CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 22 dies (6809 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:12
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
1  Copenhagen  - Algun Periodista/Expert en tecnologia que vulgui participa del programa POPAP de Catalunya Radio que es farà el 13 de Febrer a Allerød?
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-02-04

Escric des del programa POPAP de Catalunya Ràdio. En motiu del dia Mundial de la Ràdio, el 13 de febrer anem a un poble prop de Copenhaguen a fer el programa des de casa d’una oient del programa. El poble és 3450 Allerød.

Volem aconseguir contactar amb un/a periodista que es pogués desplaçar a casa d’aquesta senyora i fer el programa amb nosaltres.
El nostre programa tracta sobre tendències a les xarxes socials i novetats en tecnologia, per això seria interessant tenir un perfil de periodista o expert que ens pogués donar una visió general del sector tecnològic a Dinamarca.

Moltes gràcies!

Salutacions!
Helena Miquel
Producció POPAP Catalunya Ràdio
Av. Diagonal 614-616
08021 Barcelona
Directe: 93.306.92.17
Mòbil: 678.664.781
popap@catradio.cat
memiquel.k@ccma.cat

---- PS ----
hem preguntat si pensaven pagar alguna cosa i ens han respost:

Des de Catalunya Ràdio no es contempla aquesta despesa, ja que es considera que seria un convidat al programa, com fem cada dia des de Barcelona amb tots els convidats, però si suposés molta molèstia per la persona (ja que és fora de Copenhaguen), puc mirar de demanar si seria possible almenys pagar els desplaçaments, penso que això ho puc aconseguir.

^top
2  Copenhagen  - Trump suspèn el viatge a Dinamarca perquè es nega a vendre-li Groenlàndia
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-08-22

La classe política danesa qualifica d'"ofensa" la suspensió de la visita

https://www.ccma.cat/324/trump-suspen-el -seu-viatge-a-dinamarca-per-negar-se-a-v endre-groenlandia/noticia/2942651/

^top
3  Copenhagen  - Entra en vigor a Dinamarca la prohibició del vel integral en llocs públics
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-08-02

Centenars de persones es manifesten a Copenhaguen en contra de la nova llei que permet a la policia obligar les dones a treure's el burca o el nicab

http://www.ccma.cat/324/entra-en-vigor-a -dinamarca-la-prohibicio-del-vel-integra l-en-llocs-publics/noticia/2869548/

Aquest dimecres ha entrat en vigor la normativa que prohibeix que les dones musulmanes de Dinamarca portin el burca i el nicab en espais públics.

La llei va ser aprovada al maig pel Parlament. Permet a la policia exigir a les dones que es treguin el vel o abandonin l'espai públic. Les multes poden anar des dels 134 fins als 1.340 euros, si s'ha reincidit.

Les musulmanes són una minoria al país, al voltant del 5% de la població, i entre 150 i 200 utilitzen el vel integral diàriament. Se senten discriminades i consideren que la nova norma limita els seus drets. La Sabina, que porta nicab, ho explica:

"Això només demostra que el govern realment fa servir diners, temps i poder per discriminar 50 dones."

Però no només s'hi oposen musulmanes. Inge Bruun, que no és creient d'aquesta religió, també hi està en contra:

"A mi ningú m'ha de dir què m'he de posar. Per què a elles sí?"

^top
4  Copenhagen  - Puigdemont surt per primer cop de Brussel·les i viatja a Dinamarca
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-01-22

Puigdemont fa un pas amb riscos que pot acabar implicant la seva detenció, després que la fiscalia general de l'Estat hagi demanat al jutge del Suprem tornar a activar l'euroordre de detenció

http://www.ccma.cat/324/puigdemont-ja-es -a-copenhaguen/noticia/2832869/

Puigdemont s'ha desplaçat a primera hora del matí acompanyat de l'empresari Josep Maria Matamala fins a l'aeroport de Charleroi, a Brussel·les, on ha agafat un avió de Ryanair cap a Dinamarca que ha sortit a les 7 del matí i ha arribat a Copenhaguen a les 8.18.
Puigdemont, que ha sortit per primer cop de Brussel·les, té previst quedar-se fins dimarts a Copenhaguen, on s'entrevistarà amb divesos diputats del país al Parlament. Aquest dilluns té un sopar privat amb personalitats daneses.

En un tuit, Puigdemont ha recordat que faria una conferència i des d'on es podia seguir.

Un viatge que pot acabar implicant la seva detenció

Puigdemont, doncs, fa finalment un pas amb riscos, que pot acabar implicant la seva detenció, després que la Fiscalia General de l'Estat hagi demanat al jutge del Suprem tornar a activar l'euroordre de detenció.

L'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, creu que, en aquest escenari, el risc que el Suprem decideixi reactivar l'euroordre de detenció seria alt. En cas d'una hipotètica detenció o citació judicial a Dinamarca, la situació de Carles Puigdemont li complicaria les possibilitats de venir a la investidura.

Els experts consultats per TV3 creuen que hi ha la possibilitat que l'euroordre no arribés a temps a Dinamarca i es fes efectiva quan Puigdemont ja hagi tornat a Brussel·les.

Luis del Castillo, president d'honor del Col·legi Advocats Penal Internacional, creu que hi haurà nova euroordre:

"Tinc la convicció plena que han portat l'anunci fins al final i penso que demanarà la pràctica de l'ordre europea en el cas de Dinamarca. Però l'euroordre trigaria un temps suficient perquè sortís de Dinamarca, tornés a Bèlgica i fes el que la defensa i ell decideixin."

"Complicaria les coses i, des del punt de vista de la investidura, és una pausa que poden tenir."



D'entrada, però, no sembla que Dinamarca, un país que té dos processos d'autodeterminació oberts --amb Groenlàndia i les illes Fèroe--, hagués de fer més cas que Bèlgica a la versió de la justícia espanyola sobre Puigdemont i el procés català.



Gran enrenou mediàtic per l'arribada de Puigdemont

Carles Puigdemont ha de participar a les dues del migdia en el debat que organitza el Departament de Ciències Polítiques de la Universitat de Copenhagen. El títol de l'acte, "Catalunya i Europa, en una cruïlla per a la democràcia?", ha generat molta expectació als mitjans danesos i belgues.

Només la seva arribada ja ha produït un gran enrenou mediàtic a l'aeroport danès i alguns periodistes han arribat a quedar-se bloquejats en una porta giratòria.

Mostra la imatge al TwitterMostra la imatge al TwitterMostra la imatge al TwitterMostra la imatge al Twitter



Molts informatius i capçaleres de diaris se'n fan ressò, explicant els antecedents i el context de com s'ha arribat fins aquí, per entendre ara quines poden ser les conseqüències judicials que pot tenir per a Puigdemont aquest viatge a Dinamarca.

^top
5  Copenhagen  - Visitar Copenhagen
Pujat per Guillem [8776] - 2016-07-10

Bon dia,rnEm dic Guillem Vidal i sóc de Perpinyà. Actualment estic a Dinamarca (Gedstad) FEN verdures biològiques. Tinc un amic Danès que viu a Aarhus, i volia fer-me visitar Copenhaguen a l'inici d'agost (jo m'en torno a casa l'onze d'agost). Però potser el seu calendari de feina no l'hi permetrà. Volia demanar-vos:rnrn1) algú seria lliura per fer-me visitar la ciutat a l'inici d'agost, en el cas que el meu company no podés?rnrn2) tinc un altre company a Estocolm, quin és el mitjà més barat per anar-hi?rnrnGràcies per totrnGuillemrnrnPs: SUP contesteu-me per correu electrònic a: gvia2000-avis@yahoo.fr

^top
6  Copenhagen  - CANGUR!
Pujat per Maria Colomer ( Copenhagen ) [9538] - 2016-01-10

Hola,

Sóc una noia de 21 anys que vaig venir a estudiar a Copenhaguen i m'hi he quedat a fer les pràctiques. M'agradaria trobar una casa on poder fer de cangur i si és a una família catalana millor que millor! Seré aquí fins al juny.

Gràcies!!

^top
7  Copenhagen  - Informació i consells sobre la ciutat
Pujat per Roser Armengol ( Copenhagen ) [9479] - 2015-12-19

Hola, catalans i catalanes!
Aniré de vacances a Copenhagen del 4 al 7 de març del 2016 amb una amiga.
M'agradaria que em facilitéssiu informació sobre la ciutat: allotjament, llocs on anar, restaurants, locals nocturns ...).
Gràcies!
Roser Armengol
roserarmengol@yahoo.es

^top
8  Copenhagen  - Quedar per Copenhagen?
Pujat per Jan Borràs ( Copenhagen ) [8745] - 2015-04-29

Hola Catalans!

Fa una setmana que he arribat a CPH i encara no conec a gaire gent.

A algú li ve de gust quedar durant aquest cap de setmana llarg per xerrar una mica/fer alguna cosa/anar a descobrir la ciutat?

Si us ve de gust enviu-me un correu a janborras (@) gmail.com.

Salut!
Jan

^top
9  Copenhagen  - vot virtual
Pujat per salvadortaberner ( Nice ) [2] - 2013-10-16

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/

^top
10  Copenhagen  - festa fí d,any
Pujat per jordi hdez ( Copenhagen ) [4020] - 2012-12-31

catalanes, catalans .... jejejejje hi ha algu q monti una festeta per despedir l,any i donar la benvinguda al nou a copenhague ??? gràcies .... jordi

^top
11  Copenhagen  - lloguer
Pujat per inma asensio ( Copenhagen ) [12] - 2011-05-21

Hola catalans!
soc la inma asensio, estare a copenhage treballant a una companyia de dansa de l'1 d'agost al 5 de septembre, estic buscant una habitació de lloguer o un estudi, algú em pot aconsellar?
gràcies i fins aviat!

^top
12  Copenhagen  - Bici!!
Pujat per Cristina Fernández Barrat ( Copenhagen ) [10] - 2011-03-30

Hola!!!
La setmana que ve arribo a Copenhague per estar-hi tres mesos treballant estic buscant una bici de segona mà no gaire cara sabeu d'algú que la vulgui vendre o alguna botiga de segona mà que estigui bé. Mes o menys per quins preus es troben

Gracies!!!

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.69.6.236 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/05): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?