CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 15 dies (6802 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-04-2024-Sant Jordi arriba a les ribes del riu Tàmesi | 15-02-2024-Regne Unit: la manca de dentistes públics fa que un 25% de la població no tingui atenció odontològica | 05-01-2024-S'enfonsa al Tàmesi el vaixell que era seu de la Penya Blaugrana London | 06-12-2023-Boris Johnson demana perdó a les víctimes en la investigació de la seva gestió de la covid | 28-11-2023-Sunak planta Mitsotakis en la polèmica pel retorn de les escultures del Partenó | 15-11-2023-El Suprem britànic tomba el pla del govern d'enviar a Ruanda els demandants d'asil | 11-11-2023-Detinguts 82 ultres que volien boicotejar la marxa pro-Palestina més nombrosa de Londres,on unes 300.000 persones es manifesten pel centre de la ciutat | 11-09-2023-El progressiu empobriment del Regne Unit alarma els britànics | 04-08-2023-James Bond ho vol saber tot sobre tu | 23-07-2023-Castellers of London, fent pinya a la vora del riu Tàmesi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 1234567891011121314151617181920212223
Logopeda infantil ONLINE
2019-11-26 (1/459) - Pujat per Estela (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, Catalans a London!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!
El Parlament britànic tanca cinc setmanes sense resoldre el Brexit
2019-09-10 (2/459) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Obliga Johnson a fer públics els documents oficials de l?impacte d?una sortida de la UE sense acord

https://www.ara.cat/internacional/Parlam ent-britanic-setmanes-resoldre-Brexit_0_ 2304969555.html
poesia catalana a l'Instagram
2019-08-01 (3/459) - Pujat per Carla Gordillo (Catalansalmon) - Comparteix

Hola a tothom! Em dic Carla i us escric per fer córrer la veu d’un projecte maco d’un amic meu, en Sergi Capell... Pels qui teniu compte d’Instagram, us passo la seva pàgina de micropoesia en català... @sergipoesia

https://instagram.com/sergipoesia?igshid {=}8flwdudtss7s

L’any passat es va proposar el repte d’escriure un poema cada dia durant 500 dies... i d’aquí a 20 dies hi arribarà!!

Ell no sap que us escric però sé que li faria molta il·lusió arribar als 10.000 seguidors a l’Instagram abans del 20 d’agost!!

Us escric per demanar-vos que el feu “follow” a la seva pàgina i que passeu el seu perfil als vostres contactes que penseu que pugui agradar els seus versos per ajudar al Sergi a complir el seu somni d’arribar als 10k seguidors abans del final del repte!! Moltíssimes gràcies!!! Una abraçada virtual 
El provocador i excèntric Boris Johnson serà el nou primer ministre britànic
2019-07-24 (4/459) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

L'exalcalde de Londres, un defensor aferrissat del Brexit, s'imposa a Jeremy Hunt a les primàries del Partit Conservador i, de retruc, serà també el nou primer ministre en substitució de Theresa May

https://www.ccma.cat/324/el-provocador-i -excentric-boris-johnson-aterra-a-downin g-street/noticia/2937116/

Ja se sap qui serà el nou primer ministre britànic en substitució de Theresa May. Tal com ja s'esperava, serà Boris Johnson, el polèmic i excèntric exalcalde de Londres, un defensor aferrissat del Brexit. Johnson ha guanyat les primàries del Partit Conservador, que s'han fet arran de la crisi interna sobre la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. S'ha imposat a Jeremy Hunt, actual titular d'Exteriors. més partidari de modificar l'acord amb la UE que no pas d'optar per un Brexit dur.

Johnson ha aconseguit gairebé el doble de vots que Hunt, 92.153, enfront dels 46.656 del seu contrincant. La participació electoral s'ha situat en el 87,4%.

En la seva primera intervenció, tan bon punt s'ha anunciat el seu triomf, el nou líder conservador ha explicat quins eren els seus objectius:

"Dur a terme el Brexit, unir el país, derrotar Jeremy Corbyn. I és el que farem. Donarem energia al país. Aplicarem el Brexit el 31 d'octubre, ens donarem totes les oportunitats amb un esperit nou de fer tot el possible. I tornarem a creure en nosaltres mateixos i en el que podem aconseguir, com un gegant que es desperta"


En total han estat 160.000 militants "tories" els que han votat en aquestes primàries convocades després de la dimissió de May, el 7 de juny. Deu diputats es van presentar per la successió, però Johnson i Hunt van ser els únics que van quedar a l'etapa final després que els aspirants anaven quedant eliminats.
Theresa May anuncia que dimitirà del càrrec el 7 de juny: 'He fet tot el que he pogut'
2019-05-24 (5/459) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

A partir d'aquesta data, May seguirà sent la primera ministra en funcions i s'iniciarà el procés per saber qui ocuparà el seu lloc

https://www.ccma.cat/324/theresa-may-anu ncia-que-dimitira-del-carrec-el-7-de-jun y-he-fet-tot-el-que-he-pogut/noticia/292 4019/
BUSCO HABITACIÓ A LONDRES
2019-03-28 (6/459) - Pujat per Anna Comí - Comparteix

Hola! Em dic Anna, fa poc m´he traslladat a viure a Londres i busco una habitació per llogar. Si algú de vosaltres em pot ajudar, us estaria molt agraïda, moltes gràcies! :)
BUSQUEM CATALANS TREBALLANT A L'ESTRANGER.
2019-02-25 (7/459) - Pujat per MeritxellMtnez - Comparteix

Hola!! Soc la Meritxell Martínez i sóc Periodista d'un programa de La1 de TVE a Catalunya que es diu 'Ara i Aquí'. Encantada de saludar-vos!! :)

Us escric perquè estic buscant testimonis de catalans que estiguin treballant a l'estranger i que ara per ara les feines que hagi trobat no són del seu àmbit o són precàries. Es tractaria d'una entrevista via skype aquest dijous a la tarda. Si és el teu cas contacta'm siusplau. Em podeu contactar al mail meritxell.martinez@megatv.es i us explicaré més.

Moltes gràcies!
Alfred Bosch viatjarà a Londres la setmana vinent per inaugurar la Catalan House
2019-01-25 (8/459) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El conseller d'Exteriors impartirà també una conferència a la London School of Economics

https://elmon.cat/politica/alfred-bosch- viatja-londres-inaugurar-catalan-house
Desfeta total del Brexit de May
2019-01-16 (9/459) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El Parlament britànic tomba el pla de retirada de la UE però la ‘premier’ es mostra determinada a sortir-ne

https://www.ara.cat/internacional/Theres a-May-votacio-del-Brexit_0_2162184002.ht ml

Desfeta absoluta de Theresa May. Les prediccions que apuntava aquest dimarts a mig matí l’agència Associated Press indicaven una derrota del pla del Brexit de la primera ministra britànica d’uns 160 vots. La realitat ha sigut infinitament més dura, amb una diferència de 230 vots. 432 diputats s’hi van pronunciar en contra -118 dels quals del Partit Conservador- i només 202 a favor.

Theresa May ha entomat, doncs, la derrota més gran d’un premier en tota la història recent del parlamentarisme de Westminster. Fins ara el registre estava en 166, i va tenir lloc el 1924. La nova humiliació de May ha desfermat la immediata presentació d’una moció de censura contra el govern per part del cap del laborisme, Jeremy Corbyn, que es debatrà i es votarà aquest mateix dimecres cap a les set del vespre. Si May no la supera, i en el termini de catorze dies no hi ha un nou primer ministre instal·lat a Downing Street després que hagi aconseguit el suport de la majoria de la cambra, es convocaran automàticament eleccions generals.

Un repte enverinat
La presentació de la moció de censura laborista ha recollit, de fet, el repte que ha llançat May pràcticament uns segons després de saber l’enorme abast de la desfeta. Contràriament al que en circumstàncies normals hauria fet qualsevol altre primer ministre britànic, May no ha presentat la dimissió i ni tan sols ho ha insinuat. De fet, ha desafiat Jeremy Corbyn a intentar tombar el seu cabinet. I li ha ofert de debatre-la demà, cosa que ha acceptat el cap de l’oposició.

Una moció de censura molt difícil de guanyar per al Partit Laborista, pràcticament impossible. Perquè, malgrat tot, May tindrà el suport dels aliats nord-irlandesos del DUP, segons va anunciar ahir mateix a la nit Sammy Wilson, un dels homes forts del partit a Londres, i també amb els vots del sector brexiter dels tories.

No en va, en el breu discurs que va seguir a la derrota May va donar per segura la supervivència del seu govern i va anunciar quines serien els seus pròxims passos, amb l’objectiu, a què en cap moment no ha renunciat, de fer realitat el Brexit i treure el Regne Unit de la Unió. I si no té lloc en la data prevista -29 de març-, serà com més aviat millor.

Durant el breu parlament que va fer, May va assegurar que havia “escoltat el missatge de la Casa dels Comuns”. En conseqüència, va dir, les pròximes hores i dies “mantindré reunions amb els meus col·legues, amb el nostre soci parlamentari [el DUP] i amb diputats de tota la cambra per identificar què faria falta [materialitzar en el pacte de divorci] per garantir el suport majoritari dels Comuns”. “En funció de les idees que sorgeixin d’aquestes reunions -va afirmar-, el govern les explorarà amb la UE. Idees que siguin genuïnament negociables”, va reblar.

Amb aquestes paraules, la primera ministra admetia implícitament que el seu pla està mort, per bé que un portaveu de Downing Street també s’ha afanyat a anunciar que es manté damunt de la taula perquè “és l’opció preferida” de la primera ministra.

Ficció o no, el que govern i oposició han d’esbrinar com més aviat millor és si hi ha una alternativa de consens que sorgeixi dels Comuns i, a més, si la Unió Europea està oberta a renegociar el que ha costat més de dos anys d’arranjar. Ara hi ha menys opcions que abans que es repeteixi el catastròfic resultat que ha collit Theresa May.

Westminster continua escrivint la política hora a hora, ni tan sols dia a dia, des que el Brexit va desfermar la tempesta, ja fa més de dos anys i mig. Aquest dimarts, al centre de Londres, hi ha hagut llamps i trons en forma de cridòria d’un parell de milers de persones aplegades a Parliament Square i al davant mateix del palau de Westminster. Des d’aquesta plaça, i a través de dues pantalles gegants instal·lades per la campanya que promou el segon referèndum (People’s Vote), els partidaris de continuar a la Unió han seguit el resultat amb el mateix fervor que van seguir un partit de futbol, una imatge que s’ha repetit arreu del país, en pubs i tota mena de centres socials. Però el més paradoxal de tot el que s’ha viscut aquest dimarts és que, malgrat el catastròfic resultat del govern en l’acció política més important de tota la legislatura, de moment no ha canviat res.

És més, en les pròximes vint-i-quatre hores la cap de govern sortirà probablement reforçada quan Corbyn perdi la moció de censura. És la paràlisi del Brexit que May mateixa ja va advertir dilluns passat. El vinent, però, tot pot canviar i accelerar-se. May haurà de comparèixer al Parlament i presentar una moció esmenable. Serà el moment perquè sorgeixin les alternatives: el model noruec (mercat únic i unió duanera), un nou referèndum o altres opcions.

