinguin més o menys bona connexió. Estic buscant per webs, agencies i coneguts de coneguts. Algú en sap d'alguna?? Sinó algú sap d'alguna agència més o menys seriosa que em pugui gestionar una habitació?

Moltes gràcies per l'ajuda!!

Marc
Busco habitació!
2011-07-13 (7/75) - Pujat per Aida Muñoz - Comparteix

Hola a tothom!!
Em dic Aida i fa una setmana que sóc a Londres per feina. Estic buscant habitació en pis compartit. La feina la tinc a Regent's Park, però crec que podria viure a qualsevol zona sempre que els companys siguin agradables i hi hagi un ambient guai al pis.
Hi algú que ofereixi quelcom???
Gràcies!!!!
Aida
BUSCO HABITACIO JUN/JUL/AUG
2011-03-18 (8/75) - Pujat per laura gracia - Comparteix

Soc estudiant d'historia de l'art. desde 2007 visc entre londres i barcelona. vaig deixar la room de londres al desembre per venir uns mesos a barcelona. al juny torno de nou a la city per estar-hi uns mesos fins al setembre. BUSCO ROOM a bethnal green - brike lane - shoreditch - per JUN/JUL/AUG disposats a pagar 500pounds/months. contactar a lauraplanagracia@hotmail.com
BETHNAL GREEN - WHITECHAPEL , SINGLE ROOM
2011-03-02 (9/75) - Pujat per Ignasi LB - Comparteix

excellent large single room with double bed to rent in a new 2 floor house in bethnal green. just 5 minutes walking to bethnal green station (central line) and 5 minutes to whitechapel station (district and circle lines), both of them in zone 2. wonderfull links to get to central London (buses number 8, 25 or 205). council tax and water inclusive. large living room, garden, good kitchen, bathroom and toilet. we are looking for a girl or boy and the room is available from now. please contact with us by phone
Alex: 07780032388
Ignasi: 07423535979
just in case that we can't answer the phone please leave a message and we'll phone you back as soon as possible.
informació Bed&Breakfast,i hotel
2011-01-10 (10/75) - Pujat per oscar valdes gatell - Comparteix

Hola a tots,el cap de setmana del 27 al 29 de Maig anire a pasar el cap de setmana a Londres,volare desde Girona a Gatwick.Voldria informació la manera més economica per anar desde l´aeroport fins el centre de Londres,i també voldria demanar informació a tots els catalans que viviu a Londres, si sabeu un bed and breakfast o Hotel, que estigui al centre a una zona que hagi una mica de marxa i que estigui ben situat.També a ser posible una mica economic.Gracies a tots!!
salutacions
oscar valdes gatell
una habitació????
2010-11-23 (11/75) - Pujat per Ulisses - Comparteix


Bones a Tothom,
Arribo a London el el 13 de Gener a les 22:10, estaria be saber on anar a dormir amb anterioritat. Així que si algú esta interessat o coneix d'algú que pogui llogar una habitació individual o compartida i m'ho pogués fer saber ho agrairia mooolt. Gràcies per adelantat.


Ulisses Zunzunegui


P.D: Noi, 27 anys, graduat universitari (Física), el lloguer seria fins a juliol. gracies.
Necessito Habitació el 27/11/2010
2010-11-22 (12/75) - Pujat per Albertd - Comparteix

Hola!

Necessito habitació per la setmana que ve en la zona 1, 2 o 3 que no passi de 100 p a la setmana i que tingui internet i lámbient agradable.

Hi ha algun català que sapiga una habitació aixi!!!!!

Espero impacient la vostra resposta.

Gracies!

Habitació o pis...
2010-11-10 (13/75) - Pujat per CARME_ - Comparteix

Hola catalans, nosaltres som una parella de 24 i 29 anys que busquem habitació també, i pensavem que potser podriem trobar un grup de gent que volguéssin llogar un pis amb nosaltres, en comptes d'anar per habitacions... que us sembla? sinó, nosaltres també estem interessats en aconseguir una habitació doble.

Si esteu interessats el meu mail és:
karmerota@gmail.com
Buscant habitació individual
2010-10-20 (14/75) - Pujat per Blindboy - Comparteix

Bon dia a tothom,

Sóc un noi de 24 anys, vinc d'un poble proper a Barcelona, fa 6 dies que estic aquí a Londres i estaria interessat en un lloc una mica més permanent. Sóc molt net, i respecto molt l'espai dels altres, per exemple jo no fumo pero no em fa res que fumin davant la meva presència. Estic buscant feina com un boig, però el meu nivell d'angles em deixa les coses una mica complicades. Si algú em pogues donar un cop de mà en aquest aspecte seria un detall ;)

M'agradraia trobar una habitació individual, per poder lloguer a partir de l'1 de Novembre. Pels que respongueu, m'agradaria que em donessiu el preu per mes, i si van incloses totes les taxes, així com l'ambient del pis, del barri... Qualsevol fotografia sera benvinguda!

M'agradaria que la gent del pis intentessim parlar en anglès així aprenem tots una mica més.
La meva direcció de correu es:
xevi_bon@hotmail.com
El meu telefon d'aquí es:
07523833695.

Busco habitació 23 Octubre-13 Novembre
2010-10-11 (15/75) - Pujat per Iván Díaz - Comparteix

Bona nit!
Noi de Barcelona cerca habitació del dissabte 23 d'octubre al 13 de novembre.
Millor zona 1/2, a prop del metro i amb internet wifi.
Vaig a Londres a millorar una miqueta el meu anglès.
Sóc un noi universitari, postgraduat, endreçat, responsable i crec q simpàtic. :)
Salutacions.
2010-08-05 (16/75) - Pujat per Elisenda Xirau - Comparteix

Hola catalanets/catalanetes!!

Sóc Elisenda i en molt molt breu , la propera setmana 12aug , estaré per London per una temporada.
Per ara tinc allotjament per un parell de setmanes , però algú sap d'alguna habitació lliure???

gràcies per endavant !!!

Elisenda.
Habitació per 15-20 dies
2010-07-09 (17/75) - Pujat per Monica Girona - Comparteix

Sóc la Mònica de Girona que aterro a aquestes contrades (London city) el 29 de juliol per buscar-me la vida. Estic buscant l'allotjament dels primers 15-20 dies, llavors ja em buscaré un pis per compartir.
No sé si sabeu d'algú que em pogués llogar una habitació per aquest temps o una família que acollís estrangers... qualsevol suggeriment serà benvingut!!
Gràcies i fins aviat!!


Habitació en pis super lluminós i agradable a Brixton
2010-06-02 (18/75) - Pujat per ariadna f-v - Comparteix

Hola catalans i catalanes,

La meva parella i jo busquem algú amb qui compartir el pis a on estem a partir de l'1 de juny. El pis és preciós, sense sala d'estar però amb una cuina ben gran amb sofà i balancí. Molt lluminós i agradable. L'habitació a llogar té llit de matrimoni, armari, estanteries i taula d'estudi.

El pis està a Brixton, q per qui no ho coneixi, és al sud de Londres, zona 2 i en 15 min et plantes a Oxford Circus. El barri és conegut per ser afro-caribeny, això fa q tingui molta vida. A 5 min de casa hi ha súper, mercat, cine, metro i gimnàs!

Busquem algú responsable, ordenat, amb interessos culturals i humor. I amb intenció de parlar amb anglès, ja q aquesta és la llengua del meu xicot. Els dos tenim 30 anys, som tranquils i feliços.

El lloguer és £550 al mes i inclou el gas, l'electricitat, internet ADSL i dona de neteja. S'han de deixar 6 setmanes de dipòsit.

si us interessa o voleu saber més envieu-me un email a ariadna.fvm@gmail.com.



BUSCO SUBSTITUT PER LA MEVA HABITACIÓ, MARXO LA SETMANA QUE VE, A 5 MINUTS DE BRICK LANE
2010-05-26 (19/75) - Pujat per Isona Rigau - Comparteix

Hola a tots/es!
La setmana que ve haig de començar a empaquetar per tornar a Catalunya i haig de deixar l'habitació on he estat vivint amb la meva parella fins ara. El pis està força bé, amb una cuina nova de vitroceràmica i un backyard i l' habitació és doble amb molta llum en un pis compartit amb un noi francès i un d'australià. També hi ha un sofà llit extra a l'habitació per si vénen visites i està situat a tocar de Brick Lane, Spitalfields Market, Sunday Up Market, mercats de fruita a Whitechapel Road, un Sainsbury enorme i un Tesco. El millor és que és a la zona 1 de metro, i a 10 minuts caminant de Tower Bridge i 15 minuts caminant de la City.
Si a algú li interessa, podem ensenyar-la i parlar de les condicions en persona, però nosaltres hem de marxar el dia 8 de juny, que és d'aquí no res. El preu és de 600 pounds al mes amb un mes de fiança que es retorna al final de l'estada.
Si voleu quedar per veure'l, poseu-vos en contacte amb mi per mail a la següent adreça: isona@canguillo.org
Moltes gràcies!
Isona.
Busco habitació
2010-05-25 (20/75) - Pujat per Mercè FS - Comparteix

Hola,
Vaig a Londres el 9 de juny, la primera setmana em quedaré a casa d'una amiga, però busco pis per els seguents dos mesos, si algú sap alguna cosa li agrairia un pilo.
El meu mail és: merce_fs@hotmail.com

Moltes gràcies!

Mercè
Paginació: 1234
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[4] http://catalansalondon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.131.70 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis