CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 22 dies (6809 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:50
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  

Pag: 12345678
1  Paris  - Cangur Catalana
Pujat per Cordelia Alegre ( Paris ) [2404] - 2012-08-16

Hola a tots! Em dic Cordelia, sóc de Barcelona i aquest setembre començo el meu Erasmus a París (estic acabant Comunicació Audiovisual). Estic buscant feina de cangur i he pensat que potser per aquí hi havia algú interessat en què els seus nens tinguessin una cangur catalana. M'agraden els nens, tinc força disponiblitat, i ganes de treballar! Si esteu interessats envieume un mail a "cordelia_50@hotmail.com"

^top
2  Sydney  - Busco Feina
Pujat per cristina ( Auckland ) [1555] - 2012-08-15

Hola a tothom!
el meu nom és Cristina i us escric desde Barcelona perque voldria venir a Sidney a treballar i viure, almenys una temporada llarga. El tema és que des de Barcelona és molt difícil veure temes de feina per aqui. De manera que m'adreço a aquest taulell per si sabeu de webs d'ofertes de feina, o institucions que et puguin ajudar a la recerca de feina, o be donar veus des d'aqui.
Jo soc dissenyadora gràfica de formació i professió, treballant en aquest àmbit des de fa més de 15 anys. També he treballat donant classes de les aplicacions de disseny gràfic. Deixo link a la meva web www.cterre.com desde la qual em podeu enviar un mail. (cterre@cterre.com)
Moltes gràcies i salutacions desde Barcelona
cristina

^top
3  Manchester  - Busco feina
Pujat per Alvaro Castro ( Lima ) [19] - 2012-08-13

Hola em dic Alvaro Castro, soc de Vilanova i la Geltru. Estic pensat anar a Uk. Si en sabeu d0…7alguna feina o habitacio per anar a viure aviseu-me sisplau. Alvarocastrolinares@hotmail.com

^top
4  London  - Busco Feina
Pujat per Alvaro Castro ( Lima ) [19] - 2012-08-13

Hola em dic Alvaro, castro, soc de Vilanova i la Geltrú, Barcelona, estic pensant en anar a Londres a treballar, algu em pot ajudar a buscar feina?

^top
5  Belfast  - Buyer
Pujat per Xavi Cortinas ( Belfast ) [2] - 2012-08-09

Buyer (Ref: 12/JBUY)
The Role:

This role will involve the ordering of raw materials, including electro/mechanical components for our R&D and manufacturing divisions, ensuring the inventory status is maintained to provide continued production, while abiding by principles of lean management. This role will also require communicating regularly with suppliers to ensure on time delivery of goods and expected quality. Preparing and issuing quotation requests, carrying out quotation analysis and evaluation; monitoring cost and exploring and implementing cost reduction opportunities.

The Candidate:

Essential Criteria:
• Qualified to degree level (at least 2:1) in a Science or Business related discipline
• CIPS qualified or willing to work towards
• Strong interpersonal and team working skills
• The ability to work accurately and to tight deadlines
• Excellent communication skills both written and oral
• Proficiency in Microsoft Office software, specifically Word, Excel and PowerPoint

Desirable Criteria:
• Engineering background
• Understanding of mechanical drawings
• Experience of sourcing suppliers

This role is suitable for recent graduates as full training will be given.

This is a unique opportunity to join an innovative international company in a growing industry that can provide career security and genuine advancement opportunities for those who show potential.

About Randox:

Randox is a world leader in in-vitro diagnostics supplying a range of innovative laboratory instruments and tests to a wide range of customers across the globe. Our mission is to create added value in healthcare by focussing on our expertise in diagnostics.

We play a pioneering role in laboratory medicine. High value is placed in research and development to continuously improve existing and develop innovative new products. Now is your chance to be part of strong, growing organisation.

How to apply:

Submit your CV & Cover Letter to:
Human Resources Department
Randox Laboratories Limited
55 Diamond Road
Crumlin, BT29 4QY
County Antrim
Or alternatively via e-mail to: recruitment@randox.com

The closing date for all applications is Monday 27th August 2012
Please quote the appropriate job reference 12/JBUY in all communication.

For further information on all our job vacancies please follow this link: www.randox.com/vacancies.php

Randox Laboratories Limited is an Equal Opportunities Employer


^top
6  Dublín  - 2 Llocs de treball Dublin (City Center)
Pujat per Albert Gimeno ( Dublín ) [1220] - 2012-08-08

Hola gent!
Doncs a l'empresa que estic busquent informatics, concretament hi ha obertes dues posicions.

Imprescindible bon nivell d'Angles.
Aqui teniu la descripcio de les feines.

1) http://www.terminalfour.com/careers/clie nt-support-engineer/

2) my.zartis.com/terminalfour/jobs/2826/jav ascript-developer-r-and-d-dublin

Podeu enviar el vostre cv a: agimenodublin@gmail.com

Fins aviat i molta sort.

^top
7  Vietnam  - Equip directiu per hotel de cinc estrelles a Xina (tot i que jo us escric desde Vietnam)
Pujat per Miquel Angel ( Vietnam ) [2] - 2012-08-08

Hola a tothom,

Fa anys que em dedico al tema de gestio hotelera i formacio a Vietnam, uns anys al nord a Hanoi i voltants, ara fa ja anys que soc al sud a Ciutat Ho Chi Minh.

Un hoteler molt amic meu, te previsio d'obrir un hotel a Xina, cinc estrelles, i apart del director que ja te molta experiencia a Asia i en noves apertures, busca la resta d'equip directiu:

Ajudant de direccio, cap de vendes i marqueting, cap de restauracio i responsable d'aliments i begudes, cap de restaurant i bars, cap de neteja i demes...en fi, cada departament te el seu i els que us hi dediqueu i vulgueu comencar a Xina, ara teniu una oportunitat mes.

Podeu passar els vostres cv en angles i foto recent, i us poso fil a l'agulla...aqui a Asia, sigui Vietnam, Xina i demes, continuem creixent i obrint establiments.

Salut i ganes, content d'oferir als catalans al mon possibilitats de feina, un orgull personal mes realment complert si signem el contracte i comencem a treballar....


Miquel Angel
miquelangelperez@yahoo.com


^top
8  Santander  - Busco feina de periodista a Santander o rodalies
Pujat per Francesc Viver Ara ( Santander ) [2352] - 2012-08-07

Bon dia, sóc el Francesc, nou membre de la Comunitat des de fa uns minutets. Actualment encara vivim a Barcelona però la meva dona és de la "Tierruca" i ens traslladarem cap allà quan trobem feina, ja que fins i tot ja tenim mirat un pis.
Si sabeu d'alguna feina de periodista, a poder ser full-time, per aquestes terres estarem encantats.

Ens llegim per aquí.

Salut!

^top
9  Stuttgart  - Busco Feina
Pujat per Maria Neus ( Stuttgart ) [2338] - 2012-08-02

Hallo a tots i totes,

Acabo de registrar-me a la web ja que m'agradaria ser una catalana més a Stuttgart, estic estudiant Alemán amb un natiu desde aquí Catalunya per poder anar com abans millor cap allà, aixi que si algu sap de algo us agrairia informació varia...........estic amb moltes ganas de anar-me cap allà.
Per cert sóc mama de un peque de 19 mesos i també estic miran de tenir informació de escoles....ect crec que sen tant peque es pot adaptar molt be a mes apendra el idioma amb mes facilitat que jo, tota la informació es bona i poca ja que sóc novata amb aixo de cambiar de pais...jejej.
Pisos de lloguer, la zona que mes m'agrada de moment es Stuttgart donat que pel que tinc antes el clima es el mes calid de alemania???? pot ser etic equivocada, i els transports, els barris.....vaya vaig molt perduda.
En fi animada segueixo amb la classe de alemán.
Fins aviat, danke.
Neus.



^top
10  London  - FEINA A LONDRES
Pujat per Laia Diaz ( London ) [415] - 2012-07-28

Hola!! em dic Laia, tinc 20 anys i sóc estudiant de fotografia. Vull venir a Londres durant un any aproximadament per treballar i aprendre bé l'idioma. M'agradaria treballar a una botiga de roba tipo Mango, Zara..., i volia preguntar-vos si sabeu quin nivell d'anglès demanen per treballar en alguna d'aquestes botigues? El meu nivell és intermedi, ja vaig estar a Londres fa 2 anys durant 3 setmanes. Si amb el meu nivell no pogués, sabeu altres feines que pogués fer amb aquest nivell?


Moltes gràcies!!!! :)

^top
11  Boston  - FEINA A BOSTON EN CATALA... si si, en català! ;D
Pujat per WEBMASTER [1] - 2012-07-26

CATALAN LANGUAGE CONSULTANT


A Boston-area developer of speech recognition software for cell phones is seeking a native Catalan speaker with an interest in software testing. The job involves working with our Quality Assurance staff to test our software for the cell phone market in Catalonia following existing written test procedures.

Mes info al FORUM

^top
12  Concepción  -
Pujat per Pere ( Concepción ) [2285] - 2012-07-25

La meva dona es de Tomé, i ara visquem a catalunya, peró amb lo fotut que està la feina per aquí , volem mirar d´anar a viure a Concepcion. Busco una feina per establir-me. Soc biòleg i he treballat 20 anys en piscicultura. Si sabeu alguna feina.... us ho nagrairia

^top
13  Dublín  - Feina a Dublín?
Pujat per Laia Agustí ( Galway ) [2235] - 2012-07-18

Bones!
Em dic Laia i sóc de Girona. Estic pensant en anar a viure una temporada Dublín, però assegurant una feina abans. Algú que estigui vivint a Irlanda em pot aconsellar si val la pena anar a una agencia o és millor buscar feina i allotjament per altres vies.
El meu correu electrònic és laiaagusti_333@hotmail.com
Moltes gràcies!!

^top
14  London  - Dissenyador gràfic o el que surti
Pujat per Toni ( London ) [2228] - 2012-07-16

Hola catalanolondinencs! em dic Toni Falcó, tinc 27 de Manresa, estic cercant feina des de Catalunya per venir a treballar a Londres ara l'estiu. Soc dissenyador gràfic de de el 2003 amb molta experiència i amb moltes ganes treballar. en principi busco feina de dissenyador, tot i que estic obert a totes les possibilitats, e treballat de cambrer, discjokey, repartidor,... en fi, si algú està buscant alguna persona o sac alguna oferta laboral, aquí us deixo el meu email. tonicorpori@gmail.com i el meu tel. 659592538, espero veure'ns ràpid a tots.

^top
15  Los Angeles  - Feina a Los Angeles
Pujat per Laura Medina ( Los Angeles ) [2223] - 2012-07-16

Bones,
Me'n vaig a viure a Los Angeles a partir de l'Agost durant una bona temporada. Tinc contactes allà perquè hi vaig està vivint més d'un any. Ara mateix, a part de fer un curs d'anglès de reciclatge també estaré buscant feina de comercial per exportar productes Catalans. Si algú està interessat o vol contactar amb mi, només m'ho ha de fer saber a lauramedini@hotmail.com

Gràcies!

^top
16  NewYork  - Un altre buscant feina!
Pujat per David Juarez ( NewYork ) [2170] - 2012-07-10

Hola a tots!
Sóc un guitarrista de jazz de la Garriga, que després de viure a Amsterdam durant 4 anys i mig i estar aqui a Nova York d'intercanvi vaig decidir venir a viure. Estic amb el visat d'artista aixi que no tinc papers per fer feines apart de la música però ara mateix estic buscant pràcticament qualsevol cosa!!
En fi! Si us entereu d'alguna coseta aviseu!!
Salut!!

^top
17  London  -
Pujat per M Carme DC ( London ) [2134] - 2012-07-09

Hola A tothom,

Em dic Carme i tinc moltes ganes de canviar de resindència i anar a viure a un lloc de parla anglesa. Estic molt interessada per Londres però qualsevol altre lloc també m'agradaria.

Voldria trobar una feina i necessito ajuda dels que ja hi esteu vivint. Com esta el tema de la feina a Lodres??El meu ofici és el de Patronista i he trobat alguna oferta per internet però hauria de tenir un anglès més fluid, per això busco feina de cangur o de neteja en hotels per poder agafar més soltura amb l'anglès. Per la meva eda(aquest any ja en faré 50, però tinc moltes ganes de començar de nou lluny de la meva terra), sino ho vaig ara, més tard costarà més trobar una feina.

Algú sap d'alguna feina??? Agrairia molt una mica d'ajuda.
També voldria saber tots els pasos que has de fer quan vas a treballar a Londres.

Moltes gracies.
Salutacions desde Catalunya, de moment!!!!

Carme Duran

^top
18  Leeds  - Busco habitacio en pis compartit
Pujat per Marc Quinti ( Leeds ) [2146] - 2012-07-06

Hola a totes i tots,
acabo d'arribar a Leeds i estic buscant pis i feina,
soc llicenciat en filologia catalana i tinc un master en educacio per donar classes.
Si algu sap d'alguna habitacio prop del centre i a bon preu :) si us plau contacteu amb mi!
Necessito un lloc quan abans millor,
gracies!
Marc

^top
19  London  - Hooooola gent!
Pujat per Mireia Artacho ( London ) [2068] - 2012-06-20

Hola, bon dia a tots!
Em dic Mireia i tinc 15 anys, aquest estiu vaig a Londres durant 21 dies i m'agradaria posar-me e contacte amb gent de la meva edat (aproximadament) per poder visitar Londres, ja que no es lo mateix anar sola que anar amb algú que es coneixi la zona.

A més estic interessada en trobar alguna feina, tinc germans petit (un de 12 i un de 3 mesos) així que fer de cangur ho porto molt bé, soc molt responsable ja que m'haig de fer càrreg de la feina de casa.

Viuré a la zona Croydon, gràaaaacies a tots i que vagi molt be :) Mireia

^top
20  NewYork  - Socarrat Paella Bar esta buscant candidats
Pujat per Ester Jove Soligue ( NewYork ) [37] - 2012-06-20

Socarrat Paella Bar restaurant group is conducting an open call for experienced front of house staff (servers, bussers, bartenders, runners, and hosts/hostess) for its upcoming high-volume, two-floor restaurant in Midtown East Manhattan.

This is an excellent opportunity for hospitality professionals looking to advance their career. The ideal candidate will have to dominate Spanish, wine and service standards.

If you are interested, please write and send your resume to:

11amaia@gmail.com

^top
21  London  - BUSCO CANGUR CATALANA a LONDRES
Pujat per Marta Amigó Batlle ( London ) [152] - 2012-06-18

La Meritxell Riera esta buscant cangur catalana. Vegeu l'anunci:

Estic buscant una cangur catalana per cuidar els meus tres fills (6, 3 i 1 any) Coneixeu algu que pugui estar interesada?

La feina és al oest de Londres (Ealing Common), amb bones comunicacions de metro i bus. Seria per comencar a treballar a finals d'agost principis de setembre.

Si algú de la llista està disponible, o sap d'algú que podria estar-ho, si-us-plau poseu-vos en contacte Per mes informacio. Em podeu escriure al correu electrònic rierameri@gmail.com
Moltes gràcies!

Meritxell

^top
22  NewYork  - Una ballarina mes a N.Y. que busca sponsor per poder obtenir el visat d'artista
Pujat per Laia ( NewYork ) [214] - 2012-06-11

Hola!

Em dic Laia i estic vivint a NY desde fa dos mesos. Estic buscant una companyia de dansa o una empresa (escola de dansa, gimnàs, representant) que em vulgui fer d'sponsor per tal d'obtenir el visat d'artista. Com a ballarina i/o coreografa he fet algunes feines per TV3, els gimnassos UBAE, Escola Memory, etc. Si algú em pot donar un cop de mà estaré agreida perquè no estic trobant res.

^top
23  Los Angeles  - Vi D'or Produit per Freixenet
Pujat per Francesc ( Mexico ) [1572] - 2012-06-08

Hola companys soc en Francesc Paredes editor de Mèxic...
M'agradaria proposar-vos si algú de vosaltres creu que podria donar-me un cop de ma amb el meu negoci... Es clar que seria un win win...

Mireu us deixo la web xq veieu una miqueta del que parlo i aixi veure si creieu que el podríeu introduir als EU. http://www.dor.cat/ es tracte del primer vi amb Or de 22 kilats produint per Freixenet Mèxic.
Crec que pot funcionar molt bé allà! el meu correu fparedes@dor.cat

Ja m'aneu dient alguna cosa...


^top
24  Paris  - busco feina a parís, antony, massy, clamart,
Pujat per Cristina ( Paris ) [204] - 2012-05-26

Hola, sóc la Cristina. Finalment el meu peque ha obtingut plaça a la creche i la nena comença l'escola al setembre i jo busco feina. Puc treballar del que sigui el problema es que no parlo bé el francés. l'entenc i tot pero no el parlo bé. Estic buscant ser garde d'enfants de famílies catalanes o de parla castellana per poder tirar endavant amb les despeses familiars.

Bé, doncs això, si algú sap d'alguna cosa que m'ho digui.
el meu mail és xenta9@gmail.com

^top
25  TAILANDIA  - ANUNCI BANGKOK LA LIGA
Pujat per Marc Fonoll ( Auckland ) [2] - 2012-05-24

Ei bones,

Durant una temporada (mig any) he deixat Auckland i soc a Tailandia.

SI ALGU VOL PARTICIPAR EN UN ANUNCI TELEVISIU SOBRE "LA LIGA" (REMUNERAT) EN ELS PROPERS DIES, QUE M'ENVII UN CORREU A

fonoll.marc@gmail.com

US PASSO MES DETALLS TAN BON PUNT US POSEU EN CONTACTE AMB MI!!!

NECESSITO UN HOME/NOI I DUES DONES/NOIES.

SALUT!

^top
26  Los Angeles  - Periodista i Traductora busca feina
Pujat per Marta Benito Sas ( NewYork ) [242] - 2012-05-20

Sóc llicenciada en filologia anglesa i en periodisme amb experiencia laboral com a traductora i periodista. Porto un any i mig vivint a NYC i ara voldria moure'm a la Costa Oest, especialment a Los Angeles. Teniu algun consell d'on buscar feina? Aguna suggerencia?

marta.bsas@gmail.com

^top
27  San Francisco  - Vull venir a San Francisco i busco feina
Pujat per Marta Benito Sas ( NewYork ) [242] - 2012-05-20

Sóc llicenciada en filologia anglesa i en periodisme amb experiencia laboral com a traductora i periodista. Porto un any i mig vivint a NYC i ara voldria moure'm a la Costa Oest, especialment a San Francisco. Teniu algun consell d'on buscar feina? Aguna suggerencia?

marta.bsas@gmail.com

^top
28  Zurich  - Cerco feina
Pujat per JOSE M BORRELL ( Zurich ) [61] - 2012-05-10

Bon dia a tothom,


Hem decidit marxar a treballar a  l'estranger el més aviat possible i creiem que Suïssa pot ésser una bona destinació.


Tenim familia a Aarau de qui també podrem rebre ajut, doncs la parella del meu fill es d'enllà. Estem estudiant alemany però encara no hem assolit el nivell necessari, per tant pensem que seria interessant trovar una feina bàsica per compaginar-la amb l'estudi i pràctica de la llengua.


També podría ser bo cercar una feina relacionada amb Catalunya o països de parla castellana.


Les ETT son realment efectives per a emigrants? Existeix borsa de treball als cantons?


Agraïrem sugeriments i informació.


Salutacions i gràcies per endavant.


J. Borrell



^top
29  Santiago de Chile  - Feina a Santiago
Pujat per Carles Cerulla ( Santiago de Chile ) [39] - 2012-04-16

Hola a Tothom!!!

Hola el meu nom es Carles,desde fa mes de 7 anys que viatjo a Xile la meva"polola" es xilena ,D´Antofagasta el nord del pais,pero fa 3 anys que no torno a Barcelona.

Despres de viure 3 anys a Chiloé.Castro,ens em traslladat a Santiago per motius de feina(jo encara no trobo res,es complicat fer un contracte a un extranger... en general al meu ofici-Audiovisuals- la gent es autónoma).
Aixi que porto una mica mes de 2 mesos a Santiago,els meus estudis son Tecnic Audiovisual,Direccio de Fotografia,realitzacio i produccio de Tv ...


Vinga!


Fins aviat.





Més info

^top
30  Lima  - Emprendre al Perú
Pujat per Pere Subirana ( Lima ) [71] - 2012-04-12

Hola, em dic Pere Subirana, estic casat amb una noia peruana, i donada la situació econòmica a Catalunya ens estem plantejant anar a viure al Perú i muntar alguna empresa allà. El meu sector és el tema de l'aigua (depuració, etc). M'agradaria que em donéssiu consells, opinions o coses que caldria tenir en compte. 

Moltes gràcies per endavant. 



^top
31  London  - Buscar feina a Londres o voltants
Pujat per Sergi1979 ( London ) [547] - 2012-04-02

Hola a tots!


 


Som dos nois de 32 i 42 anys i estem buscant feina per anar a viure a londres o els seus voltants ja que a Catalunya ara mateix la cosa esta complicada. El nostre nivell d'angles es bastant baix per aixo busquem feines en hotels per fer lo que sigui ja que sense sapiguer molt angles es complicat. No se si algu ens pot ajudar o si sap d'alguna oferta ja que estem mirant per internet pero nomes trobem agencies que et cobren uns diners per trobar-te feina i tampoc sabem si es molt fiable.


Ens agradaria si algú ens podria donar la seva opinió i si algu sap d'alguna feina en hotels ja sigui netejant o lo que sigui pero almenys per poder començar i viure alla a mes a mes d'apendre l'idioma ja que avui dia es imprescindible i crec que ara es el moment.


Una salutació...


Sergi



^top
32  Dublín  - Busco feina!
Pujat per Aina Badia ( Dublín ) [1513] - 2012-03-29

eeeep!
sóc una estudiant de Segon de Biotecnologia a la Universitat de Girona i tinc 20 anys.
M'agradaria marxar els dos mesos d'estiu (juliol i agost) a treballar a algun lloc de parla anglesa i Dublín m'encanta!
Bàsicament tinc experiència com a monitor en el món del lleure, però qualsevol tipus de feina em va bé!
si algú sap alguna cosa que pugui trobar o si puc posar.me en contacte amb algu em farieu un gran favor!


Gràciees!


^top
33  Paris  - canguro
Pujat per Alicia Boguñá ( Paris ) [194] - 2012-03-27

Hola,si hi ha algú buscan trevall, estic trevallant de canguru, les condicions sont bastant bones i jo m'e n vaig cap a Barcelona a l'estiu, estic en un poblet a 40 km de París, prop de Versailles, no fa falta parlar be el frances perque son argentins. Ja saveu, si hi ha algu interesat en la feina, estan buscant una sutituta. perdon per les faltes d'ortographie, pero no escric mai en catalá i ara amb el frances encara ho faig pitjo.



^top
34  Auckland  - BUSCO FEINA QUE EM FACI CREIXER A MI I A ON PUGUI APORTAR LA MEVA EXPERIENCIA I ENERGIA PER FER CREIXER LA EMPRESA QUE EM CONTRACTI.
Pujat per MACARME PUJADAS ( Auckland ) [16] - 2012-03-26

Ma.Carme Pujadas Jordà


Girona , 2/2/1968


Tel: 606 998 955


Mail: macpu jadas@gmail.com


c/onze de setembre,1 17007 Girona


Carnet conducir B1


 


DATOS ACADEMICOS


 


1994.  Universidad Politécnica de Madrid.Postgraduado en Gerencia y Dirección Hotelera.13ª Promoción.


1993.  Universidad Autónoma de Barcelona.Licenciatura en Ciencias Económicas.


 


1990.  Universidad de Girona. Diplomatura en Ciencias Empresariales.


 


EXPERIENCIA PROFESIONAL


 

      ; 2010-2011  &n bsp;      Brugarol s.a., Directora Comercial .Diseño ,Gestión coordinación y promoción del proyecto enoturístico compuesto por una bodega de diseño ,hotel de 6 habitaciones y casa de alquiler para eventos..Comercialización del vino, Organización del alquiler de espacios, gestión de las visitas y comidas, promoción externa del proyecto.


 


      ; 2008-2009  &n bsp;      Hotel Meliá Golf Vichy Catalan. Sustitución por baja de maternidad en el dpto. Comercial.


Comercialización de banquetes y eventos. Coordinación in house de las reuniones o banquetes. Apoyo a la directora de calidad.


 


1999-2006    &nbs p;       Jp junior S.A Gerente de la empresa familiar.


Gestión de comercios al detalle de ropa, gestión de compras, contratación laboral. Organización desfiles. Ventas.


 


1997-1998    &nbs p;       Hotel Arts.Barcelona Supervisor Restaurante Veranda y Room service.Coordinar horarios grupo.Supervisar sala buffet y servicio.Conducir line-ups.Supervisar servicio y producto room service.    


 


1996     &nb sp;      & nbsp;       ;    Hotel Ritz.Madrid .Maïtre del restaurante Jardin y de banquetes.Coordinación de horarios y supervisión servicio.


      & nbsp;       ;    


1995-1996    &nbs p;  Mas Marroch.Girona.Gerente Salón de Banquetes.


Dirección y comercialización ,elaboración presupuestos ,captación restaurantes Asistencia a ferias. Seguimiento in house.   Venta banquetes


  



  1. Hotel des Bergues.Gèneve. Residente en practicas.Departamento de Recepció:.Check in-out.Control reservas.Comunicación con clientes.Camarera de banquetes los fines  de semana


 


1993-1994        Hotel Ritz Madrid.Residente en prácticas :Cocina, Banquetes,Restaurante,Recursos Humanos,Gobernanta y reservas.Periodos de 1mes a 3 meses.


 


Verano 93.      Aquadiver Parque Aquatico.Playa de Aro.Secretaria de Direccion .Asistencia al gerente.Recogida de cajas diaria y control de los ingresos realizados.


 

1989-1990.      Gestoria Bou i Associats.    Administrativa.


 


IDIOMAS

      ; Catalán y castellano: lenguas maternas


 


    English:


Hablado,Escrito,Traducido: Alto


 


1992        &nbs p;      &n bsp;  Certificate in Advanced English fromUniversityofCambridge.London


1987     &nb sp;            First Certificate in English from University of  Cambridge.Bcn


1986-1992.    &nb sp;    Estancias trimestrales en London y Brighton como estudiante y  au-pair.


Français:


Hablado,Escrito,Traducido: Alto


1994 .       &nbs p;     Genève,Curso trimestral.


1986-1987.    Girona, Escuela Oficial de Idiomas


1982.     &n bsp;         Paris,Ecole International des Roches.


1979-1985.    Girona,Institut Français de Barcelone.


 


Deutsch:


Hablado,Escrito,Traducido: Básico


2004-2006.    Escuela Oficial de Idiomas.Primer y segundo curso


 


FORMACION ADICIONAL


 


  1. Girona,Escuela de Hosteleria Sant Narcis.


Curso de Sommelier.100h


 



  1. Barcelona, .ICFIDE .Seminario de Gestión de Calidad 80h


 



  1. Barcelona, Instituto Catalán de Tecnología.


Curso  Gestión del Tiempo del directivo.30h


 



  1. Girona, Escuela de Gestión Empresarial.


Curso de Gestión de Recursos Humanos 90h.


 



  1. Girona.Curso de Internet.CIFO.60h


 


2009     &nb sp;      & nbsp;       ; Girona.Curso de Pasteleria Artesanal  300h.CIFO


 


2010     &nb sp;      & nbsp;       ; Girona.Curso de Fotografia y retoque digital 200h.CCOO


 

CAPACIDADES Y APTITUDES


Don de gentes, creativa, emprendedora con capacidad de planificación y conducción de grupos.Responsable y autoexigente



^top
35  Belfast  - Webside Editor
Pujat per Xavi Cortinas ( Belfast ) [2] - 2012-03-17

Deixo aquesta feina que ha surtit a la meva empresa per si algù hi està interesat.


Salutacions!


 


 


We require highly motivated and creative individuals.


 


Website Editor (Job Ref: 12/WEMH)

 


The Role:


 


A web editor is required to join the Randox marketing department to maintain and manage content for range of large scale website projects. This is an excellent opportunity to join an innovative healthcare organisation at a time of growth and change, with potential for career development.



Experience:


 


Ideally the successful candidate should:



  • Be educated to degree level in an IT related discipline.

  • Have experience using HTML, PHP, CSS and Adobe Creative Suite.

  • Have experience of working to and achieving project milestones and release dates.

  • Have the ability to function in a multi-project environment.

  • Have the ability to work with developers to ensure integration of all project requirements, including programming, interface and design elements.


 


This is a unique opportunity to join an innovative international company in a growing industry that can provide career security and genuine advancement opportunities for those who show potential.


 


About Randox:


 


Randox is a world leader in in-vitro diagnostics supplying a range of innovative laboratory instruments and tests to a wide range of customers across the globe. Our mission is to create added value in healthcare by focussing on our expertise in diagnostics.


 


We play a pioneering role in laboratory medicine. High value is placed in research and development to continuously improve existing and develop innovative new products. This has allowed us to continuously grow and expand our international sales teams. Now is your chance to be part of strong, growing organisation.


 


How to apply:


 


Please submit your Cover Letter & CV to:


 


Human Resources Department


Randox Laboratories Limited


55 Diamond Road


Crumlin


County Antrim


 BT29 4QY


 


Or alternatively via e-mail to: rec ruitment@randox.com


 


The closing date for all applications is Friday 23rd March 2012


 


Please quote the appropriate job reference 12/WEMH in all communication.


 


For further information on all our job vacancies please follow this link: www.randox.com/vacancies.php

< br />

 


Randox Laboratories Limited is an Equal Opportunities Employer


 


 



^top
36  NewYork  - Un altre pesat que busca feina
Pujat per Carles Oliva ( NewYork ) [240] - 2012-03-16

No se fins a quin punt serà útil que escrigui el que escriure pero començo a estar desesperat.


 


Soc a Nova York i busco feina. De que? Del que sigui que em permeti guanyar uns 1000-1200 dolars al mes. Estic enviant "resumees" d'aquests pero "no hay tu tia". Com que tot el que he estudiat es cinema i audivisuals, no puc aspirar a grans feines i em comformaria a passejar gossos (pero tampoc estic rebent respostes).


 


Be, si algu sap d'alguna cosa, que no dubti a fer-m'ho saber.


 


Gracies


 


PS: Tinc nacionalitat americana de manera que problemes de papers no en tinc



^top
37  Seattle  - Catalan Native Speakers for Redmond
Pujat per Emilia ( Seattle ) [17] - 2012-03-16

Looking for Catalan Native Speakers for Redmond based review/testing job


We have an immediate need for native Catalan speakers to review and test a feature in a new software application.  The task is to review text already translated into Catalan and then speak this text to a device, and validate the result.


This is a short term engagement and the job duration is approximately 8-10 hours per review cycle.  We are very flexible what comes to scheduling this work and this review can be accomplished in 1 day or split across 2 days for example. Hourly compensation is $25/h. Job location is in Redmond, WA.


Skill Required:


-           Comfortable with personal computers


-           Basic MS Office skills (Excel)


Nice to have Skills:


-           Familiarity with email/calendar applications


-           Familiarity with smart phones or tablet devices


Must be authorized to work in the US. If you are interested or want to know more, please contact Mikko Lahti (mikko.lahti@hp.com).


 



^top
38  Norge (Noruega)  -
Pujat per jordimorda ( Norge (Noruega) ) [91] - 2012-03-08

hola a tots .soc de barcelona .i estic interesat en traballar a noruega en la construcció com encofrador o gruista . algu em podria dir en que part de noruega s'està construin mes o d'alguna empresa que estigui agafant personal .



^top
39  Santander  - Professor de català a Santander
Pujat per Silvia Riojo ( Santander ) [2] - 2012-03-07

Es necessita un professor de català que visqui a Santander; per a una noia de Cantàbria que vol instal.lar-se a Barcelona. El seu horari laboral es de tardes, o sigui que les classes les necessitaria o bé als matins o cap de setmana. 

Per contactar, ho podeu fer al meu mail



^top
40  Santiago de Chile  - A la recerca de feina...
Pujat per Tuki Vidal ( Santiago de Chile ) [28] - 2012-02-13

Bon dia,


El meu xicot i jo arribem a Xile el 7 de març. Ell és ingenyier industrial i jo sóc responsable comercial d'exportació.


Si algú ens pots assessorar una mica d'on podem trobar borses de treball o fins i tot, si sabeu d'algun lloc pel qual en complim els requisits, feu-nos-ho saber, si us plau.


Fins aviat!!


Marta i Pedro



^top
41  Puerto Rico  - Feina a Aguadilla
Pujat per Josep Miquel (Guyvir) ( Puerto Rico ) [9] - 2012-02-07

Busque treball de cuiner o d´ajundat avançat a Puerto Rico. A Aguadilla o proper a ser possible, ja que tindria allí allotjament.


Peró me adaptaría a qualsevol localització, posat a creuar l´Atlàntic el mateix em dóna desplaçar-me 60 ó 100 km un cop allà.


Tinc molta experiència en cuina mediterrànea, de mercat, arrosseries i pastes (no pizzez).


Escolte ofertes de patrocini si sorgeixen, és clar. Tinc intenció d´instalar-me com a resident i promocionar-me amb vistes de muntar un restaurant de cuina mediterrànea.


Només tinc un nivell mitjà d´anglès, però aprenc ràpid si ho practique dia a dia.


Adjunt C.V. en pdf. Si es necessita més informació o inclús referències, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi que no tinc res que amagar (bó tres messos a un Burguer King*... ejem), més bé al contrari.


Espere que ens veiem allà!!


 


* qui no s´haja menjat mai una que tire la primera pedra 



^top
42  London  - Londres d'aquí poquet!!
Pujat per xavier foz ( London ) [527] - 2012-02-03

 


 Bones tardes a tots!!!


 


A finals de febrer faig el salt a Londres, vinc per aprendre Inglés, ja que el meu nivell es prou baix.


 


M'agradaria poder-hi estar mínim 6 mesos, però si no trobo feina malament.


 


Si algú sap CUALSEVOL feina, sisplau envieu-me un mail. foz.x avier@gmail.com


 


Mobil londinenc encara no en tinc. jejej


 



^top
43  Paris  - hola! a tothom
Pujat per ernest abentin ( Paris ) [197] - 2012-02-01

Recent aterrat a Paris aquest cop ja per intentar establir-me, Si algú sap d'alguna feina per aquí!!!! a Barcelona m'he passat anys fent de fotògraf i soc coneixedor de temes relacionats amb el vi (he treballat també en botigues de vins), oltes gràcies a tots!


ernest


Més info

^top
44  Santiago de Chile  - Nous horitzons
Pujat per Carles Empordà ( Santiago de Chile ) [24] - 2011-12-07

Bones,


Amb 46 anys i carrera de física i direcció d'empreses em trobo que a Catalunya no hi faig cap falta.


M'agradaria saber quines possibilitats hi puc tenir a Xile. Sóc emprenedor i responsable.


I realment tinc ganes de tornar a començar.


Salutacions i gràcies a tots/es


 


csalles@icompani.com



^top
45  Santiago de Chile  - Noia amb experiència en màrqueting online
Pujat per Aurembiaix ( Santiago de Chile ) [23] - 2011-11-18

Hola catalans expatriats!


Sóc una catalana que el proper gener viatjarà a Xile a probar sort. El meu novio s'hi trasllada per feina i jo intentaré també buscar alguna cosa. Actualment, em dedico al màrqueting online, així que qualsevol consell i, si es dóna el cas, oferta seran benvinguts.


Moltes gràcies i sort!



^top
46  Lima  - BUSCO FEINA
Pujat per Raül Beltrán Gómez ( Lima ) [41] - 2011-11-14

Hola!!!


Finalment em trasllado a Lima al gener de 2012. Jo vaig amb feina però la meva parella no.


Ella és Enginyera d'obres públiques, te un Màster en energies renovables i un altre en Prevenció de Riscos laborals i té experi`ncia en Obra i Oficina tècnica.


Si algú pot tenir alguna cosa o en sap d'algú altre que la pugui necessitar, us agrairíem que contactéssiu amb nosaltres.


Moltes gràcies per tot!!!


Fins aviat



^top
47  NewYork  - Aparellador buscant feina !
Pujat per AlbertVT ( NewYork ) [220] - 2011-10-20

Hola que tal ! em dic Albert i tinc 32 anys, actualment estic vivint a Queens. Sóc aparellador, experiència amb Autocad, Office, Topografia....etc.


Feines d'oficina cap problema, he enviat Curriculums pero ningu diu res.. bé ho poso aqui a veure si algú em vol coneixer o sap d'algun lloc al que em pugui adreçar.


Actualment estic com a turista.


per cert coneixeu algun lloc aqui que es pugui comprar Ratafia ? (Russet a ser possible !)


Apa moltes gràcies ! Salut i peles !!



^top
48  Sydney  - Enginyer Informàtic Superior busca feina
Pujat per Jordi Muntada Gómez ( Sydney ) [150] - 2011-10-11

Molt bones a tots,


Ara estic cursant el meu últim any de carrera d'Enginyeria Informàtica Superior. Des de fa molts anys que m'interessa venir a treballar per un temps a terres australianes. Ja m'he estat informant pel meu compte però aquí encara no havia preguntat.


Volia fer la gran pregunta. Per on començo? Com puc trobar feina? He estat per molts portals web que ofereixen feines en software però jo sóc estranger.


I com un enginyer que també ha parlar per aquí parlo anglès i estic estudiant alemany.


 


Moltes Gràcies


Jordi



^top
49  Paris  - Busco feina de cangur
Pujat per Eva Amador ( Paris ) [227] - 2011-09-30

Bon dia!!


Hem dic Eva i sóc de Tarragona. Acabo de arribar a la ciutat per aprendre francés. M'agradaria treballar de cangur amb families que vulguin que els seus fills practiquin el català. Interessats envieu un email. angelous35@hotmail.com


 


Moltes gracies



^top
50  Sydney  - Enginyer Industrial busca feina a Sydney!
Pujat per Marc Lloveras ( Sydney ) [148] - 2011-09-29

hola!
sóc enginyer recent, però he treballat durant els estudis. Tinc 25 anys i estic buscant feina a Australia, on he estat durant unes vacances i m'ha encantat, Sydney m'atrau moltíssim i voldria saber si algú em pot ajudar a buscar feina a la ciutat, tant si sabeu alguna web per buscar feina o directament a través d'agun contacte que vulgui o necessiti un enginyer català jove, amb ganes de treballar i aprendre, bon anglés i estudiant alemany.
moltes gràcies!
Marc



^top
Pag: 12345678
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.70.130.153 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/05): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?