La UE encara no dona l’acord per perdut
Després de la votació, Europa tenia només una gran pregunta: “Què vol el Regne Unit?”. Els diferents portaveus van demanar al Parlament britànic que s’aclareixi. “Ha deixat clar què no vol, ara toca descobrir què vol”, piulava el coordinador del Brexit a l’Eurocambra, Guy Verhofstadt. El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, demanava al Regne Unit que aclareixi què vol “tan aviat com sigui possible” perquè “el temps ja gairebé s’ha exhaurit”, i recordava que es preparen per al no acord. A Estrasburg, els eurodiputats es reunien a les nou del vespre tocades amb el negociador de la UE, Michel Barnier, que va assegurar que, després del resultat de la votació, el pròxim pas ha de venir del Regne Unit, sense donar l’acord per perdut. “Ara ha de ser el Regne Unit qui digui els pròxims passos. Per la nostra banda, ens mantindrem units i determinats per arribar a un acord”. Diverses piulades dels caps d’estat europeus, incloent-hi Sánchez, anaven en la mateixa direcció, tot i que subratllant la preparació pel no acord. Les paraules de Barnier donen vida a l’opció, per exemple, que es retardi la sortida.
Derrota històrica de May: el Parlament britànic fulmina l'acord del Brexit
2019-01-16 (10/459) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

La cambra rebutja l'acord per 432 vots en contra i 202 a favor i la primera ministra se sotmetrà a una moció de confiança aquest dimecres

https://www.ccma.cat/324/may-votacio-aco rd-brexit-parlament/noticia/2897923/
Parella buscant studio
2018-09-26 (11/459) - Pujat per Arubinomi - Comparteix

Salut!
Som una parella que el mes vinent arribem a Londres. Ja tenim treball perque el meu marit ja va viure allà uns anys i el tornen a agafar.. pero el problema es que ell té residència espanyola i el seu dret a treballar depèn de que jo tingui allà on viure per tramitar la seva residència en UK. Per això estem buscant un studio de no més de 1000 pounds amb les factures incloses. El treball està a prop de Marbel Arch i no es un problema si de moment hem de anar 40 o 50 min en tren per arribar-hi.
Please help!!!
BON DÍA I GRÀCIES
Dimiteix el ministre del Brexit, David Davis, per discrepàncies amb Theresa May
2018-07-09 (12/459) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Davis, un euroescèptic de la línia dura, considera que els plans del Brèxit són massa tous i que haurien de ser més radicals

http://www.ccma.cat/324/dimiteix-el-mini stre-del-brexit-david-davis-per-discrepa ncies-amb-theresa-may/noticia/2865566/
Almenys 100.000 persones es manifesten a Londres contra el Brexit
2018-06-24 (13/459) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

http://www.ccma.cat/324/almenys-100-000- persones-es-manifesten-a-londres-contra- el-brexit/noticia/2863032/
BUSCO PIS PER COMPARTIR
2018-06-11 (14/459) - Pujat per Laia Muntal (Catalansalmon) - Comparteix

Hola! Sóc la Laia Muntal, tinc 20 anys i estic buscant una habitació en un pis per comparitr prop del centre de Londres (a 30 min amb metro del centre aprox). Estaria residint a Londres de Setembre 2018 fins a Febrer 2019.

Si algu sap d'algun pis on tinguin una habitació lliure que es posi en contacte amb mi!

laiamuntal98@gmail.com

Gràcies!!!
Fuga de talent i trajectòries professionals
2017-09-28 (15/459) - Pujat per Minerva's Research (Catalansalmon) - Comparteix

Benvolguts/des!

Som l'equip d'investigadors i investigadores de Minerva's Research, del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i estem realitzant un estudi relacionat amb les trajectòries professionals dels i les joves catalans/es que han migrat a un segon país a la cerca d'un futur (millor). El nostre objectiu és indagar i donar a conèixer aquest fenomen social, conegut com 'la generació perduda', esbrinar com es viu o s'ha viscut pels i les pròpies protagonistes i analitzar els seus efectes i repercussions individuals, socials i col·lectives.

Si tens entre 20 i 34 anys, has cursat estudis de formació superior i has migrat en els darrers anys (o vas migrar i has tornat) de Catalunya (per manca d'expectatives laborals; per no trobar feina del que havies estudiat o bé per a trobar-la en condicions altament precàries), en definitiva, per cercar un futur (millor), deixa'ns conèixer-te i conèixer la teva història!
T’animes a explicar-nos-la? No et prendre'm massa temps, ens adaptarem a les teves necessitats i podrem fer l'entrevista, si ho prefereixes, vía Skype. La teva participació serà fonamental per a donar respostes a un fenòmen que preocupa, i molt, a la nostra societat actual i futura: 'la fuga de talent'.

Si t'animes tens diverses opcions per contactar amb nosaltres (només cal que escullis una d’elles):

- Comentar aquest post.

- Visitar la nostra pàgina de facebook i comentar:
https://www.facebook.com/Minervas-Re search-118481665488804/?ref{{{{{{{{{{{=} }}}}}}}}}}bookmarks

- Enviar-nos un mail directament a: minervasresearch@gmail.com

T'esperem!!!

Moltes gràcies per avançat.
Spanishing
2017-01-15 (16/459) - Pujat per Salvador Martí ( Sevilla ) - Comparteix

Bona tarda a tothom.
Voldria presentar el projecte que hem dut a terme uns professors a Sevilla. Es tracta de Spanishing, www.spanishing-edu.com que té com a objectiu millorar el coneixement de la llengua espanyola.
Em poso en contacte amb tots vosaltres per si algú que treballés com a professor d'espanyol li pogués interessar contactar amb nosaltres. Entenem que podem negociar una remuneració tant per l'acadèmia o el professor.
Per altra banda, si hi ha algú que volgués presentar el nostre projecte a qualsevol entitat educativa, que contacti amb nosaltres.
El nostre correu és contact@spanishing.eu

Moltes gràcies.
Classes de Violí
2016-10-29 (17/459) - Pujat per Asia Jiménez - Comparteix

Hola a tothom!

Estic vivint a Londres des de fa un any, acabant un master en música al Royal College of Music i busco alumnes de violí de qualsevol edat i nivell. Classes en català! Tinc un horari flexible, moltes ganes i molta paciència. Puc moure'm a qualsevol zona de la ciutat.
Interessats si us plau poseu-vos en contacte amb mi:
jantondevez@gmail.com o al 07746727903.
Gràcies i fins aviat!!

Asia
Classes de Violí
2016-10-29 (18/459) - Pujat per Asia Jiménez - Comparteix

Hola a tothom!

Estic vivint a Londres des de fa un any, acabant un master en música al Royal College of Music i busco alumnes de violí de qualsevol edat i nivell. Classes en català! Tinc un horari flexible, moltes ganes i molta paciència. Puc moure'm a qualsevol zona de la ciutat.
Interessats si us plau poseu-vos en contacte amb mi:
jantondevez@gmail.com o al 07746727903.
Gràcies i fins aviat!!

Asia
Treball de Recerca Batxillerat
2016-10-08 (19/459) - Pujat per Gerard Bono - Comparteix

Hola!

El meu nom és Gerard Bono i estic fent el Treball de Recerca de final de Batxillerat sobre els catalans que han hagut d'anar a l'estranger a treballar.

Em seria molt útil si alguns de vosaltres poguéssiu participar tot responent un breu qüestionari que us enviaria.

Si voleu col·laborar em podeu enviar el vostre e-mail a la meva adreça. bonillo17@hotmail.com

Em fareu un gran favor, moltes gràcies! Gerard
Nova experiència
2016-10-05 (20/459) - Pujat per Sihou - Comparteix

Hola em dic Sihou, tinc 26 anys i sóc nascut a Santa Cristina d'Aro però els meus pares són de Gàmbia. Estaré una temporada fora de les nostres terres ja que vull viure una nova experiència. Estic buscant una habitació econòmica per qualsevol zona de Londres. Si algú sap d'alguna que m'avisi sisplau!!

El meu correu és sihoutouray@gmail.com i el num de telèfon a Catalunya és 663587264 i a UK serà el 07513614927.

Gràcies
Paginació: 1234567891011121314151617181920212223
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[4] http://catalansalondon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.126.135 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis