CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 15 dies (6802 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:50
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
Pag:12
1  NewYork  - en busca d´un advocat catala als USA
Pujat per Enric Monturiol ( NewYork ) [14245] - 2022-10-19

Hola. Tinc un tema a resoldre als EEUU i busco un advocat catala que tingui coneixement dels fons de pensions als EEUU i especialment de la llista 401(K).

^top
2  NewYork  - 11 de Setembre 2021
Pujat per Jordi Prats Moreno ( NewYork ) [12540] - 2021-09-08

Companys, comparteixo ubicació a Sheep Meadow per qui s’animi a venir a Central Park pel 11 de Setembre, quedem a partir de la 1 del mitgdía i que cadascú porti quelcom per picar o veure.
Salut i bona diada a tots!
Dropped pin
https://goo.gl/maps/8FVz8sbnTZkN8FZv5

^top
3  NewYork  - Tens ansietat i estar lluny de casa amb les circumstàncies actuals, et fa sentir atrapat/da?
Pujat per Laura Solana [12067] - 2021-02-25

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web:

www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!

^top
4  NewYork  - La corba de contagis als Estats Units ja és similar a la d'Itàlia. Nova York té la meitat dels 30.000 casos del país, sense mesures coordinades a nivell federal
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-03-23

Nova York té la meitat dels 30.000 casos del país, sense mesures coordinades a nivell federal

https://www.ara.cat/internacional/contag is-Estats-Units-similar-Italia-coronavir us-Covid-19_0_2421357964.html

La dada impressiona. L'estat de Nova York té diagnosticats pràcticament el 5% dels malalts de coronavirus del món i aproximadament la meitat dels dels Estats Units. Més de 15.000 persones contagiades d'un total de 29.192 a tot el país, segons dades ofertes pel governador de l'estat, Andrew Cuomo, a mitja tarda de diumenge (hora de Catalunya). La Universitat Johns Hopkins de Baltimore, però, confirmava ja 31.057 casos per als Estats Units, que se situa com el tercer país més afectat del món i veu com la seva corba de contagis comença a pujar al mateix ritme o fins i tot un pèl més ràpid que la d'Itàlia.


A Nova York, les dades suposen un increment de més de 4.800 respecte del dissabte. Del total, més de 9.000 estan localitzats a la ciutat de Nova York, al sud de la localitat de New Rochelle, que va ser inicialment el major focus de contagis de l'estat i on es va ordenar fa ja dues setmanes una "zona de contenció" al voltant d'una sinagoga que es creu que era el vincle entre la majoria d'afectats.

La densitat de població de Nova York és un dels motius d'aquest preocupant lideratge, però també està vinculat a l'increment del nombre de tests realitzats en els últims dies. A nivell nacional, el dissabte va ser la primera vegada que la Casa Blanca va oferir dades actualitzades. Tot just 195.000 ciutadans han pogut fer-se la prova, dels quals 20.000 han donat positiu. Números escanyolits per a un país que supera àmpliament els 300 milions d'habitants i on el primer cas es va detectar el 21 de gener a l'estat de Washington, al nord-oest dels Estats Units. Es tractava d'un home que acabava de tornar de Wuhan, la localitat xinesa on va començar a expandir-se el nou coronavirus.

La falta de coordinació d'una estratègia nacional és un dels grans problemes que enfronta els Estats Units. El president, Donald Trump, ha passat de la negació del coronavirus com a crisi a posar-se els galons de "president en temps de guerra". No obstant això, han sigut els estats els que han pres les mesures més restrictives.

La Casa Blanca amb prou feines ha emès una sèrie de recomanacions, que inclouen evitar les concentracions (no més de deu persones), mantenir la distància social i practicar les normes d'higiene. Recomanació vàlida durant quinze dies amb el propòsit de frenar la propagació de virus. Però allà on la Casa Blanca recomana, Nova York o Califòrnia prohibeixen: per exemple, el treball presencial en feines no essencials. No hi ha, però, multes per als que segueixen sense evitar les concentracions.


Les projeccions també són alarmants. Segons un estudi de la Universitat de Colúmbia, fins i tot encara que les mesures aconsegueixin reduir a la meitat el nombre de contagis, unes 650.000 persones podrien emmalaltir en els dos mesos vinents.

Jeffrey Shaman, líder de l'equip responsable de l'estudi, reconeixia a The New York Times que la situació requerirà "sacrificis no vistos des de la Segona Guerra Mundial". Sacrificis que molts estats semblen encara negar-se a exigir. A Florida, el diari Miami Herald publicava diumenge un editorial incendiari contra el seu governador. Sota el títol de "El coronavirus ens està matant a Florida, governador [Ron] DeSantis. Actuï com si li importés", el diari descriu el polític com un "líder espantadís" i "tan negligent com el president".

Un president Trump a qui els governadors preguen que prengui les accions apropiades per garantir el subministrament de material sanitari. Segons el d'Illinois, J.B. Pritzker, els estats "estem competint entre nosaltres" per aconseguir-ho. "Això és el salvatge oest", ha sentenciat.

^top
5  NewYork  - Guia aficionat
Pujat per joanmiquelfont [7069] - 2019-10-28

Hola, som una família que passarem el Nadal a NY busquem algú que vulgui fer de guia un parell de dies. Podem parlar de peles

^top
6  NewYork  - Estafa i ruïna dels taxistes de Nova York
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-08-05

Un miler de conductors s?han declarat en fallida per la bombolla de les llicències del taxi

https://www.ara.cat/economia/Estafa-ruin a-taxistes-Nova-York_0_2283371676.html

^top
7  NewYork  - Hola!
Pujat per Mery pineda ( NewYork ) [12259] - 2019-02-17

Hola!

Em dic Mery, fa poc que he arribat a Nova York i m'hi estaré una mesos. He pensat que aquest seria un bon lloc per poder trobar algú o alguns a qui els hi víngui de gust quedar de tan en tan!

Moltes gràcies!

:)

^top
8  NewYork  - Calçots
Pujat per ENRIC ( Philadelphia ) [12246] - 2019-02-08

Algú sap si es poden trobar calçots per NY o Pensylvania?????

^top
9  NewYork  - ESTADA DE TRES MESOS: busco allotjament i alguna feina
Pujat per SILVIONA ( NewYork ) [12079] - 2018-10-24

Hola a tothom!

Sóc la Sílvia. Visc a Catalunya. Tinc previst venir uns tres mesos i estic interessada en trobar allotjament i alguna feina. Sóc pedagoga i tinc 36 anys. Em podeu donar un cop de mà?

Moltíssimes gràcies per avançat!

El meu correu és: lapifi@gmail.com

Sílvia

^top
10  NewYork  - Wifi gratis: Nova York reinventa el futur de les seves cabines de telèfon
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-10-07

La iniciativa llançada el 2016 per convertir-les en torres emissores va superar al setembre els 5 milions d?usuaris

https://emprenem.ara.cat/innovacio/Wifi- Nova-York-reinventa-cabines_0_2102189784 .html

^top
11  NewYork  - Transport Metro North Railroad preu tiquet mensual
Pujat per Pol Xuriach ( NewYork ) [11792] - 2018-07-02

Hola,

Aquest setembre me'n vaig a viure a Tarrytown, NY amb l'escola d'idiomes EF (campus) durant 5 mesos, també he aconseguit un conveni de pràctiques (no paguades, ja que no puc treballar) molt interessant.
L'empresa és a midtown Manhattan.

Tenia un dubte, com a Catalunya hi ha la T-Jove, hi ha alguna cosa semblant amb el metro north? de grand central a tarrytown?

Des de l'app de smartphones (MTA eTix) el tiquet mensual em surt que son 311$ al mes. Algú sap si anant a l'estat de nova york, els que hi són amb VISA d'estudiant tenim algun tipus de descompte?

Moltes gràcies.

^top
12  NewYork  - Una setmana a NY
Pujat per martabcn92 ( San Francisco ) [20] - 2018-05-08

Hola!!

La setmana que ve viatjo amb els meus pares a NY i havia pensat en poder fer una volta o anar a algun lloc amb algú de vosaltres, compartir una estona, xerrar, no se!
I si voleu que porti alguna cosa de Barcelona, aprofitant la benentesa, ja sabeu :)

Si hi ha algú interessat, el meu mail és martabcn92@hotmail.com

Gràcies,

Marta

^top
13  NewYork  - A NY per uns dies!
Pujat per Jordi Delgado Mora ( NewYork ) [11692] - 2018-05-03

Hola!!

Sóc un estudiant universitari de Lleida estudiant a Illinois. El curs s'acaba i la setmana vinent la passaré a NY abans d'agafar el meu vol a Barcelona. No tinc molts plans pensats, així que si algú vol fer alguna cosa durant aquesta setama, m'agradaria trobar a gent per a visitar la ciutat o fer alguna activitat junts. Dona la coincidència que fan el Barça-Madrid, així que també m'agradaria si algú em pot donar alguna recomanació per on poder anar a veure'l!

Fins aviat!

El meu mail és jordi.delgado.mora@gmail.com
FB: Jordi Delgado Mora
Telf: +1 618-999-1471 / +34 606203904

^top
14  NewYork  - Nou a NY
Pujat per Josep Iglésies Grau ( NewYork ) [11689] - 2018-05-01

Hola, em dic Pep. Sóc un metge resident de Cardiologia a Girona que estaré fent uns mesos de rotació externa a Nova York.
M'encataria trobar gent catalana per trobar-nos per NY.

Estic interessat en formar part del grup de l'ANC i també estic buscant pis de moment per allotjar-me! Si algú em pot donar un cop de mà, estaré molt agraït!

El meu fcbk és: Pep Iglésies Grau i el meu correu electrònic és el jiglesies@gmail.com

Moltes gràcies a tothom

^top
15  NewYork  - Signar Peticio per demanar als partits sobiranistes que, guanyi qui guanyi el 21D, es comprometin a mantenir al MHP Puigdemont com a President legítim de la República
Pujat per Oriol Sunyer ( NewYork ) [9283] - 2017-12-18

Som un grup de diferents sensibilitats sobiranistes que estem circulant aquesta petició, per demanar als partits sobiranistes que, guanyi qui guanyi el 21D, es comprometin a mantenir al MHP Puigdemont com a President legítim de la República Catalana. Si hi esteu d'acord, si us plau, signeu i viralitzeu (facebook, twitter, whatssap..) aquesta petició (ja portem 4300 signatures!). Que firmi la mare, el pare, l’avi, l' àvia, el tiet, la tieta, els cosins, els germans, amics…gràcies!!

https://www.change.org/p/grup-pel-suport -al-president-leg%C3%ADtim-de-la-rep%C3% BAblica-demanem-als-partits-sobiranistes -que-el-22d-confirmin-al-mhp-puigdemont- com-a-president-04d2cf05-3dc8-4979-b323- 22f4600c2e35?recruiter{=}18468826&utm_so urce{=}share_petition&utm_medium{=}copyl ink&utm_campaign{=}share_petition&utm_te rm{=}five_thousand

^top
16  NewYork  - Demostración a favor de la democracia.
Pujat per Rosa Collell Olucha ( NewYork ) [11098] - 2017-10-01

Aviseu si hi ha alguna manifestacio a NY en contra dels terribles fets que han passat avui a Catalunya. I en defensa de la democràcia.

^top
17  NewYork  - La ANC organitza una manifestacio a favor del referendum, a la Casa Blanca quan en Rajoy visiti al Trump el dia 26 de Septembre
Pujat per Oriol Sunyer ( NewYork ) [9283] - 2017-09-21

Catalans,

El proxim dimarts, (26 septembre de 12-1) la ANC organitza una trobada devant de la Casa Blanca, en favor del referendum, just quan el Rajoy i en Trump estiguin reunits. Aqui us paso el link, si us plau feu-lo corre per facebook, twiter, email... quans mes serem, mes emprenyarem al Rajoy!

http://mql.cat/ReferendumDC

Un grup de Philadelphia i anirem, si algu viu a prop de Philly pot contactar-me a:

sunyer@vet.upenn.edu

Em dic Oriol, i soc professor catedratic d'immunologia a la Universitat de Pennsylvania, a Philadelphia.

Moltes gracies, Visca Catalunya!

^top
18  NewYork  - Sessió de fotos
Pujat per David Mas-Bagà ( NewYork ) [10495] - 2017-01-30

HOLA!
El dia 12 viatgem a NY la meva parella i jo. Som allà fins el 18. Soc fotògraf i m'agradaria fer una sessió de fotos amb gent per allà (em serveixen parelles, noies només o nois només). No cobraré honoraris perquè es una cosa que faig sense ànim de lucrament, l´únic que necessitaria però, és l'autorització de poder penjar les fotos a xarxes.
Quan torni a Barcelona, enviaré una selecció de fotografies per we transfer a les persones que facin de model.

Per a més info, em podeu contactar per mail a davidmbfoto@gmail.com o per privat a instagram @davidmasbaga.

Moltes gràcies!

^top
19  NewYork  -
Pujat per MIQUEL ( NewYork ) [10472] - 2017-01-17

Hola!!!!!
Sóc en Miquel i a principis de Juliol volem anar a Nova York una setmaneta o deu dies.
Els meus dos fills i jo i la meva parella i les seves dues filles....O sigui 6 persones en total.....
Busquem apartament, pis........
Informació sobre vols i altres......
Qualsevol idea serà benvinguda........
Una abraçada a tots!!!!!
Miquel
miquelmasc@gmail.com

^top
20  NewYork  - Nadals
Pujat per Marta ( NewYork ) [10333] - 2016-11-03

Hola a tots,

Aquests Nadals aniré amb els meus fills (13 i 11 anys) a Nova York i em fa una mica de vertigen pel que ens trobarem, m'amoïna una mica el dinar de Nadal, algu em pot proposar que o a on podem anar? estarem per la zona de Chelsea

mail: morus28@hotmail.com

Gràcies

^top
21  NewYork  - Treball de Recerca Batxillerat
Pujat per Gerard Bono ( London ) [10269] - 2016-10-08

Hola!

El meu nom és Gerard Bono i estic fent el Treball de Recerca de final de Batxillerat sobre els catalans que han hagut d'anar a l'estranger a treballar.

Em seria molt útil si alguns de vosaltres poguéssiu participar tot responent un breu qüestionari que us enviaria.

Si voleu col·laborar em podeu enviar el vostre e-mail a la meva adreça. bonillo17@hotmail.com

Em fareu un gran favor, moltes gràcies! Gerard

^top
22  NewYork  - viatge a nova york sol
Pujat per angel tomasa ( NewYork ) [9302] - 2015-09-30

Hola!!! Aquest gener serà la primera vegada que viatjo a Nova York i he decidit a fer-ho sol.....com podeu imaginar estic dels nervis! M'encantaria poder compartir estones amb algú i així sentir-me més tranquil.
Si algú està disposat ja ho sabeu..

Sóc de St Fruitos de Bages ... atomasaborrellas@gmail.com

^top
23  NewYork  - trobada a NY per seguir les eleccions del 27S aquest diumenge
Pujat per Oriol Sunyer ( NewYork ) [9283] - 2015-09-25

Hola a tothom,

Voldria saber si hi haura alguna trobada de catalans a NY per seguir les eleccions del 27S aquest diumenge, i es clar, celebrar els resultats tambe! Jo visc a Philadelphia, i estaria genial poder seguir els resultats en bona companyia! Oriol

^top
24  NewYork  - 11 de Setembre a Nova York
Pujat per Lidia Ornero ( NewYork ) [9081] - 2015-09-10

Hola!!!!!

Voldria saber si es fa alguna trobada a New York per celebrar la Diada de Catalunya?

^top
25  NewYork  - Barça-PSG avui!!
Pujat per Joan ( NewYork ) [8729] - 2015-04-21

Bon dia hem dic Joan!!

Estic vivint a NY i no conec a gaire gent, i hem sembla una bona excusa quedar per veure el Barça i així poderconeixer gent nova.Si algú ja ha ja ha quedat per veure'l jo m'apunto.

Salitacions igracies

^top
26  NewYork  - 15 dies a Nova York
Pujat per CARLOS CRUZ RASTROJO ( NewYork ) [8364] - 2015-01-14

Hola!

Sóc el Carlos. Tinc 26 anys i el passat 19 de desembre vaig deixar la meva feina al departament de comptabilitat de Roca. No és que m'hagi tornat boig, el que passa és que estic muntant la meva empresa d'organització d'esdeveniments.

Abans de possar-mhi a temps complet, he decidit fer un viatge d'1 mes a USA, amb la intenció de veure que és cou pel que fa a l'organització d'esdeveniments a la capital del món i a San Francisco, complementar les idees que ja tinc i incorporar-ne algunes de noves al meu repertori.

Estic tenint bastant problemes per trobar allotjament econòmic (couchsurfing, hostels i AIrbnb), així que estaria molt agrait si algú de vosaltres em pogués oferir el seu sofà per poder dormir-hi un parell de nits.
Arribo a Nova York aquest Divendres 16 de Gener i hi estaré fins el dia 1 de Febrer, em seria especialment útil si algú em pogués allotjar entre els dies 24 i 1 de Febrer.

De la mateixa manera, també estaria molt agrait si algú treballa al sector de l'organització d'esdeveniments o es mou en el sector de les startups i volgués quedar per fer un café i donar-me la seva visió i algunes recomanacions d'esdeveniments per atendre.

Em podeu contactar per mail o també per Facebook, com preferiu: https://www.facebook.com/cruz.rastrojo
Moltes gràcies pel vostre temps!

^top
27  NewYork  - algu te una senyera que em podria deixar pel dia 2 de novembre?
Pujat per Ester Jove Soligue ( NewYork ) [37] - 2014-10-21

Vindria a buscar-la uns dies abans! MERCI

^top
28  NewYork  - Trobada
Pujat per Meri C. ( NewYork ) [191] - 2014-10-20

Hola! Em dic Meri i estare a Nyc des d.avui i per dues setmanes. Si hi ha algú oer aquí i que vulgui quedar per prendre algo, passejar, veure el bRça... us passo el meu mail. Mca9@hotmail.com

^top
29  NewYork  - TRANSPORT BCN -NOVA YORK
Pujat per joanmiquelfont [7069] - 2014-05-13

SOM UNA FAMILIA DE 5 MEMBRES 4 ADULS I UN NEN VOLEM ANAR EL MES DE AGOST DE CATALUNYA A NOVA YORK ,VOLDRIA IMFORMACIO DEL VOLS MES VARATS.
SOMS DOLOT I DE LA SEBA.
GRACIES

^top
30  NewYork  - vot virtual
Pujat per salvadortaberner ( Nice ) [2] - 2013-10-16

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/

^top
31  NewYork  - Exposició
Pujat per Mercè Pla [5007] - 2013-09-02

Benvolguts, estic de pas per aquí New York.
Demà dia 3 de setembre inauguro una exposició que faig amb 4 artistes més. M'agradaria molt que fos per vosaltres un motiu per venir a la inauguració.
És a la Jadite Galleries a 413 West. 50 th Street NY a les 6 del vespre.
Aquesta exposició estarà fins el dia 14 i jo em quedaré per aquí fins que s'acabi.
Si algú vol parlar amb mi, que li ensenyi o anar a prendre alguna cosa amb mi, només cal que m'ho feu saber al meu Emili mpmercepla@gmail.com. Serà un plaer aquesta és la meva web.
No dubteu a convidar-hi a tots els amics que tinguin ganes de respirar Catalunya a través de l'art!
M'agradaria compartir el prospecte aquí, però no se com es pot fer! Una abraçada!

^top
32  NewYork  - NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS
Pujat per Adrià Santasusagna [5502] - 2013-08-20

NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS

Bon dia,

el meu nom és Adrià Santasusagna i sóc estudiant de periodisme. Amb uns companys hem decidit emprendre l'aventura de crear un diari digital i oferir una visió pròpia del món actual. El diari, que enceta una nova etapa aquest 11 de setembre, estem buscant persones arreu del món perquè col·laborin en aquest de manera desinteressada.
Ens adrecem a vosaltres per preguntar si algú de vosaltres li agradaria escriure de forma setmanal, quinzenal o mensual (segons les vostres disponibilitats) sobre la situació actual al vostre país de residència.
Els interessats podeu comentar el post o enviar-me un correu a adriasantasusagna@lanoticia.cat
Moltes gràcies!

^top
33  NewYork  - NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS
Pujat per Adrià Santasusagna [5502] - 2013-08-20

NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS

Bon dia,

el meu nom és Adrià Santasusagna i sóc estudiant de periodisme. Amb uns companys hem decidit emprendre l'aventura de crear un diari digital i oferir una visió pròpia del món actual. El diari, que enceta una nova etapa aquest 11 de setembre, estem buscant persones arreu del món perquè col·laborin en aquest de manera desinteressada.
Ens adrecem a vosaltres per preguntar si algú de vosaltres li agradaria escriure de forma setmanal, quinzenal o mensual (segons les vostres disponibilitats) sobre la situació actual al vostre país de residència.
Els interessats podeu comentar el post o enviar-me un correu a adriasantasusagna@lanoticia.cat
Moltes gràcies!

^top
34  NewYork  - NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS
Pujat per Adrià Santasusagna [5502] - 2013-08-20

NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS

Bon dia,

el meu nom és Adrià Santasusagna i sóc estudiant de periodisme. Amb uns companys hem decidit emprendre l'aventura de crear un diari digital i oferir una visió pròpia del món actual. El diari, que enceta una nova etapa aquest 11 de setembre, estem buscant persones arreu del món perquè col·laborin en aquest de manera desinteressada.
Ens adrecem a vosaltres per preguntar si algú de vosaltres li agradaria escriure de forma setmanal, quinzenal o mensual (segons les vostres disponibilitats) sobre la situació actual al vostre país de residència.
Els interessats podeu comentar el post o enviar-me un correu a adriasantasusagna@lanoticia.cat
Moltes gràcies!

^top
35  NewYork  - Ajuda per verificar un curs! no sé si és real o em prenen el pèl!
Pujat per Núria Ollé Martínez ( NewYork ) [5039] - 2013-05-27

Hoa catalans i catalanes!

El fet és que estic molt interessada en un Curs que fan a Nova York. Però encara no m'hi he registrat perquè han sorgit dues cosetes que em fan una mica enrere...
L'adreça que posen a la pàgina web, l'he buscat a google i hi surt un edifici on anomena totes les empreses que hi aparèixen i no hi surt el nom de l'escola en qüestió.
L'Altra és que m'he posat en contacte amb el consulat per verificar el curs i m'han dit que no en tenen constància i que hi han trucat un parell de vegades i no li agafen el telèfon. Que l'única manera de posar-se en contacte amb ells és deixant un missatge.

Però és que m'agrada MOLT!!!!!
Necessito que un catalanet o catalaneta m'ho verifiqui... PER FAVOR!!!!!

Us demano el favor de que, si esteu per TIMES SQUARE i teniu una mica de tems lliure i em voleu fer extremadament feliç, em podrieu comprovar si a l'adreça que diuen hi ha l'escola?!
El nom de l'escola i l'adreça és:
Fitzwilliam Institute Group
1375 Broadway, Floor 11, New York
NY 10018


Moltíssimes gràcies de veritat!!!! I si existeix, m'hi registraré, vindré cap aquí i us ho puc agraïr convidant-vos a alguna cerveseta/el què vulgueu!!!

Estic foça desesperada...

Moltíssimes gràaacies una altra vegada!!!!!
I si necessiteu alguna cosa que jo pugui fer des d'aquí a Catalunya no dubteu en demara-m'ho!!

Salut!!!!

^top
36  NewYork  - Espardenya´t - La nova marca d´esperdenyes amb identitat catalana.
Pujat per Xavier Florensa ( Toulouse ) [4782] - 2013-04-16

Senyors,

Us presentem Espardenya´t la nova marca catalana especialitzada en el disseny i fabricació d´espardenyes de forma artesanal.Cosides a mà,sola de jute amb protecció d´eva.

La nostra filosofia es anar sempre més enllà en la recerca de nous materials que siguin respectuosos amb el medi ambient.

La primera col·lecció no podia ser una altre que no representés el sentiment de la nostra terra, per aixó, a més de posar les nostres idees, hem posa't l'ànima.

Podeu visitar la nostra web: www.espardenyat.cat

Salutacions

Xavier Florensa

info@espardenyat.cat

^top
37  NewYork  - Au pair !
Pujat per Aina Aranda ( Los Angeles ) [4314] - 2013-04-11

Hola tots!
Estic interessada en trobar una familia catalana a nova york, ofereixo els meus serveis com a au pair (tinc experiència demostrable cuidant nens) així els vostres fills podríen millorar el seu català i a la vegada jo podría millorar el meu anglès.
Si algú està interessat en la meva proposta, envieu-me un mail a la direcció
ainaag@hotmail.com

Moltes gràcies!

^top
38  NewYork  - Nanny
Pujat per Anna Sitjà ( NewYork ) [4685] - 2013-04-03

Hola a tots. Tinc 35 anys i treballo com a professora de secundària. Proposo fer-me càrrec d'algun nen (nanny) amb l'objectiu que ell millori o practiqui el seu català mentre jo tinc l'allotjament i la manutenció garantida. Vull millorar el meu anglès, no vinc a guanyar diners. Tinc experiència (dos estius a Virginia). Si algú hi està interessat, pot escriure'm.
annasitjav@hotmail.com
Gràcies.
Anna

^top
39  NewYork  - Trobada d'estudiants de máster i doctorat, becaris i antics becaris, a l'Instituto Cervantes
Pujat per lilapla ( NewYork ) [4629] - 2013-03-24

Benvolguts,

Un grup de becaris que estem estudiant a NY amb beques de diverses fundacions (la Caixa, Fulbright, Cajamadrid, etc.) estem organitzant una trobada a l'Instituto Cervantes (211 East 49th Street (entre la 2a y 3a Avenida), en col.laboració amb el consulat i l'ICEX, el proper 18 d'abril a les 19h.

A l'acte hi assistirant estudiants de máster/doctorat, antics becaris que s'han quedat treballant a la ciutat, i professionals de diversos àmbits, a part del cònsul, el director de l'oficina comercial i el de l'Instituto Cervantes.

Si esteu estudiant un màster o doctorat a NY o sou antics becaris que vau estudiar als USA i vivint a la ciutat, si us plau envieu un correu electrònic per confirmar la vostra assistència a l'acte a ignacio.arribas@maec.es, indicant el máster/doctorat que esteu estudiant o vau estudiar, la universitat, si esteu financiats amb alguna beca, i any de graduació.

Espero veure'us allà!

Salutacions,
Lila Pla Alemany

^top
40  NewYork  - Jugar a soccer a New York
Pujat per Santos Valladolid ( NewYork ) [2221] - 2012-07-15

Hola bona tarda,

M'he decidit a registrar-me a la pàgina per mirar a veure si hi ha algú interessat en jugar a futbol aquí a Nova York. Estem a la època bona per fer-ho (sí, fa calor però a l'hivern em sembla que és molt pitjor). No sé si algú ja està participant en algun partit amb altra gent, però jo acostumava a jugar a Barcelona i ara em trobo una mica enyorat del meu esport preferit. Sisiplau, si algú està jugant i em pot aconsellar com apuntar-se a un partit, o simplement em pot avisar quan vagi a jugar li estaré eternament agraït. No sóc una estrella del futbol però més o menys sé jugar, suficient com per no quedar malament (espero) el primer dia.

Au, ja està fet, moltes gràcies.

Salut,

Santos

^top
41  NewYork  - ACTIVITATS CAP DE SETMANA
Pujat per Gemma Picas ( NewYork ) [268] - 2012-07-04

Bon dia,

Acabo d'arribar a NY, bé de fet hi vaig arribar el diumenge. Estic aquí per feina i en principi m'hi quedaré 3 anys. Porto quatre dies aquí i la soledat i l'enyorança ja s'ha apropiat de mi. Sabeu si hi ha alguna activitat pel cap de setmana per les ànimes perdudes?
Gràcies.
Us deixo el meu mail i el meu telèfon: gemmapicas@hotmail.com / +34689066255

Gemma

^top
42  NewYork  - viure amb families a NYC
Pujat per marinany ( NewYork ) [246] - 2012-01-20

Hola a tothom, soc una estudiant de 4rtcurs de la facultat de Relacions Públiques de la Universitat de Barcelona i m'han ofert la possibilitat de viatjar a NY per fer pràctiques en una empresa.


Encara no sé exactament quan marxaré cap allà, però ja he començat a cercar allotjament per tenir-ne una idea.


El que m'agradaria saber és si algú coneix algun web o programa que permeti conviure amb families, com el que es du a terme aquí de "viure i conviure"?, penso que seria una bona manera d'estalviar-me alguns dólars i a més, practicar l'anglès!


Gràcies anticipades!



^top
43  NewYork  - Cap d'any a NY 2011
Pujat per Helena ( NewYork ) [241] - 2011-11-18

Hola,


Aquest Cap d'any seré a Nova York. Em podeu facilitar informació sobre el que es pot fer... la nit de cap d'any.


Gràcies



^top
44  NewYork  -
Pujat per elsa ( NewYork ) [89] - 2011-10-11

Hola a tothom!
Em dic Elsa i sóc la lectora de català a la Columbia University, on oferim classes de llengua i cultura catalana.
Cada dimarts de 2.30 a 4 del migdia, organitzem "L'hora del cafè català", una trobada entre estudiants de llengua catalana i catalans residents a NY amb l'objectiu de conversar i practicar la llengua.
Em faria molta il.lusió si algun dia us hi poguéssiu passar, ja que als estudiants els agrada molt conèixer catalans i poder posar en pràctica el que aprenen a les classes. A més, tenim galetes i cafè per berenar-dinar!
La cita, doncs, és cada DIMARTS al Departament d'espanyol i portuguès, 612 W. 116th St (parada de metro 116th- Columbia University- línia 1). Si voleu més informació, em podeu escriure a eu2130@columbia.edu.
Us hi esperem!!
elsa

Si us interessen els actes culturals que el lectorat de català organitza a Columbia, tenim un grup a Facebook anomenat "Català a Columbia University" . Afegiu-vos-hi!


Més info

^top
45  NewYork  - Hola A tots!
Pujat per Laia MArca ( NewYork ) [233] - 2011-09-28

Em dic Laia i sóc de Barcelona. Estic pensant de venir a Nova York per uns 6 mesos a aprendre anglès i vaig una mica perduda. He estat mirant escoles i cursos i no em desagraden gens però l'allotjament que ofereixen és normalment en famílies o residències. Jo preferiria probar de llogar una habitació (més aviat pel centre de NY) que em permetés ser una mica independent. Coneixeu d'algun lloc fiable on em pugui adreçar o alguna persona que llogui habitacions? La meva idea és venir a partir del gener. També us volia preguntar si coneixeu alguna escola d'idiomes a la ciutat que em pogueu recomanar.


Bé, moltes gràcies a tots. Espero poder escriure els propers missatges des de Nova york!



^top
46  NewYork  - QUINA SORT!
Pujat per Imma ( NewYork ) [229] - 2011-09-04

Hola a tothom. Dic quina sort, perquè el meu somni és visitar N.Y. Possiblement el proper estiu podrem anar-hi. Com que tot és molt car a nivell allotjament a Manhattan, havíem pensat poder llogar un estudi per a 2 persones durant el mes d'agost. També proposem fer un intercanvi per si a algú li interessa, amb el nostre pis a Girona durant l'agost.
Per cert, coneixeu alguna escola d'anglès que valgui la pena?

Moltes gràcies i força Barça!!

^top
47  NewYork  - Busquem allotjament pel Setembre
Pujat per fèlix carbó ràfols ( NewYork ) [228] - 2011-09-04

Bones, som una parella de Vilafranca del Penedès (BCN), que busquem allotjament del 26 de setembre al 6 d'Octubre de 2011. Molta gent ens ha recomenat Brooklyn, però en el fons no en tenimni idea..
Si algú té lloc, o sap d'algun lloc que valgui la pena, ens agradaria que ens ho comentés. Gràcies per avançat!

^top
48  NewYork  - Ja sóc aki!mirem el Barça demà?
Pujat per maria budó miró ( NewYork ) [192] - 2011-07-30

Hola nois/es, ja he arribat a NY!
Demà anireu a veure el Barça a algun lloc, si és que aquesta pluja ens deixa sortir de casaa..és clar!
Gràcies!

^top
49  NewYork  - VISAT 0-1
Pujat per Laia ( NewYork ) [214] - 2011-06-03

Hola,

Estic buscant a un abogat que porti els visats d'artista, el necesitaria pel més d'Octubre.

Gràcies!

^top
50  NewYork  - per on començar?
Pujat per maria budó miró ( NewYork ) [192] - 2011-04-20

Hola nois!
m'estic plantejant aterrissar una temporada a la ciutat, i com que veig que el tema laboral està complicadet m'agradaria començar per un curs d'anglès ( intensiu o no) per acabar de perfeccionar el nivell, i de pas, obrir camins i contactes de cara al mon laboral.
Coneixeu alguna academia o centre d'estudis que estigui bé?
si em podeu ajudar us ho agrairia molt!!

GRÀCIES..i Visca el Barça!

^top
Pag:12
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.69.7.179 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?