CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 26 dies (6813 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:26
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
Pag: 123456
1  Washington  - Trump firma una orden presidencial contra las redes sociales después de que Twitter cuestionara dos de sus mensajes
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-29

El presidente de Estados Unidos asegura tomar esta decisión para "defender la libertad de expresión de uno de los mayores peligros" y acusa a las empresas de redes sociales de ser "monopolios" y a Twitter de hacer "activismo político".

http://www.publico.es/internacional/trum p-firma-orden-presidencial-redes-sociale s-despues-twitter-cuestionara-mensajes.h tml

^top
2  Washington  - Twitter refuta per primer cop un tuit de Trump
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-28

La companyia afegeix una alerta de desinformació en un missatge del president

https://www.ara.cat/internacional/Twitte r-refuta-cop-tuit-Trump-coronavirus-covi d-19_0_2460953951.html

^top
3  Washington  - 'No són només una llista': The New York Times recorda els 100.000 morts de Covid-19 als EUA
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-25

El diari omple la portada amb els noms i les biografies de 1.000 víctimes mortals de la pandèmia

https://www.ccma.cat/324/no-son-nomes-un a-llista-el-new-york-times-recorda-els-1 00-000-morts-de-covid-19-als-eua/noticia /3017110/

Els Estats Units estan a punt d'arribar als 100.000 morts de Covid-19, una xifra que suposa més del 28% de totes les víctimes mortals que hi ha hagut al món causades per aquesta nova malaltia.

El diari The New York Times ha commemorat aquest diumenge per endavant aquesta sinistra xifra intentant que no sigui només això, una xifra.

^top
4  Washington  - Trump se une a la guerra republicana para que votar sea más difícil
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-24

Trump ha amenazado a dos estados con "cortarles los fondos" por fomentar el voto por correo. En el pasado confesó que este tipo de voto no va bien a los republicanos"

https://www.eldiario.es/internacional/Tr ump-guerra-republicana-votar-dificil_0_1 029947058.html

Donald Trump ha amenazado a dos estados con "cortarles los fondos" por cometer el terrible delito de fomentar el voto por correo. En un ataque de sinceridad, el presidente ya había dicho que no le gustaba esa forma de votar porque "no le va bien a los republicanos", pero además tiene una teoría de la conspiración de que es "un fraude". Cuando le han preguntado por qué entonces votó él mismo por correo en las últimas elecciones ha respondido: "Porque me lo permiten".

^top
5  Washington  - Trump considera 'un honor' que els EUA siguin el país amb més casos i el Brasil bat el rècord de morts
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-20

El continent americà s'ha convertit en el nou epicentre de la pandèmia

https://www.ara.cat/internacional/Trump- medalla-honor-pais-contagis-coronavirus- covid-19-brasil_0_2456754364.html

Amb més d'1,5 milions de casos confirmats i gairebé 92.000 morts, els Estats Units lideren de lluny els rànquings mundials, per davant de Rússia i del Brasil, segons el recompte de la universitat nord-americana Johns Hopkins. Arreu del món ens acostem als 4,9 milions de persones diagnosticades del covid-19 i més de 320.000 morts.

^top
6  Washington  - Trump decideix prendre hidroxicloroquina contra la Covid-19, desaconsellada pels experts i adverteix l'OMS que podria deixar de finançar l'organització i fins i tot deixar de ser-ne membre
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-19

https://www.ccma.cat/324/trump-decideix- prendre-hidroxicloroquina-contra-la-covi d-19-desaconsellada-pels-experts/noticia /3015394/

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha sorprès els nord-americans, aquest dilluns, explicant-los que pren hidroxicloroquina.

És un fàrmac utilitzat contra la malària i el lupus, entre altres malalties, que Trump ha defensat, des del principi de la crisi del coronavirus, que era la solució per tractar-lo.

Durant dos mesos, Trump va promocionar la hidroxicloroquina, i els Estats Units en van importar milions de dosis.

A finals d'abril, però, i després de diversos estudis, l'Agència del Medicament nord-americana va concloure que no només no millora la salut dels pacients sinó que té greus contraindicacions, com ara arítmies cardíaques. I que, per aquest motiu, només es podia utilitzar per a assajos clínics.

Aleshores, Trump va deixar de promocionar-la, però fa dues setmanes dos treballadors de la Casa Blanca van donar positiu de Covid-19.

Això va portar el president a prendre la decisió que ha anunciat aquest dilluns:

"M'estic prenent hidroxicloroquina des de fa dues setmanes. Me la vaig començar a prendre perquè crec que és bo i n'he sentit coses bones. I si no va bé, ja us ho diré, perquè no em farà mal."


És a dir, Trump s'està prenent la hidroxicloroquina com a profilaxi per prevenir la Covid-19 malgrat que no només no està provat que funcioni, sinó que el seu mateix govern ho desaconsella, en part pels riscos que comporta en persones d'edat avançada.

No és gens clar, per tant, que no li pugui fer mal.

El president, de 73 anys, ha explicat que va demanar al doctor de la Casa Blanca que l'hi receptés, i aquest hi va accedir.



Per demostrar-ho, ha fet públic un document en què Sean P. Conley explica que el president està bé de salut i no presenta cap símptoma, i que després de discutir molt els pros i els contres de prendre hidroxicloroquina han conclòs que "els beneficis potencials del tractament superen el risc relatiu".

I així és com Trump ha tornat a generar un escàndol, i com la comunitat mèdica dels Estats Units ha hagut de tornar a sortir a recomanar als ciutadans que, sobretot, no facin cas del que els diu el president i es guiïn pel que els digui el seu metge.


De l'anterior en fa tres setmanes, quan va suggerir que injectar-se desinfectant podria ser un bon remei contra la Covid-19. En aquella ocasió els científics van afanyar-se a avisar la població que ningú ho fes.

Les crítiques al president, d'altra banda, van fer que abandonés les seves aparicions diàries davant la premsa i acusés els mitjans de manipular les seves paraules.


Trump amenaça de sortir de l'OMS

Aquest anunci de Trump, contradictori amb el que recomanen les autoritats mèdiques, arriba el mateix dia que ha adreçat una carta al secretari general de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, avisant que podria congelar de manera permanent el finançament dels Estats Units i deixar de ser-ne membre.

Trump ja va suspendre temporalment l'aportació econòmica a l'OMS a mitjans d'abril, i va acusar l'organització de promoure la "desinformació" de la Xina sobre el brot de coronavirus originat a la ciutat xinesa de Wuhan.




Ara, dona 30 dies a aquest organisme de les Nacions Unides per comprometre's a millorar la seva gestió de manera substantiva, cosa que passa, segons Trump, per demostrar la seva independència del govern de la Xina, a qui ara acusa d'ocultar dades sobre l'origen de la Covid-19.

El mateix Trump que el mes de gener lloava públicament la gestió i la transparència del govern xinès, i felicitava el president Xi Jinping.

"La Xina ha estat treballant molt durament per contenir el coronavirus. Els Estats Units agraeix molt els seus esforços i la seva transparència. Tot sortirà bé. En nom del poble americà vull, especialment, donar les gràcies al president Xi."

^top
7  Washington  - Obama carrega contra la resposta de Trump a la pandèmia
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-18

L'expresident diu que els que manen no fan ni l'intent de simular que estan al càrrec de la situació

https://www.ara.cat/internacional/barack -obama-critica-donald-trump-gestio-coron avirus-no-estar-al-carrec-covid-19_0_245 4954594.html

^top
8  Washington  - Els Estats Units s'arrisquen a patir 'l'hivern més fosc' de la seva història
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-15

L'exresponsable de vacunes denuncia la falta d'un pla coordinat i la "indiferència" del govern

https://www.ara.cat/internacional/Estats -Units-arrisquen-hivern-historia-coronav irus-covid-19_0_2453154845.html

^top
9  Washington  - Covid-19 als Estats Units: per què hi ha el doble de morts de negres que no pas de blancs?
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-05

El racisme estructural del país fa que en cada crisi siguin els més perjudicats, i la del coronavirus no n'és una excepció

https://www.ccma.cat/324/covid-19-als-es tats-units-per-que-els-negres-moren-el-d oble-que-els-blancs/noticia/3009037/

^top
10  Washington  - El coronavirus en EEUU ya ha causado más muertos que Vietnam
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-05-01

Trump y su yerno alardean de éxito en la guerra al virus pese al millón de infectados y de que haya más de 61.000 difuntos


https://www.lavanguardia.com/internacion al/20200501/48857707703/coronavirus-eeuu -mas-muertos-vietnam.html

La guerra de Vietnam es un agujero oscuro, muy oscuro en la historia de Estados Unidos.

La mayor maquinaria bélica del mundo se estrelló en la jungla del sudoeste asiático frente a un enemigo pobre, aunque de una resistencia invencible ante la complacencia de la supuesta superioridad.

Nueva York logra un hito inimaginable al cerrar el metro cuatro horas cada día para desinfectar

Existe un cierto paralelismo entre esos combatientes y el coronavirus. El presidente Donald Trump acostumbra a referirse a la pandemia como “el enemigo invisible”. Los vietnamitas también se hicieron “invisibles”.

El estigma de la derrota todavía pesa en el subconsciente nacional como un correctivo a la famosa excepcionalidad que se atribuye el país.

Las protestas contra el reclutamiento obligatorio se expandieron como un virus por toda la geografía, de costa a costa.

Para algunos no fue un problema. El joven Donald Trump se escaqueó por unos informes médicos. Tenía espolones en los pies. Trump ha comentado en ocasiones que su Vietnam particular consistió en esquivar el sida.

Jared Kushner, yerno y asesor de la Casa Blanca, nació en enero de 1981. Hacía unos años que las tropas estadounidenses habían regresado a casa con la cabeza baja.

En una década bélica (1964-1975), un total de 58.220 militares estadounidenses perdieron la vida en Vietnam.

Superado el listón del millón de infectados el coronavirus ha provocado en dos meses la muerte de más de 61.000 ciudadanos en EE.UU.

Sólo en la última jornada se registraron unas 2.600 defunciones, mientras el presidente incita a los estados a reabrir la economía lo antes posible.

“Esta es una historia de gran éxito y es lo que tenemos que decir”, remarcó Kushner este miércoles sobre la respuesta del Gobierno en la crisis de la Covid-19. El yerno habló justo cuando se había superado el techo de mortalidad de la guerra contra las hordas del tío Ho comandadas desde Hanoi.

“Hemos logrado todos los hitos”, reiteró en una intervención en la Fox. Por supuesto que a ninguno de los anfitriones del programa en su cadena amiga se le puso cara de susto ni se le ocurrió plantear cuál era la medida del éxito.

Después de unos estudios iniciales tras aplicarse las medidas de distancia social para la mitigación, entonces se pronosticó que podía haber de 100.000 a 200.000 muertos.

Análisis posteriores rebajaron la cifra a 60.000 en agosto.

Empieza mayo y ese umbral se ha superado. El nuevo techo se establece en 73.000 difuntos para dentro de tres meses.

“¿En qué planeta más de 59.000 muertos es un relato de éxito?”, tuiteó Michael Bromwich, antiguo inspector general del Departamento de Justicia. Respuesta: en el trumpista .

El presidente alardeó este jueves de que Estados Unidos tiene una ratio de mortalidad más baja que muchos países. “Somos lo líderes del mundo, lo hemos hecho mejor que nadie, si miras nuestros muertos y esa ratio”, afirmó. Sostuvo que su trabajo ha sido “espectacular” en comparación al de Barack Obama con la gripe porcina. No hubo más de 12.000 muertos

Entre tanto, California volverá a cerrar las playas este fin de semana y la ciudad de Nueva York adoptará una medida inimaginable: dejará sin servicio el metro a diario entre la una y las cinco horas para desinfectar los vagones cada 24 horas. Hay muchos sintecho durmiendo en los vehículos y eso pone en riesgo a los trabajadores esenciales que lo usan. Esto tiene poco de éxito.

^top
11  Washington  - Degradat per no cedir a les pressions de Trump per usar hidroxicloroquina
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-04-24

L?ex cap de vacunes acusa la Casa Blanca de posar els interessos polítics per sobre de la ciència

https://www.ara.cat/internacional/pressi ons-Trump-EUA-hidroxicloroquina-interess os-casa-blanca-Covid-19-coronavirus_0_24 40556065.html

^top
12  Washington  - Els remeis de Trump al coronavirus: injectar desinfectant o irradiar llum ultraviolada
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-04-24

El Congrés dels Estats Units aprova un pla de rescat de 500.000 milions de dòlars per fer front a una crisi econòmica sense precedents

https://www.ccma.cat/324/els-remeis-de-t rump-al-coronavirus-injectar-desinfectan t-o-irradiar-llum-ultraviolada/noticia/3 007063/

^top
13  Washington  - Trump diu que prohibirà la immigració legal als Estats Units per 'protegir' els treballadors nord-americans
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-04-21

Donald Trump vol tancar els Estats Units a tothom que vulgui emigrar legalment al país per viure-hi i treballar-hi. Una dràstica decisió que justifica per "protegir" els treballadors nord-americans de la competència exterior un cop el país recuperi l'activitat econòmica després de l'aturada per la pandèmia.

https://www.ara.cat/internacional/Trump- prohibicio-immigracio-legal-Estats-Units -covid-19-coronavirus_0_2439356104.html< br />
En un tuit en la línia de la seva retòrica, Trump ha dit: "A la llum de l'atac de l' enemic invisible, i també per la necessitat de protegir els llocs de treball dels nostres grans ciutadans americans, signaré una ordre executiva per suspendre temporalment la immigració als Estats Units".

No és el primer cop que Trump utilitza la pandèmia per justificar una escalada en la seva política antiimmigració. Fa unes setmanes que la Casa Blanca ja va eliminar sine die la possibilitat de demanar asil als Estats Units, una mesura que contravé el dret internacional, i va accelerar les expulsions en calent d'immigrants sense papers.

Però si la mesura tira endavant, es tracta d'un intent de segellar el país de la resta del món: prohibir temporalment l'emissió de les targetes verdes i els visats de treball que permeten als estrangers entrar legalment al país per viure-hi i treballar-hi. El decret presidencial podria estar a punt en els pròxims dies.

No queda clar sobre quina base legal justificarà Trump la prohibició de la immigració legal ni tampoc si hi haurà excepcions per als llocs de treball especialitzats que no es poden cobrir amb la mà d'obra interna. L'any passat els EUA van concedir 462.422 permisos de treball, un 25% menys que el 2016.

^top
14  Washington  - Donald Trump congela els fons destinats a l'Organització Mundial de la Salut
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-04-15

Acusa l?organisme d?encobrir la Xina i provocar ?vint vegades més contagis? a tot el món

https://www.ara.cat/internacional/Donald -Trump-Organitzacio-Mundial-Salut_0_2435 756457.html

^top
15  Washington  - Sanders abandona la cursa demòcrata a la Casa Blanca i deixa via lliure a Biden
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-04-09

El representant de l'ala esquerra del Partit Demòcrata reconeix que no li surten els números

https://www.ccma.cat/324/sanders-es-reti ra-de-la-campanya-per-la-candidatura-dem ocrata-a-la-casa-blanca/noticia/3003482/

^top
16  Washington  - Trump amenaça amb retirar fons a l'OMS pel seu 'biaix cap a la Xina'
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-04-08

El president dels EUA acusa l'organisme d'haver avisat massa tard del brot i d'haver-se equivocat molt

https://www.ara.cat/internacional/Trump- amenaca-retirar-OMS-Xina-coronavirus-cov id-19_0_2431556879.html

^top
17  Washington  - Els Estats Units superen la Xina com a focus d'infecció del coronavirus
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-03-27

Després de parlar del "virus xinès", Trump mostra ara el seu "respecte" per la gestió de Pequín 

https://www.ara.cat/internacional/estats -units-superen-xina-casos-positius-coron avirus-epidemia-covid19_0_2424357595.htm l

Les pitjors previsions s'han complert i els Estats Units ja són el focus principal de la pandèmia de Covid-19 després de superar els casos positius de la Xina i Itàlia. La Universitat Johns Hopkins, que està fent un seguiment de l'afectació a tot el món, calcula que al país de Donald Trump n'hi ha més de 85.000 i que els morts superen els 1.200. L'OMS ja havia alertat que la falta de mesures restrictives a tot el país, el tercer en població amb 320 milions d'habitants, el convertiria en una potencial incubadora del coronavirus.

Nova York és l'epicentre del brot, amb 71.00 contagis i 290 defuncions. En una jornada negra, els pacients hospitalitzats en aquest estat han pujat un 40% i els professionals sanitaris insisteixen en la falta de respiradors i llits en les unitats de cures intensives. Les altres zones amb alta taxa de mortalitat són l'estat de Washington, amb 100 morts, i Nova Jersey –estat veí de Nova York–, amb 63 morts.

El món supera el mig milió de contagis pel Covid-19
El món supera el mig milió de contagis pel Covid-19

Però a Donald Trump no el convencen ni les xifres de la crisi sanitària per canviar la seva previsió de tornar a "obrir el país" el 12 d'abril per mitigar les repercussions econòmiques, que ja són de proporcions gegants amb un degoteig constant dels treballadors que es queden sense feina. El president ha anunciat que la setmana vinent relaxarà les mesures de confinament als estats on no s'han detectat molts contagis alhora que ha criticat la gestió que estan fent els governadors dels estats més afectats.

Però si Trump ha sigut erràtic en la gestió del brot, que va començar negant, també ho és la seva relació amb la Xina. El president s'ha referit en diverses ocasions al coronavirus com el "virus xinès" però aquesta matinada, després d'haver participat en la conferència online del G-20, Trump i el president xinès, Xi Jinping, han mantingut una conversa telefònica en privat en un ambient cordial. Si més no, el nord-americà ha assegurat posteriorment que creu que "la Xina ha desenvolupat una sòlida comprensió del virus". En un missatge a Twitter, Trump ha assegurat que els dos països "treballen junts" i ha acabat exclamant: "Molt de respecte!"


Donald J. Trump

@realDonaldTrump
Just finished a very good conversation with President Xi of China. Discussed in great detail the CoronaVirus that is ravaging large parts of our Planet. China has been through much & has developed a strong understanding of the Virus. We are working closely together. Much respect!

132m
2:19 - 27 de març de 2020
Informació i privacitat dels Anuncis del Twitter
46,8m persones estan parlant sobre això


Prèviament, però, Trump no tenia tan bones impressions del paper xinès en aquesta pandèmia i havia qüestionat les dades d'afectats proporcionades pel govern de Pequín. A les preguntes dels periodistes a la roda de premsa diària del comitè de crisi, Trump els havia etzibat: "Vostès no saben quins són els números de la Xina".

La Xina ofereix suport
Hores després, el president xinès, Xi Jinping, ha contestat que les seves dades són "transparents" i s'ha mostrat disposat a oferir als Estats Units ajuda per contenir el brot. S'ha atrevit fins i tot a recomanar al president nord-americà que prengui mesures més efectives, segons recullen els diaris oficials del règim.

A l'interior dels Estats Units, el brot de coronavirus ha fet créixer el suport al president i, segons una enquesta de Gallup, la seva popularitat i suport en la gestió de la pandèmia se situa en el 49%, cinc punts més alta que quan va sortir absolt de l' impeachment.

^top
18  Washington  - Els Estats Units superen la Xina com a focus d'infecció del coronavirus
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-03-27

Després de parlar del "virus xinès", Trump mostra ara el seu "respecte" per la gestió de Pequín 

https://www.ara.cat/internacional/estats -units-superen-xina-casos-positius-coron avirus-epidemia-covid19_0_2424357595.htm l

Les pitjors previsions s'han complert i els Estats Units ja són el focus principal de la pandèmia de Covid-19 després de superar els casos positius de la Xina i Itàlia. La Universitat Johns Hopkins, que està fent un seguiment de l'afectació a tot el món, calcula que al país de Donald Trump n'hi ha més de 85.000 i que els morts superen els 1.200. L'OMS ja havia alertat que la falta de mesures restrictives a tot el país, el tercer en població amb 320 milions d'habitants, el convertiria en una potencial incubadora del coronavirus.

Nova York és l'epicentre del brot, amb 71.00 contagis i 290 defuncions. En una jornada negra, els pacients hospitalitzats en aquest estat han pujat un 40% i els professionals sanitaris insisteixen en la falta de respiradors i llits en les unitats de cures intensives. Les altres zones amb alta taxa de mortalitat són l'estat de Washington, amb 100 morts, i Nova Jersey –estat veí de Nova York–, amb 63 morts.

El món supera el mig milió de contagis pel Covid-19
El món supera el mig milió de contagis pel Covid-19

Però a Donald Trump no el convencen ni les xifres de la crisi sanitària per canviar la seva previsió de tornar a "obrir el país" el 12 d'abril per mitigar les repercussions econòmiques, que ja són de proporcions gegants amb un degoteig constant dels treballadors que es queden sense feina. El president ha anunciat que la setmana vinent relaxarà les mesures de confinament als estats on no s'han detectat molts contagis alhora que ha criticat la gestió que estan fent els governadors dels estats més afectats.

Però si Trump ha sigut erràtic en la gestió del brot, que va començar negant, també ho és la seva relació amb la Xina. El president s'ha referit en diverses ocasions al coronavirus com el "virus xinès" però aquesta matinada, després d'haver participat en la conferència online del G-20, Trump i el president xinès, Xi Jinping, han mantingut una conversa telefònica en privat en un ambient cordial. Si més no, el nord-americà ha assegurat posteriorment que creu que "la Xina ha desenvolupat una sòlida comprensió del virus". En un missatge a Twitter, Trump ha assegurat que els dos països "treballen junts" i ha acabat exclamant: "Molt de respecte!"


Donald J. Trump

@realDonaldTrump
Just finished a very good conversation with President Xi of China. Discussed in great detail the CoronaVirus that is ravaging large parts of our Planet. China has been through much & has developed a strong understanding of the Virus. We are working closely together. Much respect!

132m
2:19 - 27 de març de 2020
Informació i privacitat dels Anuncis del Twitter
46,8m persones estan parlant sobre això


Prèviament, però, Trump no tenia tan bones impressions del paper xinès en aquesta pandèmia i havia qüestionat les dades d'afectats proporcionades pel govern de Pequín. A les preguntes dels periodistes a la roda de premsa diària del comitè de crisi, Trump els havia etzibat: "Vostès no saben quins són els números de la Xina".

La Xina ofereix suport
Hores després, el president xinès, Xi Jinping, ha contestat que les seves dades són "transparents" i s'ha mostrat disposat a oferir als Estats Units ajuda per contenir el brot. S'ha atrevit fins i tot a recomanar al president nord-americà que prengui mesures més efectives, segons recullen els diaris oficials del règim.

A l'interior dels Estats Units, el brot de coronavirus ha fet créixer el suport al president i, segons una enquesta de Gallup, la seva popularitat i suport en la gestió de la pandèmia se situa en el 49%, cinc punts més alta que quan va sortir absolt de l' impeachment.

^top
19  Washington  - Els Estats Units, el nou epicentre de la crisi del coronavirus
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-03-25

Els contagis s'han mutiplicat gairebé per set aquests darrers dies · Fins ara les autoritats sanitàries han detectat més de 51.700 casos de la Covid-19 i hi ha hagut 667 morts

https://www.vilaweb.cat/noticies/els-est at-units-el-proxim-epicentre-de-la-crisi -del-coronavirus/

^top
20  Washington  - Trump suspèn la majoria de vols d'Europa als Estats Units pel coronavirus
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-03-12

La mesura afecta els 26 països de l'espai Schengen, es posarà en marxa divendres a la mitjanit i durarà 30 dies

https://www.ccma.cat/324/trump-cancella- tots-els-vols-entre-europa-i-els-eua-dur ant-un-mes-pel-coronavirus/noticia/29963 65/

^top
21  Washington  - El Senat absol Trump dels dos càrrecs de l''impeachment'
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-02-06

Minuts després que el Senat l'exonerés, el president dels Estats Units piula un vídeo on es proclama "president per sempre"

https://www.ccma.cat/324/el-senat-absol- trump-dels-dos-carrecs-de-limpeachment/n oticia/2988827/

El Senat dels Estats Units ha votat l'"impeachment" contra Donald Trump i ha absolt el president dels Estats Units dels dos càrrecs de què se'ls acusava: abús de poder i obstrucció al Congrés.

La cambra alta, on el Partit Republicà té majoria, ha rebutjat per 52 vots en contra i 48 a favor la inhabilitació de Trump per abús de poder i, al cap d'uns minuts, també per obstrucció a una investigació del Congrés, per 53 vots a 47.



El Senat dels Estats Units durant la votació de l'
El Senat dels Estats Units durant la votació de l'"impeachment" de Trump


Només un senador republicà, l'excandidat presidencial Mitt Romney, s'ha atrevit a saltar-se la disciplina de vot. Romney ha votat per la destitució després d'un discurs implacable contra Trump de qui ha dit que era un president corrupte que no té cap respecte per la institució que representa.

"Va ser un atac flagrant als nostres drets electorals, a la nostra seguretat nacional i als nostres valors fonamentals. Corrompre una elecció per mantenir-se al poder és potser la violació més abusiva i destructiva del jurament del càrrec que se'm pot acudir"



El Senat absol Trump dels dos càrrecs de l'
El republicà Mitt Romney ha acusat Donald Trump de corrupte (Reuters)


S'acaben així cinc mesos de procés d'"impeachment" que ha fracturat encara més el país i manté intacta la divisió en l'opinió pública.

Els demòcrates són els grans derrotats, i ara temen que Trump se senti encara més impune ja que de la sentència es desprèn, primer, que el president té un poder gairebé il·limitat, fins i tot pot interferir en les eleccions si considera que és pel be del país, i segon, que la capacitat de supervisió que el Congrés té sobre el cap d'estat ha quedat molt minvada.


La reacció de Trump: "president per sempre"

Minuts després que el Senat l'exonerés de tots dos càrrecs, el president dels Estats Units ha piulat un vídeo que, a partir d'una portada de la revista "Time" el presenta com a comandant en cap durant dècades fins a acabar amb un "Trump 4EVA", manera col·loquial de dir "Trump per sempre":

^top
22  Washington  - La presidenta de la Cámara de Representantes de EEUU activa un proceso de impeachment contra Trump
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-09-25

Nancy Pelosi ha anunciado que los demócratas pondrán en marcha el proceso de juicio político contra Trump por "una ruptura con sus deberes constitucionales"Un denunciante anónimo afirma que Trump vinculó en una llamada al presidente ucraniano unas ayudas a cambio de investigar por corrupción al hijo de Joe BidenTrump ha ordenado que se divulgue una "transcripción completa" y "desclasificada" de su llamada con Vladímir Zelenski y ha cargado contra los demócratasANÁLISIS | Las siete claves para entender el impeachment contra Trump

https://www.eldiario.es/internacional/de mocratas-preparan-impeachment-Donald-Tru mp_0_945606460.html

^top
23  Washington  - Torra veu 'absolutament imprescindible' denunciar 'arreu del món' la situació de Catalunya
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-01-17

El president es reuneix a Washington amb congressistes demòcrates i republicans, entre ells John Lewis, figura històrica en la lluita pels drets civils

https://www.ara.cat/politica/torra-repre ssio-catalunya-estats-units-congressiste s_0_2163383728.html

^top
24  Washington  - Torra inaugurarà  el Catalonia America Council durant el viatge oficial a Washington
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-06-25

El president intervindrà en l'Smithsonian Folklife Festival, en què Catalunya participa com a cultura convidada

http://elmon.cat/politica/torra-inaugura ra-catalonia-america-council-durant-viat ge-oficial-washington

^top
25  Washington  - 7.000 parells de sabates pels 7.000 menors morts en tirotejos als EUA des del 2012
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-03-14

Acció de protesta al Capitoli per demanar lleis més dures contra la venda d'armes

http://www.ccma.cat/324/7-000-parells-de -sabates-pels-7-000-menors-morts-en-tiro tejos-als-eua-des-del-2012/noticia/28438 24/

^top
26  Washington  - Trump proposa armar els professors per evitar matances a les aules
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-02-22

El president dels Estats Units diu que estudiarà altres mesures com la revisió d'antecedents i l'augment de l'edat per comprar armes

http://www.ccma.cat/324/trump-proposa-ar mar-els-professors-per-evitar-matances-a -les-aules/noticia/2839690/

^top
Pag: 123456
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.71.255.6 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/05): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?