CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 22 dies (6809 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:50
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  

Pag: 12345678
1  Roma  - també cerco feina
Pujat per Nàdia ( Roma ) [49] - 2011-09-29

Ei! M'acabo d'inscriure a la web! És geniaaaal!! Visca! Fa més d'un any que volto entre Roma i Barcelona i ara m'he decidit a quedar-me aquí. Sóc mestra d'infantil i busco feina de cangur, repàs... Si coneixeu algú digue-m'ho SIUSPLAU!!! El meu email és naroa9@gmail.com!


Mil gràcies!


 


Nàdia 



^top
2  Paris  - Busquem cangur!
Pujat per Cristina ( Paris ) [204] - 2011-09-26

Hola a tothom, som una parella de Barcelona que vivim a París des del Març. Busquem una cangur per la nostra filla de 2 anys. En principi seria pels matins o dos dies sencers o ja en parlaríem...la qüestió és que tenim un altre nen petit de dos mesos i amb els dos no podem en alguns moments. Els interessats o interessades que enviien mail a xenta9@gmail.com


Ah per cert, vivim a Antony, està a prop de París amb el Rer B.


Fins aviat!



^top
3  London  - BUSCO FEINA D'AU PAIR
Pujat per Eugenia ( London ) [477] - 2011-09-23

Hola!


Sóc Eugènia de Barcelona, vaig arribar a Londres fa unes dues setmanes i ara estic buscant feina d'au-pair perque tinc bastant experiènica amb nens.


Si esteu interessats/des feu-me un truc (07531421162) o envieu u email a genolgu1@hotmail.com


Gràcies!


Eugènia.



^top
4  Glasgow  - Ho de la feina i el NINC
Pujat per Josep Eismar ( Glasgow ) [2] - 2011-09-18

 Tot i que la crisi tambe s' ha fet notar per aqui no te punt de comparacio amb el que ha passat a Catalunya. Ara mateix a Escocia hi ha un atur d' un 7.8% aprox. A no ser que vingueu ja amb feina segura haurieu d' anar primer a un Jobcenter a demanar cita per aconseguir el NINC -national insurance number card- que es com una mena de numero de la SS. De fet, si aconseguiu feina la propia empresa s' en encarragaria d' aixo pero sempre es millor tenir-ho ja solventat. Heu d' anar a un Jobcenter -podeu buscar a Internet el mes proper o el que mes un interesi- i demanar cita pel NINC. Us donaran un numero de telefon, hi truqueu i us faran una serie de preguntas (ho tipic: d' on ets, quan fa que ets aqui, etc) en acabar us diran que us enviaran una carta amb el dia i lloc de la cita a un Jobcenter. La carta us arribara molt rapid, potser al cap de 2 o 3 dies (aqui el correu va a una velocitat que al nostre pais no ens podem ni imaginar) anireu al Jobcenter us faran 4 preguntes i us diran que us arribara el NINC per correu al cap d' uns dies.


 Properament trobareu mes informacio a Editorial



^top
5  Paris  - Comunicació /Gestió Cultural/Moda
Pujat per martaetmoi ( Paris ) [223] - 2011-09-14

Bonjour! Sóc una mallorquina que ha viscut més de 7 anys a Barcelona, on hi pertany un trosset del meu cor. M'acabo de traslladar a París, ja que la meva parella és francesa i té una oferta de feina aquí, i jo he decidit acompanyar-lo en l'aventura i veure quines oportunitats m'ofereix aquesta meravellosa ciutat.


Sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Univ. Pompeu Fabra i màster en Gestió Cultural per la Univ. Internacional de Catalunya. He estat treballant més de 2 anys en una empresa de turisme cultural a Barcelona on hi portava la comunicació (gestió del web, xarxes socials, contacte amb periodistes, branding, entre d'altres), així com també exercia de Project manager, és a dir, gestionant grups d'empreses que vénen a Barcelona per feina i que alhora volen conèixer la ciutat i fan visites culturals i activitats de team building.


Sóc una apassionada de l'art (galeries, museus, exposicions) i la moda, sectors en els quals m'encantaria treballar i continuar la meva carrera professional aprofitant els coneixement de les meves experiències.


Parlo castellà, català (bien sûr!), anglès (molt alt) i francès (alt).


Us deixo un link amb el meu CV, i si sabeu d'alguna cosa on podria encaixar, no dubteu en contactar-me!!


Com fa molt poquet que he arribat, si algú em pot indicar una mica les passes a seguir per instal·lar-me, en pla obrir compte bancari, etc...? algú ja amb experiència??


Moltes gràcies et à bientôt j'espère!!


Marta


Més info

^top
6  Norge (Noruega)  - una nova vida a Noruega
Pujat per elena parera ( Norge (Noruega) ) [73] - 2011-08-22

Hola gent!
Sóc l'Elena! La meva parella i jo estem pensant d'anar a viure una temporada en un altre país i ens han dit que Noruega és una bona opció. Tots dos parlem anglès però no noruec. Ens podeu donar un cop de mà? Borses de treball, zones on és més fàcil trobar feina, consells pràctics...? Qualsevol aportació serà més que benvinguda!!

Salut,

^top
7  NewYork  - Cangur tardes a Manhattan
Pujat per Bonnie ( NewYork ) [227] - 2011-08-18

Hola a tots,

Estic buscant una noia que pugui fer de cangur durant 4 hores cada tarda durant la setmana d'uns nens de 4 i 5 anys. A comencar el proper 6 de setembre i compromis minim d'un any. Vivim a Manhattan. Si us pogues interessar o coneixeu algu que en pogues estar, em podeu escriure a bonany@gmail.com.

Moltissimes gracies!

^top
8  Norge (Noruega)  - Buscant orientacions
Pujat per Narcís Ribas ( Norge (Noruega) ) [72] - 2011-08-16

Hola a tothom!

Em presento... em dic Narcís, gironí de tota la vida. Ja fa molt temps que tinc al cap la idea de passar una temporada fora de casa, a l'extranger.... i Noruega és un clar candidat, i més des de que m'han dit que és relativament fàcil trobar-hi una feina.

No us demano que m'ajudeu a trobar-ne una, ni que em traduïu res ni per l'estil. Senzillament vinc buscant opinions i alguna orientació. De moment m'he estudiat tot el que posa a la web de l'embaixada, m'he registrat a nav.no i he intentat contactar amb alguna gent i empreses, com ara la Thon hotels, que he vist que busquen gent.

També he llegit que per la zona de Finnmark hi ha molta oferta, sobretot de gent amb perfils tècnics (com seria al meu cas) per a una mina que està en expansió a la zona. Algú en sap quelcom o on trobar-ne informació?

Salutacions i moltes gràcies!
Narcís

^top
9  London  - Re: Classes de música
Pujat per Meritxell Cusido ( London ) [447] - 2011-08-15

Hola, sóc la Meritxell i porto anys vivint a Anglaterra.

Tinc experiència en donar classes de flauta travessera, flautí i teoria de la música.

He ensenyat a escoles en el sector públic i privat.

Preparació dels exàmens de l'ABRSM i Trinity-Guildhall o per plaer.

Desde principiants fins als A-Levels.

Si hi esteu interessats, contacteu-me al 07504145639 o deixeu-me un missatge.



^top
10  Sydney  - Algú necessita un enginyer Técnic en disseny industrial???
Pujat per Robert ( Sydney ) [139] - 2011-08-09

Algú necessita un enginyer Técnic en disseny industrial???, viatjo a Sidney per septembrE, amb visat de estudiant, puc treballar mitja jornada, tinc 30 anys, 7 anys d'experiencia en el mon del disseny i fabricació de productes, mobiliari, plàstic, vidre, etc... Si vos interesa, escriviu-me al blog o al següent mail, robroymor@hotmail.com
Gràcies i espero notícies prompte.

^top
11  Madrid  - OFERTA DE FIENA EN CATALÀ A MADRID
Pujat per Cristina B ( Madrid ) [146] - 2011-07-31

Per si us pot interessar: una ETT está buscant gent que parli PERFECTAMENT català per treballar en una campanya d'uns 3-4 mesos de teleoperadora emitint trucades.
LA feina es a Ciudad Lineal, jornada parcial matí 5h. Han de finalitzar en breu la selecció.
Persona de contacte: Isabel
91.676.95.08
torrejon@faster.es


La noia m'ha dit que els està costant molt trobar algú.

Sort!


^top
12  Dublín  - Sondejant el mercat
Pujat per Titanino ( Dublín ) [1433] - 2011-07-25

Hola a tothom!

Som una parella de 32 i 31 anys, més el gos de la foto. Vivim a Barcelona, però estem pensant en canviar de vida un cop més (hem voltat força, encara que sempre dins dels límits del país) i ens agradaria provar sort a Irlanda. Hi hem estat dos cops i n'estem enamorats. El problema és que ja sabem que la cosa està molt fotuda, i que, a més, la nostra edat i la nostra professió -som periodistes- encara ens ho posen més complicat.

Jo tinc molta experiència en tele, encara que he treballat també en premsa i ràdio, mentre que la meva dona és periodista 100% de premsa escrita, amb molta experiència, però també ha treballat en un departament de comunicació i en una consultora. Tenim un bon nivell d'anglès, però, òbviament, no pas el que es necessita per desenvolupar la nostra professió i competir amb els autòctons.

Per això, us volíem preguntar si existeix algun mitjà de comunicació bilingüe -també dominem el castellà, of course- al qual ens poguéssim adreçar, o alguna feina per l'estil. Trobar quelcom des d'aquí sembla impossible, i potser vosaltres, sobre el terreny, en teniu alguna notícia.

Sabem d'avançat que és demanar massa, però almenys ho volíem provar.

Moltes gràcies, amics!


^top
13  London  - BUSQUEM NANNY CATALANA
Pujat per Thomas ( London ) [217] - 2011-07-24

El meu marit es alema i jo soc catalana i estem buscant una nanny (live-out) per cuidar el nostres fills de quatre anys i de catorze mesos. Vivim a South Kensington (W8) i seria per comencar a finals d'agost. Busquem algu que sigui catalano-parlant, tingui experiencia amb nens, bones referencies, bon nivell d'angles, i que no fumi. La feina consisteix en encarregar-se dels nens, portar i recullir al gran del cole, portar-los a activitats, preparar els seus menjars i ajudar a la casa quan el petit dormi (de la neteja s'encarrega la nostra dona de fer feines). Si t'interesa enviam un email a nannyformarc@googlemail.com amb el teu curriculum, una descripcio de les raons per les quals vols la feina i consideres que t'hauriem de convidar a una entrevista, per quan temps t'interessa i les teves expectatives respecte a sou. Moltes gracies!


^top
14  London  - CLASSES DE MÚSICA
Pujat per Gemma Sancho ( London ) [439] - 2011-07-04

Hola a tots !
Vinc a viure a Londres en breu i m'agradaria continuar donant classes.
Sóc mestra de Primària (especialista en educació musical) amb 16 anys d'experiència. Sóc pianista, cantant i directora de cors.
Mentre milloro el meu anglès m'agradaria poder donar classes de piano, de català o de castellà.
Si sabeu d'algú que hi estigui interessat, viure per la zona de Waterloo.

Gràcies !

Gemma

^top
15  Lima  - Busco Feina
Pujat per Jordi Villalba ( Lima ) [15] - 2011-06-27

Bon dia,

Fa temps que amb la meva dona estem rumiant la idea d´anar a viure a Perú, ella és de Lima i no troba feina aquí, i a mi m´ilusiona la idea de canviar d´aires.
Sóc diplomat en Ciències empresarials per la Universitat de Barcelona. Ara mateix treballo com a 'controller' en una multinacional del ram de les pintures a Barcelona desde ja fa uns 7 anys. Si algú sap d´alguna feina que pogués tenir a Perú li puc fer arribar el meu curriculum.
Moltes gràcies.

^top
16  Lima  - Busco feina
Pujat per Josep Lluís ( Lima ) [36] - 2011-06-12

Hola:
Sóc de Barcelona, tinc 49 anys i estic a l'atur. M'agradaria trobar feina a Lima. Sóc titulat en Administració, Diplomat en Magisteri i recent llicenciat en Antropologia. Si algú sap d'alguna oferta puc enviar-hi el currículum. Gràcies.
Josep Lluís

^top
17  London  - Busco feina com AU-PAIR
Pujat per Marta Oliver ( London ) [418] - 2011-05-05

Hola catalans, londinencs i gent d'arreu del món!

El meu nom és Marta, tinc 22 anys i acabo d'acabar la carrera de Mestra d'educació Primària. El projecte final de carrerra l'he fet a Dinamarca, i crec que tornar a Barcelona ara és un error, doncs tot just começo a millorar l'anglés i no ho vull perdre, és per això que el 16 de Juny arribo a Londres.

Estic buscant habitació i feina per aquesta temporada. He pensat que Au-pair seria un bon treball. Tinc experiència cuidant a nens, he treballats en esplais i he donat classes. M'agradaria poder treballar com a mestra o amb nens a Londres. Sóc responsable i treballladora. Tinc flexibilitat d'horaris i em puc quedar a dormir si els pares ho necessiten.

Si coneixeu alguna familia que busqui una au-pair si us plau prego m'ho feu saber. També puc donar classes o ajudar amb els deures als nens, així com donar classes d'espanyol. Deixo el meu correu en cas que us volgeu possar en contacte.

Moltes gràcies! I fins aviat!

m_olivi@hotmail.com

^top
18  London  - Oferta de feina - Support Informatic
Pujat per David ( London ) [292] - 2011-05-04

Hola,

a l'empresa on treballo obriran una posicio per a algu que parli angles i castella.

Busquem algu amb coneixements d'informatica a nivell de Sistema Operatiu Windows i si es te una mica d'experiencia de bases de dades i xarxes millor que millor.

L'empresa en questio es una multinacional americana dedicada a la seguretat informatica. Jo fa mes de 5 anys q hi treballo i no em puc queixar gens.

Si esteu interessats (o sabeu d'algu que pugui estar-hi) poseu-vos en contacte :)

dubidub@hotmail.com

Salut!
David



^top
19  Mexico  - Empresa de Recursos Humans
Pujat per Daniel Roca ( Mexico ) [87] - 2011-04-29

Bon dia, Jo tinc una empresa de Reclutament i selecció a Méxic. Visc a Monterrey des de fa cinc anys. Conec forsa sobre el tema. Si hi ha algún Catalá que necessiti assesorament amb gust el puc ajudar. Salutacions!
Més info

^top
20  Tokyo  - Enginyer I.T. amb idiomes
Pujat per Gabriel Boluda Lopez ( Tokyo ) [3] - 2011-04-23

Hola tothom,

A la empresa on treballo estan buscant alguna persona amb experiència laboral, titulada en informàtica i que en parli castellà, anglès i japonès (tots, a nivell de negoci).

També en busquen un altra persona però en comptes de castellà, que parli el coreà.


Si esteu vivint a Tokyo i teniu visat pot ser podem arreglar mensetsu.

Contacteu-me pel mail.

Salut!

Gabriel

^top
21  Natal  - Roger--Aparellador/Enginyer d'Edificacio
Pujat per Roi ( Natal ) [12] - 2011-04-15

Hola, soc de Lleida, tinc 28 anys i tinc la diplomatura en Ingenieria Informatica de Gestio i tambe d'aparellador mes el grau d'Enginyer d'edificacio, el cas es que BUSCO FEINA d'aparellador aqui a Natal ja que el tema esta molt malament en tota Catalunya i m'han dit que aqui a natal la cosa esta millor i que a mes a mes hi sou bastants catalans....

El cas es que us agrairia si em podeu ajudar a contactar en cas que algu sabes d'alguna empresa que busqui gent per venir a treballar aqui...

el meu telf es 630707629 i el mail: rogerlafont@hotmail.com

gracies.

^top
22  Brusselles  - Busco feina disseny gràfic
Pujat per Laia Miró ( Brusselles ) [83] - 2011-04-01

Un altre Miró que s'apunta a la recerca de feina!! :)

Si algú sap d'algun lloc on busquin dissenyador/a gràfic/a per Brussel·les, que m'ho faci saber!!

Parlo anglès perfectament, francès estic en el procés de dir alguna cosa amb sentit... No descarto altres possibilitats relacionades amb marketing, web etc. I si teniu cap altre proposta, aceptamos barco.

Si és el cas que sabeu d'alguna cosa, escriubiu-me un mail... laiamiroc@gmail.com

^top
23  Brusselles  - buscant feina
Pujat per joan miró blanch ( Brusselles ) [73] - 2011-03-30

hola, em dic joan miró, hem preguntaba si algú de per aquí a brusseles sabría de alguna feina sobre biologia o relacionat, tinc 27 anys, comenso a parlar francés, tinc molta motivacióper venir a brusseles. També m'interessaria una feina de monitor amb nens o bé en restauració, la meva finalitat de moment es aprendre bé el francés, així que estic obert a propostes

^top
24  Brusselles  - buscant per bruseles
Pujat per joan miró blanch ( Brusselles ) [73] - 2011-03-30

hola, em dic joan miró, hem preguntaba si algú de per aquí a brusseles sabría de alguna feina sobre biologia o relacionat, tinc 27 anys, comenso a parlar francés, tinc molta motivacióper venir a brusseles. També m'interessaria una feina de monitor amb nens o bé en restauració, la meva finalitat de moment es aprendre bé el francés, així que estic obert a propostes

^top
25  Norge (Noruega)  - Busco feina!
Pujat per Gala ( Norge (Noruega) ) [60] - 2011-03-29

eiiii!! Em dic Gala, i estic plantejant-me de marxar aquest estiu a Bergen, que m'ha dit que durant l'estiu busquen gent per treballar al mercat del peix, i que és bastant fàcil aconseguir feina. Algo em pot dir si aquesta informació és correcte?

Moltes gràcies.

^top
26  Paris  - busco feina
Pujat per joan Ferrà ( Paris ) [192] - 2011-03-20

Hola Amics. Em dic Joan, soc de Mallorca, desde novembre visc a Paris. Fins ara m'he dedicat a perfeccionar l'idioma i a conèixer la ciutat, soc fotògraf i he treballat molts d'anys a Barcelona, de fet esper poder treballar a l'ambit de la fotografia editorial o moda que es la meva especialitat, mentrestant Àuria de trobar alguna feineta fins que això rutlli. Si sabeu de qualque cosa, tenc experiència en gestió cultural i parlo angles, gràcies i fins aviat !

^top
27  Lima  - Trobar feina a Lima
Pujat per Jaume Jürschik ( Lima ) [3] - 2011-02-07

Hola soc en Jaume, visc a Igualada, estic a l'atur i no hi ha manera de trobar feina. Vull venir a viure a Lima, doncs tinc familia i casa peró m'agradaría trobar feina. Algú sap d'alguna feina? Sempre he treballat en el ram de la construcció i la promoció immobiliària. Tinc estudis d'arquitectura superior. Si a algú l'interessa, el puc fer arribar el meu currículum.

^top
28  Berlin  - Buscar feina a Berlin
Pujat per Enric Clavé ( Berlin ) [122] - 2011-02-05

Hola a tothom, d´un tem`s ençà que estic pensant de anar a viure a Berlin,
algú sap com esta el tema de la feina, on buscar etc. Moltes gracies.

Enric

^top
29  London  - Noi s'ofereix com a AuPair
Pujat per Àlex Barberà Fabra ( London ) [388] - 2011-02-03

Hola!!!

Em dic Àlex, 20 anys, de Barcelona, tinc un FP d'informàtica pero he vist que la cosa està molt xunga i vull aprendre una altra llengua. Conclusió, no hi ha millor forma que anar a UK com AuPair donat que no tinc molts diners i vull viure una experiència al extranger.

Per suposat adoro els nens, inclús he fet pràctiques a casa d'un familiar amb les seves dues criatures, Martí i Ariadna. Que tenen 3 i 7 anys respectivament.

Porto des d'agost intentant ser AuPair live-out però he tingut un pèl de mala sort sembla ser! Estic disposat a anar en cualsevol moment.

El meu nivell d'anglès escrit es bo, i parlat no tant, donat que no practico usualment. A més, parlo català i castellà perfectament.

Si esteu interesats, el meu correu és: Kyo_400@hotmail.com

Una abraçada...!

^top
30  Lima  - educadora infantil i Social
Pujat per Onia Pau ( Lima ) [26] - 2011-01-19

Molt bones!
estic buscant feina d'educadora infantil (en un nido) o d'educadora social (encara que la majoria de coses q veig és per fer de voluntaria). Si algú sap d'algun lloc on de cara al curs vinent necessitin mà d'obra "q me pase la voz" per favor! Merci!!!!

^top
31  Berlin  - CERQUEM REPRESENTANT COMERCIAL A BERLIN
Pujat per Domingo Mir ( Berlin ) [119] - 2011-01-14

INCORPOREM UN REPRESENTANT COMERCIAL A ALEMANIA. - BERLIN

Oferta de feina:

Som una empresa catalana dedicada a les TIC. especialitzats en marketing online, serveis d'Internet avançat. Donem serveis a empreses i institucions per a millorar la seva presència a la xarxa. Marqueting online, SEO, xarxes socials, desenvolupament de web i comerç electrònic.
Hem ajudat a moltes empreses en la seva internacionalització i innovació. Ara ens toca a nosaltres, volem aconseguir clients alemanys.

Seleccionem dos comercials autònoms a Berlin per a ajudar-nos a iniciar la nostra activitat a Alemania.
Cerquem persones amb talent i iniciativa disposades a formar part del nostre equip.

més info a:

http://www.maddigital.es/trabajo/comerci ales/berlin/

Més info

^top
32  Madrid  -
Pujat per Ingrid Avellanés Gil ( Madrid ) [238] - 2010-12-23

Hola a tots i totes!!
He vingut a viure a Madrid per motius personals, porto des del 5 de desembre a Alcorcón.Estic pensant en fer un máster i a més estic buscant feina d'infermera (a ser possible que no sigui a un hospital),si algú sap d'alguna cosa...i si hi ha alguna infermera que em pugui informar una mica ho agraïria molt!!Gràcies!!

^top
33  Paris  - Busquem administrativa
Pujat per Josep Giral ( Paris ) [82] - 2010-11-27

Hola,

A l' empresa on trevallo estem buscant algu per ocuparse d' una part de les tasques administratives.L'empresa esta a les afores de Paris(10 minuts RER) i distribuim materials de construccio.

-Francès i Angles necessaris per tractar amb clients i proveidors.
-Experiencia en contabilitat, tasques administratives y contacte amb els clients.

Per mes informacio envieu un mail a : pepgiral@hotmail.com










^top
34  London  - Buscant feina de qualitat?
Pujat per Ulisses ( London ) [371] - 2010-11-23

Bon Dia,
Soc un noi de 27 anys que just ha acabat un Màster en Nanotecnologia, soc llicenciat en Física. Vaig cap a Londres amb l’intensió de millorar el meu anglès (Nivell de First Certificate), viure i treballar allà. Tinc assumit que serà difícil trobar una feina acord amb els meus estudis i més amb la limitació de la llengua, peró si algú em pot donar qualsevol tipus d'orientació ho agrairé. Soc molt treballador.

Ulisses Zunzunegui


P.D:acadèmies de reforç (Matemàtiques, física...), centres de recerca, places en universitats.....o qualsevol cosa!! Gràcies!


^top
35  Natal  - Llengûes i teatre
Pujat per Albert Burgos Baruel ( Natal ) [8] - 2010-10-31

Hola! Soc un profe de català, anglès i espanyol. Tinc 54 anys i 30 d' experiència en la docència a Casa Nostra. Vaig crear la primera Escola de Teatre Musical al nostre pais, CAPICUA, el 1989 a Barcelona. Actualment em trobo a la Guaiana francesa, fent classes d' anglès, pero no m'agradra gens. Soc ben a prop, pero ja no tinc edat per anar fent tombs. BUSCO FEINA A NATAL on sé que hi ha força catalans. O bé per fer tallers de teatre, crear-ne una companyia, o ensenyar la llengua per al nostre col.lectiu o bé fer TALLERS DE TEATRE EN ANGLES O EN ESPANYOL per a la gent local, etc. Aquest anunci és completament serios i busco gent amb empatia. Si hi ha algu que em pugui donar un cop de ma... Agraït, Albert Burgos albertblau@gmail.com Facebook: CAPICUA la 1 Escola de Teatre Musical

^top
36  Natal  - IDIOMES I TEATRE
Pujat per Albert Burgos Baruel ( Natal ) [8] - 2010-10-31

Hola! Soc un profe de català, anglès i espanyol. Tinc 54 anys i 30 d' experiència en la docència a Casa Nostra. Vaig crear la primera Escola de Teatre Musical al nostre pais, CAPICUA, el 1989 a Barcelona. Actualment em trobo a la Guaiana francesa, fent classes d' anglès, pero no m'agradra gens. Soc ben a prop, pero ja no tinc edat per anar fent tombs. BUSCO FEINA A NATAL on sé que hi ha força catalans. O bé per fer tallers de teatre, crear-ne una companyia, o ensenyar la llengua per al nostre col.lectiu o bé fer TALLERS DE TEATRE EN ANGLES O EN ESPANYOL per a la gent local, etc. Aquest anunci és completament serios i busco gent amb empatia. Si hi ha algu que em pugui donar un cop de ma... Agraït, Albert Burgos albertblau@gmail.com Facebook: CAPICUA la 1 Escola de Teatre Musical

^top
37  Roma  - Busco feina!!!
Pujat per PALOMA CARRERA ( Roma ) [38] - 2010-10-03

Hola a tothom, m'acabo d'inscriure i he vist aquest apartat. He llegit els comentaris d'una altra noia que buscava feina i, durant un any i mig, res de res..... No em vull desanimar, voldria només saber si algù coneix algù que necessita algù o sap d'alguna coseta.... He treballat com a secretaria per més de 20 anys, però a Barcelona i Andorra. Ara estic buscant més aviat en el sector turistic, ja que parlo anglès, francès, una mica d'alemany i, evidentment, espanyol, català i italià. Però sembla que això no basta.... Estic enviant CV a hotels i altre mena d'empreses turistiques (tipus bus turistic o els vaixells també turistics....). Sé que el moment no és dels millors però.... algù em pot donar una mà?

^top
38  London  - BUSQUEM NANNY CATALANA
Pujat per Thomas ( London ) [217] - 2010-09-18

Hola! Estem buscant una nanny (live-out) per cuidar el nostres fills de tres anys i de quatre mesos. Vivim a South Kensington (W8) i seria per comencar quan abans millor. Busquem algu que sigui catalano-parlant, tingui experiencia amb nens, bones referencies, bon nivell d'angles, i que no fumi. La feina consisteix en encarregar-se dels nens, portar i recullir al gran del cole, portar-los a activitats, preparar el menjar del petit i ajudar a la casa quan el petit dormi (de la neteja s'encarrega la nostra dona de fer feines). Si t'interesa enviam un email a nannyformarc@googlemail.com amb el teu curriculum, una descripcio de les raons per les quals vols la feina i consideres que t'hauriem de convidar a una entrevista, per quan temps t'interessa i les teves expectatives respecte a sou. Moltes gracies!

^top
39  Paris  - MODERATEUR DE CONTENUS ESPAGNOL_Skyrock.com
Pujat per annita ( Paris ) [56] - 2010-08-30

Dans le cadre de son activité quotidienne le modérateur devra notamment :

• Traiter les mails de signalements ou demande d'information en langue espagnol et française (plaintes, problèmes techniques...),
• Surveiller, modérer et valider les textes, photos, vidéos des utilisateurs des services Skyrock,
• Participer à la modération et l'animation des salons IRC Espagnol,
• Traductions,
• Sélection hebdomadaire des meilleurs blogs,
• Recrutement de membres

Profil
• Intérêt pour les réseaux sociaux,
• Vous parlez espagnol & vous maîtrisez le français au niveau au moins intermédiaire,
• Vous avez des connaissances générale en informatique (Internet, Word, Firefox).

Contrat : CDI,
Date : dès que possible
Salaire : 11€ brut/ heure
Horaire : 17h30 par semaine
Localisation : Paris (pas de télétravail).

Pour postuler merci d'envoyer CV + photo par email ou courrier postal :
Skyrock - Téléfun (Ref : CDDI.modES) 37 bis rue Greneta 75002 Paris - job@skyrock.com




^top
40  NewYork  - Feina a NY si teniu permis de feina o residencia
Pujat per Mariona Cami ( NewYork ) [153] - 2010-07-09

Hola,
Treballo de cap de personal a una agencia de serveis socials a NY.

Per aquells que teniu els papers: permis de treball, Greencard/ Residencia o la ciutadania. Si esteu buscant feina mireu al pagina web de l'organitzacio:
www.selfhelp.net.
Estic buscant, enfermeres, treballadors, socials, administratius...etc...


^top
41  London  - Feina
Pujat per Núria88 ( London ) [312] - 2010-05-12

Hola sóc Núria Herrera i Mateu!!

Estic buscant treball per aquest estiu, a partir de finals de juny... Sóc estudiant de quart curs de Filologia hispànica i catalana. He treballat com a correctora a Catalunya Ràdio, a la Casa del Llibre i m'agradaria poder treballar en el camp de les humanitats...
Si algú en sapigués alguna coseta em faria molt feliç!!!

P.S. Sóc molt treballadora:)!

^top
42  London  - trovar feina a london
Pujat per mari angeles ( London ) [283] - 2010-05-10

en breu anire a viure a london, algú sap de alguna feina de cambrer,jardiner o lo que sigui,si us plau truqueu-me.Soc responsatble,treballador y bon company.moltes gracies a tots i una salutació desde Barcelona.El meu correu es rextonnegro@hotmail.com.Em dic josep

^top
43  London  - Buscan feina
Pujat per Oscar ( London ) [307] - 2010-05-05

Hola:

Soc un noi de Barcelona que acaba d'arribar a Londres per passar alguns mesos per aprendre anglès, estic buscant feina de qualsevol cosa... si em podeu ajudar em seria de gran ajut.
Busco feina de qualsevol cosa, puc fer de tot, soc molt polivalent, el problema que el meu anglès no es massa bo.

Moltes gracies.

Oscar

^top
44  Norge (Noruega)  - Per començà
Pujat per Antoni Llauradó ( Norge (Noruega) ) [31] - 2010-02-25

Hola a tots-as, soc l'Antoni Llauradó i cerco feina per Norge a qualsevol lloc, lo important es treballar, la veritat es que no soc gaire amant tampoc de las grans ciutats, però si convé també m´interessa, ja busco per altres fils, però em sembla que per aquesta pàgina me es mes propera, ja que aquí vosaltres ja haveu degut de passar tots els inconvenients que això comporta, i em donareu bons consells.
El meu angles encara es pobre, però ho entenc bastant bé, escrit i parlat, a partir de març tinc intenció d´anar a Norge algun cap de setmana i dies solts que hi pugui anar, per començà a tractar l´idioma Norueg, molt important per trobar treball.

Gracies a tots-as per endevant.

^top
45  Hamburg  - Cerco feina
Pujat per Jordi Lloreda ( Hamburg ) [8] - 2010-02-20


Hola, el meu nom és Jordi, fa uns mesos que visc a Hamburg. Estic interessat en trobar feina. El meu nivell d'alemany és B1. Si algú sap quelcom que m'ho digui. Gràcies.

^top
46  London  - au pair
Pujat per judit ( London ) [279] - 2010-02-18

hola,
soc de barcelona, tinc 29 anys, llicenciada en dos carreres, pero el meu anglès és péssim. es per aquest motiu que m'agradaria fer una estada d'un parell d'anys a irlana o regne unit, per poder poder aprendre l'idioma.
agrairia moltissim que si algu necessites una mainadera de catalunya, o españa, en terres angleses es poses es contacte amb mi.
rebeu una cordial salutació,
judit
eijude@hotmail.com

^top
47  Madrid  - Busco Feina
Pujat per Sergi ( Madrid ) [174] - 2010-02-17

Hola a tots!

Estic buscant feina a Madrid per anar a viure una temporada! No se si sabeu d'algun lloc de treball en aquestes epoques de crisis!
Salutacions...

^top
48  Mexico  - Buscar on-line feines
Pujat per Lorena Martinez ( Mexico ) [35] - 2010-02-03

Per buscar feina al mon turistic:
http://www.turijobs.com.mx/defaultmx.asp x

Per altres:
http://www.occ.com.mx/

http://www.monster.com.mx/

http://www.bumeran.com.mx/

http://acciontrabajo.com.mx/

http://www.computrabajo.com.mx/

http://www.zonajobs.com.mx

http://www.templeo.com

^top
49  Brusselles  - Cerco feina
Pujat per helena ardanaz salas ( Brusselles ) [60] - 2009-12-02

Hola a tots,
em sento una mica més contenta des de que he vist que no sóc l'única Catalana a Bélgica...
Visc a Oostende per ara i estic estudiant "flamenc"
Busco feina. He estudiat turisme i parlo anglès b i francès a la catalana
Sabria algú on em puc dirigir? Hi ha emprees catalanes?
Moltes gràcies

^top
50  Edinburgh  - DOCUMENTACIÓ PER TREBALLAR???
Pujat per neussuen ( Edinburgh ) [57] - 2009-11-19


hola, soc la Neus... cap al Gener de 2010 vinc cap a Edinburgh a viure i treballar... us volia demanar informació sobre quina paperassa i documentació exacte és necessària per treballar en un bar o alguna feina per l'estil a Edinburgh... si em sapiguéssiu respondre us ho agrairia infinitament!! Moltissimes gracies! Neus

^top
Pag: 12345678
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.70.178.236 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/05): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?