CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 15 dies (6802 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc

M'agradaria posar-me en contacte amb algú que visqui a Qatar, el meu fill ha de fer un treball i és només per fer unes preguntes.Momtes gràcies!!!!

^top
2  Qatar  - Xavi Hernández tanca la seva etapa com a futbolista a Qatar
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-05-17

L'equip del futbolista català ha caigut derrotat en la final de la Copa de l'Emir en mans de l'Al-Duhail. Xavi Hernández podria disputar un últim partit amb l'Al-Sadd dilluns a l'Iran abans de penjar definitivament les botes

Xavi Hernándeztanca l'etapa com a futbolista a Qatar sense la cirereta de guanyar la Copa de l'Emir, i és que el seu equip, l'Al-Sadd, ha caigut derrotat a la gran final en mans de l'Al-Duhail per 1-4.

L'equip del català s'ha avançat amb un gol d'Akram quan amb prou feines feia cinc minuts que la pilota rodava per la gespa de l'estadi Al-Wakrah, l'escenari que acollirà la final del Mundial de Qatar 2022. Però l'equip rival, al quart d'hora de joc, ha igualat el marcador amb una diana d'Afif. En la segona part, l'Al-Duhail ha sentenciat anotant l'1-4 definitiu, amb gols d'Edmilson, per partida doble, i El-Arabi.

A Xavi, però, encara li queda un últim partit abans de penjar les botes com a futbolista després 21 anys, i és que dilluns el seu equip juga a Teheran, a l'Iran, el matx que tanca la fase de grups de la Champions asiàtica contra el Persèpolis.

Després, Xavi Hernández iniciarà una nova etapa en la seva vida professional, però no marxarà gaire lluny, ja que exercirà d'entrenador al mateix Al-Sadd, a Qatar, rellevant l'actual tècnic, Jesualdo Ferreira.