CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 17 dies (6804 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-04-2024-Sant Jordi arriba a les ribes del riu Tàmesi | 15-02-2024-Regne Unit: la manca de dentistes públics fa que un 25% de la població no tingui atenció odontològica | 05-01-2024-S'enfonsa al Tàmesi el vaixell que era seu de la Penya Blaugrana London | 06-12-2023-Boris Johnson demana perdó a les víctimes en la investigació de la seva gestió de la covid | 28-11-2023-Sunak planta Mitsotakis en la polèmica pel retorn de les escultures del Partenó | 15-11-2023-El Suprem britànic tomba el pla del govern d'enviar a Ruanda els demandants d'asil | 11-11-2023-Detinguts 82 ultres que volien boicotejar la marxa pro-Palestina més nombrosa de Londres,on unes 300.000 persones es manifesten pel centre de la ciutat | 11-09-2023-El progressiu empobriment del Regne Unit alarma els britànics | 04-08-2023-James Bond ho vol saber tot sobre tu | 23-07-2023-Castellers of London, fent pinya a la vora del riu Tàmesi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

 També pots buscar en els nostre LINKS PER BUSCAR PIS
Ep! tenim una web per compartir OFERTES I DEMANDES d'allotjament arreu del mon
Perque no hi fas un cop d'ull?
ALLOTJAMENT
Paginació: 1234
BUSCO HABITACIÓ (del 12 al 25 de juliol)
2010-05-12 (1/75) - Pujat per Silvia - Comparteix

Hola a tothom!
Quina il•lusió trobar aquesta web tan collonuda!
Em dic Sílvia i arribo a Londres el 5 de juliol, en principi tinc allotjament per una setmana, la resta m'hauria de buscar la vida, del 12 al 25 de juliol. Vinc a fer un curs d'anglès, i en principi busco habitació per la zona 1 i 2.
Ja he compartit pis abans, així que si teniu alguna proposta aquí us deixo el meu correo electrònic: silviaeguzki@hotmail.com.

Salut a tohom!
Sílvia
busquem hab doble a partir 1 juliol
2010-04-27 (2/75) - Pujat per XAVI100 - Comparteix

hola, som una parella de 26 anys. busquem una habitació doble per llogar a londres a partir de l'1 de juliol de 2010. durant l'època universitària ja vam viure en un pis d'estudiants i per tant ja estem acostumats a compartir pis. us deixo el meu mail. gràcies! xavi_penades@yahoo.es
Es lloga habitació
2009-12-08 (3/75) - Pujat per Marc Andreu - Comparteix

Hola, em dic Marc i estic compartint casa amb uns amics Coreans.

Ens acabem de mudar de casa i ara tenim una habitació simple i una doble amb lavabo. Estem a la zona 2 a l'est, entre les estacions de Blackwall i All saints del DLR.

L'habitació simple són uns 115 pound i la doble 160 pounds o 175 si és per compartir entre dos. És una casa reformada, tot nou, jardí parking i zona tranquil·la.

Si algú està interessat / da el meu correu és el stmarc23@hotmail.com i ja acabo de donar tots els detalls per correu o per telèfon.

Salutacions i a cuidar-se que fot molt fred aquí.
Busco habitació a l'est o al nord
2009-10-31 (4/75) - Pujat per Cranberry83 - Comparteix

Bon dia catalans,
Em dic
Cristina i ja porto un any vivint a Londres i he de canviar-me d'habitació perquè la propietària es ven la casa. Busco habitació doble barateta al nord o a l'est (treballo a East Finchley, vaig al gym a Piccadilly i faig vida per la zona: bethnal green, whitechapel, shadwell...) així que busco entre est i nord.
Si algú sap d'alguna habitació o d'algún lloc de confiança a on cercar... he estat mirant diferents websites: gumtree, flatshare, moveflat,intolondon,spareroom i he anat algun Speeding flatmating i la setmana que ve aniré a un altre, el meu problema és l'economia ja que la vida aquí és cara.
Perdoneu, tinc 26 anys i treballo en una nursery (seria una escola bressol) tot el dia i després de treballar vaig al gimnàs, així que tampoc paro molt per casa.
merci
llogar pis o referencies d'hotel per 9 dies
2009-08-25 (5/75) - Pujat per Venturini - Comparteix

Bon dia a tots,

El meu nom es Miquel i us adreço una consulta a veure si em podeu ajudar.
El proper mes d'octubre la meva dona i jo estarem per Londres 11 dies de vacances (del 02 al 11/10).

Suposo que els catalans que esteu vivint a Londres teniu referencies de pisos i/o hotels (B6B o similar)que estiguin be a la zona 1, per mirar de llogar o contractar.

Encara tenim temps, i segurament moltes agències ens poden oferir gust i ganes, però poder vosaltres, que hi esteu vivint, i que coneixeu tot força be, segur que teniu millors referències, i bones, I que segur heu utilitzat per rebre amics que us han vingut a visitar.

Moltes gràcies a tots per la vostre col·laboració.

Una salutació des de Barcelona.

Miquel
BUSCO UNA HABITACIÓ PER LA ZONA 1
2009-08-09 (6/75) - Pujat per Ramon Écija Cuberta - Comparteix

Hola a tots
A partir del 30 d’agost viuré a Londres per passar una temporada llarga. Per això estic buscant una habitació per la zona 1. Sabeu d’ algú que busqui llogueter a partir de primers de setembre?
Sí em podeu donar un cop de mà us ho agrairia molt. En quan a mi, crec que sóc un noi amb qui es pot conviure fàcilment i acostumat a fer les feines de la casa.
El meu correu és: rcuberta@gmail.com
Merci
Habitació per una setmana.
2009-06-24 (7/75) - Pujat per Marc Andreu - Comparteix

Hola, sóc el Marc,

Visc a Londres des de fa 4 o 5 mesos en un pis compartit amb un noi Coreà que està estudiant a la UCL i amb un altre company nou de pis que encara ha d'arribar.

Aquest estiu tenim una habitació lliure durant una setmana del més d'agost, del 10 al 17, i hem pensat en publicar anuncis per si algú està interessat a passar una setmaneta de vacances per Londres i vol un allotjament econòmic, ben situat i més interessant que estar en un hotel. És una habitació doble, prou gran per 2 o fins i tot per 3 pq hi ha un llit plegable.

Si us interessa o sabeu d'algú que li pot interessar, poseu-vos en contacte amb mi al correu stmarc23@hotmail.com .

És una oportunitat per tastar Londres city y us podem donar tot tipus d'informació i llocs interessant per visitar i viure la ciutat.

Salutacions i espero us pugui interessar la oferta.
Busco habitació
2009-01-13 (8/75) - Pujat per Ricard Gili - Comparteix

Hola a tots.

El mes de març vinc a Londres per estudiar anglés durant una temporada. Entre mig any i 1 any. I també per treballar. Busco una habitació econòmica, però ja se que a Londres la cosa està cara. En fi, a veure que surt. Prefereixo la zona 2. Tinc 27 anys i estic treballant de periodista.

Esperem que hi hagi sort. Merci

Ricard (rikigili@hotmail.com)

Més info a
busco habitació
2009-01-02 (9/75) - Pujat per montse guardiola - Comparteix

hola,

soc una noia que vinc a londres el dia 16 de gener per a treballar durant 2 anys i volia saber si hi ha algu que busqui company de pis. Estic interessada en una habitació per mi sola i si pot ser per la zona 1 i 2 ja que la feina la tinc a la zona 1.

merci a tots!
Paginació: 1234
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[4] http://catalansalondon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.58.108 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis