CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 17 dies (6804 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:44
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  

1  London  - SI ETS INFERMER/ERA I VOLS VENIR A TREBALLAR A BARCELONA, AIXÒ T\'INTERESSA
Pujat per NATALIA GALIANO SANCHEZ ( London ) [13267] - 2020-10-22

Estem cercant persones que vulguin tornar a Barcelona a treballar. Busquem Diplomats/Grau en infermeria.

Les condicions són:

Contracte d'1 any prorrogable a 40 hores.
32.600 euros bruts anuals.

Incorporació immediata en una empresa pública dedicada al sector Salut de més de 4000 empleats.

Interessats contactar a borsatreball@psmar.cat
www.parcdesalutmar.cat és la nostra web.

^top
2  London  - Logopeda infantil ONLINE
Pujat per Estela [12878] - 2019-11-26

Hola, Catalans a London!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!

^top
3  London  - Classes de Violí
Pujat per Asia Jiménez ( London ) [10324] - 2016-10-29

Hola a tothom!

Estic vivint a Londres des de fa un any, acabant un master en música al Royal College of Music i busco alumnes de violí de qualsevol edat i nivell. Classes en català! Tinc un horari flexible, moltes ganes i molta paciència. Puc moure'm a qualsevol zona de la ciutat.
Interessats si us plau poseu-vos en contacte amb mi:
jantondevez@gmail.com o al 07746727903.
Gràcies i fins aviat!!

Asia

^top
4  London  - Classes de Violí
Pujat per Asia Jiménez ( London ) [10324] - 2016-10-29

Hola a tothom!

Estic vivint a Londres des de fa un any, acabant un master en música al Royal College of Music i busco alumnes de violí de qualsevol edat i nivell. Classes en català! Tinc un horari flexible, moltes ganes i molta paciència. Puc moure'm a qualsevol zona de la ciutat.
Interessats si us plau poseu-vos en contacte amb mi:
jantondevez@gmail.com o al 07746727903.
Gràcies i fins aviat!!

Asia

^top
5  London  - English/ German Customer Service wanted
Pujat per charles ( London ) [4023] - 2014-06-29

Dear All
a great opportunity has come up for fluent English and German speakers. International customer service required in Hertfordshire. Experience required, but not essential. Do you want to live and work close to London? Get in touch with me as soon as possible. Charles 0794 3526527

^top
6  London  - Busco feina a Londres!!!
Pujat per Josep M. Agustí ( London ) [7123] - 2014-05-22

Hola companys! sóc en Josep M. i tinc 30 anys. Sóc economista, Graduat en ADE per la Universitat de Lleida i Diplomat en Negocis Europeus per la Ecole de Management de Normandie. Estic bucant feina per traslladar-me a viure a Londres durant el proper estiu. Tinc certa experiència en els camps de la internacionalització, la recerca de mercats i el management, i m'encantaria poder continuar treballant en el camp empresarial. En cas que us assabenteu d'alguna cosa al meu abast, us agrairia que em contactessiu sense cap compromís a jagusti.aitona@gmail.com. Fins ben aviatttttt!


^top
7  London  - OFEREIXO FEINA PER EXPANDIR FIRMA CATALANA DE VESTITS DE NÚVIA
Pujat per Lluïsa Vilà ( Edinburgh ) [6752] - 2014-03-09

Sóc Lluïsa Vilà, dissenyadora de vestits de núvia artesanals i pintats a mà. Visc a L'Espluga de Francolí (Tarragona). Vull anar a viure a Escòcia, amb els meus fills de 14 i 17 anys per tal que rebin una bona educació aquí (que me n'han parlat molt bé). A més necessito una intèrpret per visitar botigues de vestits de núvia del Regne Unit i donar a conèixer les nostres col·leccions de núvia. La persona que faci les primeres visites als establiments, juntament amb mi, serà la Delegada de la firma al Regne Unit. Qui estigui interessat/ada que es posi en contacte amb nosaltres, mitjançant el formulari de la web. www.lluisavila.com o del meu mail: lluisagala@gmail.com.

^top
8  London  - English Speaking Catalan required for part time job.
Pujat per Robert May ( London ) [6787] - 2014-02-28

Flexible and friendly office environment based in North London for Catalan living in London or BCN for Real estate project.

Understanding of architecture/planning a bonus but not an absolute necessity.

please email go@archspace.co.uk if interested.

Many thanks

^top
9  London  - Noia catalana buscant feina a Londres - Hostaleria, nanny, recepció, etc. etc.
Pujat per Desi ( London ) [5735] - 2013-09-17

Bona nit a tothom!

Sóc catalana, dels voltants de Girona i em traslladaré a Londres la segona setmana d'octubre.

A més a més de millorar el meu nivell d'anglès, la meva prioritat és trobar feina per poder-me mantenir a la ciutat. Tinc un nivell d'anglès mitjà, aprox. seria un First Certificate.

He treballat en diversos sectors: educació, qualitat alimentària, hostaleria (cambrera, "pinche"), recepcionista, dependenta/promotora... I estic disposada a treballar per Londres en qualsevol d'aquests sectors.

Algú em pot ajudar???

Gràcies i salut a tothom!

^top
10  London  - Busco feina
Pujat per Josep Maria L J ( London ) [5396] - 2013-08-04

Holaa a tothom,
Busco feina a qualsevol activitat però principalment de webmaster php/mysql, he treballat els dos últims anys a la Biblioteca Marcel·lí Domingo a Tortosa com a webmaster, si algú te coneixement d'algun lloc de feina us agraïria informació i contacta amb mi.
Molta sort i una salutació enorme a tothom
Moltes gracies.

^top
11  London  - Busco familia per fer d'aupair
Pujat per clotet [5012] - 2013-06-10

Hola a tothom,
soc la Núria de Terrassa. Estic molt interessada a venir el més aviat possible cap aqui d'alt, i estic buscant una familia per fer d'au pair, nanny el que sigui... m'interessa molt estudiar anglès!!! Si sabeu d'alguna cosa us ho agraïria molt, també podria ser feina de treballar en hotel o alguna historia semblant!!!

Soc educadora infantil titulada i amb molta experiència, l'únic que em falta es millorar el meu anglès.

El meu mail: nclotet@hotmail.com

Núria

^top
12  London  - nanny o cambrera
Pujat per Jofre Comas ( London ) [4950] - 2013-05-14

Hola!! Hem dic Rosa i busque feina de cambrera o de nanny. He treballat tota la vida de cambrera. He sigut propietaria d'un bar a València però l'he hagut de traspasar per raons més que evidents. Ara busque feina a un bar o restaurant. Soc molt treballadora i dinàmica. EStic aprenent angles molt rapidament.
Una altra possibilitat per a mi seria trobar feina de nanny. Tinc experiencia amb nens ja que he cuidat dels meus cosins i la meva germana tota la vida. Visc just al costat de Regent's park.
Si sabeu d'algú que puga estar interessat contacteume.
Gracies!!!

^top
13  London  - familia catalana de visita al agost 2013 per London i rodalis busca contractar guia....
Pujat per alexserra ( London ) [259] - 2013-05-13

Hola.. som una familia catalana de parella amb 2 nens que vindrem aquest estiu per aqui Londres a fer una mica de turisme. Voldriem contractar a una persona catalana ( noi ó noia ) que estigui disponible i ben introuida per la city i que es conegui tot be, perque ens faci de guia durant uns dies, ens faciliti coses, informació, ens acompanyi a fer visites i activitas, i ens coordini per anar a museus, activitats, underground, algun posible musical, llocs, llogar cotxe, coses per veure.. etc..

vindriem varios dies, agrairiem contacte per poder coordinar dates, dies, renumeració, etc..

el nostre email es : bluemarinesystem@gmail.com .. preguntar per l´alex

gràcies, salutacions

^top
14  London  - Es busca veu masculina per posar veu a una aplicació en català
Pujat per Nas Rodó ( London ) [4591] - 2013-04-13

Hola nois!! Vaig treballar fa un mes per una companyia que treballa amb aplicacions i programaris d'aprenentatge de llengües i ara m'han ofert col.laborar també en una aplicació en Català per guiris. La cosa és ben senzilla, ja que està tot traduït i només és qüestió de ficar-se al búnker de grabació i començar a enregistrar com un lloro (bé, amb una mica de gràcia) les paraules / frases que toquin. Rotllo "Em posa una birra, si us plau?", "Com s'arriba a la Sagrada Família?", "És aquí, la cua de l'atur?" (això últm és broma). En fi, que tot i que sembla senzill, no trobem ningú. Ha de ser noi i amb un català neutre (em sap greu pels lleidetans i els menorquins, teniu un accent preciós però el centralisme apreta!), capaç de pronunciar bé. La feina es faria en un dia i és a Fulham (south-west London), molt a prop de Putney Bridge. Es paguen 100pounds. Aquí hi ha l'anunci original. Sort!! Pd.: Si no us intressa però se us acut algú a qui li pugui interessar, feu córrer la veu, si?
"We're looking for a male native-level Catalan voice to record our language-learning app. The app is for beginners learning Catalan as a foreign language. It's one day's work in our Fulham studio and the fee is £100. We're looking for someone with a neutral accent and clear pronunciation. Male applicants only please! If interested, please send a short recording in Catalan to nat at nat@eurotalk.com"

^top
15  London  - Noi de 22 anys amb bon anglès sense feina... :(
Pujat per Josep Sobrevias Quintana ( London ) [3990] - 2012-12-24

Hola! Sóc en Josep Sobrevias Quintana, tinc 22 anys. Tinc un cicle formatiu de grau superior en Integració Social (però aquí quasi que no conta fins que no el pugui convalidar, un procés llarg de collons (perdó per l'expressió)).
El cas és que estic vivint a Londres, però encara no he trobat feina i els meus estalvis estan bbaixant a marxes forçades. Tinc experiència com a cambrer i com a ajudant de cuina, un nivell d'anglès i moltes ganes de treballar. Tinc un molt bon nivel d'anglès parlat, i escrit.
He voltat la tira de bars i restaurants però a tots em diuen el mateix: "we keep your cv and we'll contact with you".
Si algú té alguna referència o alguna feina que pugui fer serà benvinguda.
Estic interessat també en fer d'au pair live-in o live-out. M'adaptaria a qualsevol cosa.

PD:Tinc un any d'experiència com a Dinamitzador Juvenil, i com a vetllador de nens amb síndrome de Down.

^top
16  London  - Desesperada....
Pujat per Mireia MT ( London ) [2550] - 2012-11-26

Hola, em dic Mireia! Sóc mestra de primària especialista en english! També soc llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster en periodisme esportiu!! Aproximadament al gener tinc intenció de venir a londres a passar-hi uns set mesos! Per això busco algú que pogués oferir-me feina tan en l'àmbit de l'educació com en el de comunicació! Mestra d'espanyol en alguna academia o escola, ajudant en algun mitjà de comunicació... qualsevol oferta és bona.
Sóc responsable, treballadora, amb ganes d'aprendre, crèixer, passar-m'ho be i conèixer a gent!!
Aixi doncs, us demano la vostre ajuda per si necessiteu algú o coneixeru d'algú que estigui buscant. Per altre banda, també estaria interessada en compartir pis, així que si algú està interessat que m'ho faci saber.
Si algu necessita el meu CV o es vol posar en contacte amb mi pot fer-ho a: piscis25022@hotmail.com
Moltes gràcies

^top
17  London  - Feina a l'estiu per una estudiant
Pujat per Maria ST ( London ) [3746] - 2012-11-20

Hola a tots, sóc Maria. Us escric per demanar-vos informació per una possible estada a Londres. El proper mes de juliol la meva filla vol anar a Anglaterra, Irlanda o Escòcia i per això cerca alguna feina (cangur, aupair o classes). Farà els 18 anys a l’abril i està cursant el 2n de batxillerat científic, el proper curs farà Biotecnologia. El seu nivell d’anglès és de Certificate of Proficiency in English. Té el títol de grau professional de música amb flauta dolça. Toca la gralla amb castellers, bastoners i geganters. Pot donar classes de català, música, matemàtiques... i evidentment anglès. Teniu informació d’on pot dirigir-se per trobar una feina per a l’estiu? Algú de vosaltres necessitarà algú per fer de cangur o donar classes? Moltes gràcies a l’avançada. Si voleu us podeu posar en contacte amb mi al mail: info.tirado@gmail.com

^top
18  London  - busca desesperada....
Pujat per Mireia MT ( London ) [2550] - 2012-09-13

Hola, em dic Mireia! Sóc mestra de primària especialista en english! També soc llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster en periodisme esportiu!! Aproximadament al gener tinc intenció de venir a londres a passar-hi uns set mesos! Per això busco algú que pogués oferir-me feina tan en l'àmbit de l'educació com en el de comunicació! Mestra d'espanyol en alguna academia o escola, ajudant en algun mitjà de comunicació... qualsevol oferta és bona.
Sóc responsable, treballadora, amb ganes d'aprendre, crèixer, passar-m'ho be i conèixer a gent!!
Aixi doncs, us demano la vostre ajuda per si necessiteu algú o coneixeru d'algú que estigui buscant. Per altre banda, també estaria interessada en compartir pis, així que si algú està interessat que m'ho faci saber.
Si algu necessita el meu CV o es vol posar en contacte amb mi pot fer-ho a: piscis25022@hotmail.com
Moltes gràcies

^top
19  London  - Hola
Pujat per Mireia MT ( London ) [2550] - 2012-09-04

Hola,
Em dic Mireia i sóc nova aquí! Al voltant de Desembre-Gener m'agradaria venir a passar una temporada a Londres per a millorar el meu anglès, conèixer gent i crèixer com a persona. Sóc mestra de primària especialista en anglès (amb oposicions aprovades), llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster de periodisme esportiu. M'agradaria saber a on puc trobar feina com a mestra de castellà o català o bé en el ram del periodisme i si algú de vosaltres té algun lloc per a mi.
Moltes gràcies,
Mireia

^top
20  London  - Un altre que busca feina
Pujat per Ricard Gispert ( London ) [2535] - 2012-09-03

Arribo a Londres el 4 d'Octubre d'aquest any amb moltes ganes de treballar i crèixer encara més com a persona. L'idela seria trobar feina en un museu, doncs he acabat aquest any la Llicenciatura en Història de l'Art, però sé que cal començar des de baix així que no em tanco a res. Ja fa un mes que miro anuncis a Gumtree i a Caterer i he anat enviant alguns currículums (malgrat que sóc ben conscient que les ofertes de feina que estic mirant es cobreixen d'un dia per a l'altre i no hi haurà cap que s'esperi fins que jo arribi d'aquí un mes).

I com que no em tanco a res, aqui em teniu demanant-vos qualsevol ajuda que em pogueu oferir: no només una feina sinó consells, idees...

Moltes gràcies si has llegit fins aqui

^top
21  London  - Busco Feina
Pujat per Alvaro Castro ( Lima ) [19] - 2012-08-13

Hola em dic Alvaro, castro, soc de Vilanova i la Geltrú, Barcelona, estic pensant en anar a Londres a treballar, algu em pot ajudar a buscar feina?

^top
22  London  - FEINA A LONDRES
Pujat per Laia Diaz ( London ) [415] - 2012-07-28

Hola!! em dic Laia, tinc 20 anys i sóc estudiant de fotografia. Vull venir a Londres durant un any aproximadament per treballar i aprendre bé l'idioma. M'agradaria treballar a una botiga de roba tipo Mango, Zara..., i volia preguntar-vos si sabeu quin nivell d'anglès demanen per treballar en alguna d'aquestes botigues? El meu nivell és intermedi, ja vaig estar a Londres fa 2 anys durant 3 setmanes. Si amb el meu nivell no pogués, sabeu altres feines que pogués fer amb aquest nivell?


Moltes gràcies!!!! :)

^top
23  London  - Dissenyador gràfic o el que surti
Pujat per Toni ( London ) [2228] - 2012-07-16

Hola catalanolondinencs! em dic Toni Falcó, tinc 27 de Manresa, estic cercant feina des de Catalunya per venir a treballar a Londres ara l'estiu. Soc dissenyador gràfic de de el 2003 amb molta experiència i amb moltes ganes treballar. en principi busco feina de dissenyador, tot i que estic obert a totes les possibilitats, e treballat de cambrer, discjokey, repartidor,... en fi, si algú està buscant alguna persona o sac alguna oferta laboral, aquí us deixo el meu email. tonicorpori@gmail.com i el meu tel. 659592538, espero veure'ns ràpid a tots.

^top
24  London  -
Pujat per M Carme DC ( London ) [2134] - 2012-07-09

Hola A tothom,

Em dic Carme i tinc moltes ganes de canviar de resindència i anar a viure a un lloc de parla anglesa. Estic molt interessada per Londres però qualsevol altre lloc també m'agradaria.

Voldria trobar una feina i necessito ajuda dels que ja hi esteu vivint. Com esta el tema de la feina a Lodres??El meu ofici és el de Patronista i he trobat alguna oferta per internet però hauria de tenir un anglès més fluid, per això busco feina de cangur o de neteja en hotels per poder agafar més soltura amb l'anglès. Per la meva eda(aquest any ja en faré 50, però tinc moltes ganes de començar de nou lluny de la meva terra), sino ho vaig ara, més tard costarà més trobar una feina.

Algú sap d'alguna feina??? Agrairia molt una mica d'ajuda.
També voldria saber tots els pasos que has de fer quan vas a treballar a Londres.

Moltes gracies.
Salutacions desde Catalunya, de moment!!!!

Carme Duran

^top
25  London  - Hooooola gent!
Pujat per Mireia Artacho ( London ) [2068] - 2012-06-20

Hola, bon dia a tots!
Em dic Mireia i tinc 15 anys, aquest estiu vaig a Londres durant 21 dies i m'agradaria posar-me e contacte amb gent de la meva edat (aproximadament) per poder visitar Londres, ja que no es lo mateix anar sola que anar amb algú que es coneixi la zona.

A més estic interessada en trobar alguna feina, tinc germans petit (un de 12 i un de 3 mesos) així que fer de cangur ho porto molt bé, soc molt responsable ja que m'haig de fer càrreg de la feina de casa.

Viuré a la zona Croydon, gràaaaacies a tots i que vagi molt be :) Mireia

^top
26  London  - BUSCO CANGUR CATALANA a LONDRES
Pujat per Marta Amigó Batlle ( London ) [152] - 2012-06-18

La Meritxell Riera esta buscant cangur catalana. Vegeu l'anunci:

Estic buscant una cangur catalana per cuidar els meus tres fills (6, 3 i 1 any) Coneixeu algu que pugui estar interesada?

La feina és al oest de Londres (Ealing Common), amb bones comunicacions de metro i bus. Seria per comencar a treballar a finals d'agost principis de setembre.

Si algú de la llista està disponible, o sap d'algú que podria estar-ho, si-us-plau poseu-vos en contacte Per mes informacio. Em podeu escriure al correu electrònic rierameri@gmail.com
Moltes gràcies!

Meritxell

^top
27  London  - Buscar feina a Londres o voltants
Pujat per Sergi1979 ( London ) [547] - 2012-04-02

Hola a tots!


 


Som dos nois de 32 i 42 anys i estem buscant feina per anar a viure a londres o els seus voltants ja que a Catalunya ara mateix la cosa esta complicada. El nostre nivell d'angles es bastant baix per aixo busquem feines en hotels per fer lo que sigui ja que sense sapiguer molt angles es complicat. No se si algu ens pot ajudar o si sap d'alguna oferta ja que estem mirant per internet pero nomes trobem agencies que et cobren uns diners per trobar-te feina i tampoc sabem si es molt fiable.


Ens agradaria si algú ens podria donar la seva opinió i si algu sap d'alguna feina en hotels ja sigui netejant o lo que sigui pero almenys per poder començar i viure alla a mes a mes d'apendre l'idioma ja que avui dia es imprescindible i crec que ara es el moment.


Una salutació...


Sergi



^top
28  London  - Londres d'aquí poquet!!
Pujat per xavier foz ( London ) [527] - 2012-02-03

 


 Bones tardes a tots!!!


 


A finals de febrer faig el salt a Londres, vinc per aprendre Inglés, ja que el meu nivell es prou baix.


 


M'agradaria poder-hi estar mínim 6 mesos, però si no trobo feina malament.


 


Si algú sap CUALSEVOL feina, sisplau envieu-me un mail. foz.x avier@gmail.com


 


Mobil londinenc encara no en tinc. jejej


 



^top
29  London  - BUSCO FEINA D'AU PAIR
Pujat per Eugenia ( London ) [477] - 2011-09-23

Hola!


Sóc Eugènia de Barcelona, vaig arribar a Londres fa unes dues setmanes i ara estic buscant feina d'au-pair perque tinc bastant experiènica amb nens.


Si esteu interessats/des feu-me un truc (07531421162) o envieu u email a genolgu1@hotmail.com


Gràcies!


Eugènia.



^top
30  London  - Re: Classes de música
Pujat per Meritxell Cusido ( London ) [447] - 2011-08-15

Hola, sóc la Meritxell i porto anys vivint a Anglaterra.

Tinc experiència en donar classes de flauta travessera, flautí i teoria de la música.

He ensenyat a escoles en el sector públic i privat.

Preparació dels exàmens de l'ABRSM i Trinity-Guildhall o per plaer.

Desde principiants fins als A-Levels.

Si hi esteu interessats, contacteu-me al 07504145639 o deixeu-me un missatge.



^top
31  London  - BUSQUEM NANNY CATALANA
Pujat per Thomas ( London ) [217] - 2011-07-24

El meu marit es alema i jo soc catalana i estem buscant una nanny (live-out) per cuidar el nostres fills de quatre anys i de catorze mesos. Vivim a South Kensington (W8) i seria per comencar a finals d'agost. Busquem algu que sigui catalano-parlant, tingui experiencia amb nens, bones referencies, bon nivell d'angles, i que no fumi. La feina consisteix en encarregar-se dels nens, portar i recullir al gran del cole, portar-los a activitats, preparar els seus menjars i ajudar a la casa quan el petit dormi (de la neteja s'encarrega la nostra dona de fer feines). Si t'interesa enviam un email a nannyformarc@googlemail.com amb el teu curriculum, una descripcio de les raons per les quals vols la feina i consideres que t'hauriem de convidar a una entrevista, per quan temps t'interessa i les teves expectatives respecte a sou. Moltes gracies!


^top
32  London  - CLASSES DE MÚSICA
Pujat per Gemma Sancho ( London ) [439] - 2011-07-04

Hola a tots !
Vinc a viure a Londres en breu i m'agradaria continuar donant classes.
Sóc mestra de Primària (especialista en educació musical) amb 16 anys d'experiència. Sóc pianista, cantant i directora de cors.
Mentre milloro el meu anglès m'agradaria poder donar classes de piano, de català o de castellà.
Si sabeu d'algú que hi estigui interessat, viure per la zona de Waterloo.

Gràcies !

Gemma

^top
33  London  - Busco feina com AU-PAIR
Pujat per Marta Oliver ( London ) [418] - 2011-05-05

Hola catalans, londinencs i gent d'arreu del món!

El meu nom és Marta, tinc 22 anys i acabo d'acabar la carrera de Mestra d'educació Primària. El projecte final de carrerra l'he fet a Dinamarca, i crec que tornar a Barcelona ara és un error, doncs tot just começo a millorar l'anglés i no ho vull perdre, és per això que el 16 de Juny arribo a Londres.

Estic buscant habitació i feina per aquesta temporada. He pensat que Au-pair seria un bon treball. Tinc experiència cuidant a nens, he treballats en esplais i he donat classes. M'agradaria poder treballar com a mestra o amb nens a Londres. Sóc responsable i treballladora. Tinc flexibilitat d'horaris i em puc quedar a dormir si els pares ho necessiten.

Si coneixeu alguna familia que busqui una au-pair si us plau prego m'ho feu saber. També puc donar classes o ajudar amb els deures als nens, així com donar classes d'espanyol. Deixo el meu correu en cas que us volgeu possar en contacte.

Moltes gràcies! I fins aviat!

m_olivi@hotmail.com

^top
34  London  - Oferta de feina - Support Informatic
Pujat per David ( London ) [292] - 2011-05-04

Hola,

a l'empresa on treballo obriran una posicio per a algu que parli angles i castella.

Busquem algu amb coneixements d'informatica a nivell de Sistema Operatiu Windows i si es te una mica d'experiencia de bases de dades i xarxes millor que millor.

L'empresa en questio es una multinacional americana dedicada a la seguretat informatica. Jo fa mes de 5 anys q hi treballo i no em puc queixar gens.

Si esteu interessats (o sabeu d'algu que pugui estar-hi) poseu-vos en contacte :)

dubidub@hotmail.com

Salut!
David



^top
35  London  - Noi s'ofereix com a AuPair
Pujat per Àlex Barberà Fabra ( London ) [388] - 2011-02-03

Hola!!!

Em dic Àlex, 20 anys, de Barcelona, tinc un FP d'informàtica pero he vist que la cosa està molt xunga i vull aprendre una altra llengua. Conclusió, no hi ha millor forma que anar a UK com AuPair donat que no tinc molts diners i vull viure una experiència al extranger.

Per suposat adoro els nens, inclús he fet pràctiques a casa d'un familiar amb les seves dues criatures, Martí i Ariadna. Que tenen 3 i 7 anys respectivament.

Porto des d'agost intentant ser AuPair live-out però he tingut un pèl de mala sort sembla ser! Estic disposat a anar en cualsevol moment.

El meu nivell d'anglès escrit es bo, i parlat no tant, donat que no practico usualment. A més, parlo català i castellà perfectament.

Si esteu interesats, el meu correu és: Kyo_400@hotmail.com

Una abraçada...!

^top
36  London  - Buscant feina de qualitat?
Pujat per Ulisses ( London ) [371] - 2010-11-23

Bon Dia,
Soc un noi de 27 anys que just ha acabat un Màster en Nanotecnologia, soc llicenciat en Física. Vaig cap a Londres amb l’intensió de millorar el meu anglès (Nivell de First Certificate), viure i treballar allà. Tinc assumit que serà difícil trobar una feina acord amb els meus estudis i més amb la limitació de la llengua, peró si algú em pot donar qualsevol tipus d'orientació ho agrairé. Soc molt treballador.

Ulisses Zunzunegui


P.D:acadèmies de reforç (Matemàtiques, física...), centres de recerca, places en universitats.....o qualsevol cosa!! Gràcies!


^top
37  London  - BUSQUEM NANNY CATALANA
Pujat per Thomas ( London ) [217] - 2010-09-18

Hola! Estem buscant una nanny (live-out) per cuidar el nostres fills de tres anys i de quatre mesos. Vivim a South Kensington (W8) i seria per comencar quan abans millor. Busquem algu que sigui catalano-parlant, tingui experiencia amb nens, bones referencies, bon nivell d'angles, i que no fumi. La feina consisteix en encarregar-se dels nens, portar i recullir al gran del cole, portar-los a activitats, preparar el menjar del petit i ajudar a la casa quan el petit dormi (de la neteja s'encarrega la nostra dona de fer feines). Si t'interesa enviam un email a nannyformarc@googlemail.com amb el teu curriculum, una descripcio de les raons per les quals vols la feina i consideres que t'hauriem de convidar a una entrevista, per quan temps t'interessa i les teves expectatives respecte a sou. Moltes gracies!

^top
38  London  - Feina
Pujat per Núria88 ( London ) [312] - 2010-05-12

Hola sóc Núria Herrera i Mateu!!

Estic buscant treball per aquest estiu, a partir de finals de juny... Sóc estudiant de quart curs de Filologia hispànica i catalana. He treballat com a correctora a Catalunya Ràdio, a la Casa del Llibre i m'agradaria poder treballar en el camp de les humanitats...
Si algú en sapigués alguna coseta em faria molt feliç!!!

P.S. Sóc molt treballadora:)!

^top
39  London  - trovar feina a london
Pujat per mari angeles ( London ) [283] - 2010-05-10

en breu anire a viure a london, algú sap de alguna feina de cambrer,jardiner o lo que sigui,si us plau truqueu-me.Soc responsatble,treballador y bon company.moltes gracies a tots i una salutació desde Barcelona.El meu correu es rextonnegro@hotmail.com.Em dic josep

^top
40  London  - Buscan feina
Pujat per Oscar ( London ) [307] - 2010-05-05

Hola:

Soc un noi de Barcelona que acaba d'arribar a Londres per passar alguns mesos per aprendre anglès, estic buscant feina de qualsevol cosa... si em podeu ajudar em seria de gran ajut.
Busco feina de qualsevol cosa, puc fer de tot, soc molt polivalent, el problema que el meu anglès no es massa bo.

Moltes gracies.

Oscar

^top
41  London  - au pair
Pujat per judit ( London ) [279] - 2010-02-18

hola,
soc de barcelona, tinc 29 anys, llicenciada en dos carreres, pero el meu anglès és péssim. es per aquest motiu que m'agradaria fer una estada d'un parell d'anys a irlana o regne unit, per poder poder aprendre l'idioma.
agrairia moltissim que si algu necessites una mainadera de catalunya, o españa, en terres angleses es poses es contacte amb mi.
rebeu una cordial salutació,
judit
eijude@hotmail.com

^top
42  London  - au pair/ nanny
Pujat per montserrat ( London ) [232] - 2009-09-29

Hola visc a SE15 busco una au pair/ nanny live in/out. Tenim tres fills un nen de 12 anys i bessones the 10 anys. Necesito ajuda per portar les nenes a l'escola acompanyar-les a differents activitats. Ajudar amb deures i amb feines de la casa planxar i cuinar.

Jo soc de Barcelona porto 15 anys vivin al Regne Unit, soc pediatra i ting un horari llarg els dies que estig de guardia.

Truca al 0207 6395399 o 07740166887 si estas intersada.

^top
43  London  - Buscant feina de makeup artist
Pujat per Marta roig ( London ) [184] - 2009-02-18

Ei em dic marta i visc a Dublín. Vull saltar cap a Londres per que és on hi ha feina de maquilladora però com tot funciona per contactes i volia saber si hi ha algú que em pugui donar un cop de ma.
El meu mail es minairo@gmail.com si hi ha algú que em pot ajudar ho agrairia moltissim.
A mes també soc escenografa, qui sa si no una cosa l'altre...


^top
44  London  - Busco feina!
Pujat per Gemma Ferrer ( London ) [146] - 2008-09-02

Hola!

Sóc una noia de 21 anys, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques. Estic buscant feina per londres en Publicitat, Màrqueting, RP, mitjans de comunicació... ni que de moment sigui de trainee... i quan en trobi... pis!

Així que si algú sap alguna cosa (feina i tal)... us agrairia molt si m'ho podeu fer saber!

Una altra coseta, algú em pot explicar com funciona el tema dels visats?

Merciii!

Gemma

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.69.59.186 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?