CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 15 dies (6802 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:50
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
Pag: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445
1  Leiden  - Quedada?
Pujat per Marta ( Leiden ) [11530] - 2018-02-02

Hola catalans/es!
Porto ja varis anys per aqui Leiden! pero si algu vol quedar per fer una cerveseta o cafè que ho digui!
Amb ganes de coneixer gent i compartir experiencies!
una abraçada

^top
2  Ottawa  - Un himne sense 'fills'
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-02-02

El Canadà canvia la lletra de la cançó nacional per adaptar-lo al gènere neutre

https://www.ara.cat/internacional/canada -canvia-lletra-himne-nacional-llenguatge -neutre-feminisme_0_1953404853.html

^top
3  Braunschweig  - Nova per aquí
Pujat per Eugènia [11500] - 2018-02-01

Hola! Sóc nova aquí.. fa dies que vui escriure però fins ara no he pogut!
Per motius laborals ens traslladarem a viure a Braunschweig quan les nenes acabin aquest curs escolar!
Ara les mil preguntes i dubtes que tinc...:
Tinc 2 nenes una acabarà 4art primaria i l’altee P5.
M’han dit que el sistema escolar alemany es molt diferent del d’aquí. Volia saber quin tipis d’escola m’aconselleu! Per la petita m’han dit la Grundschule i per la gran que hi han 4 tipus (em moro..)??
Necessito consell per trobar habitatge i escola. Des d’aquí miro per internet a l web d’immobilienscouth (o algo així) però no conec les zones....
Us estaré molt agraida per l’ajuda i pel rotllo que us he deixat anar!
Fins aviat!!

^top
4  Milano  - Calçotada 2018
Pujat per Sally ( Milano ) [6556] - 2018-01-31

Hola bona gent de Milà i entorns,

enguany la trobada "Calçotada al Sabor Catalan" es farà el dia 25 de febrer.

Trucaré aquesta tarda per obrir les reserves a la "Taula Catalana".

Si voleu venir, cal que truqueu per afegir-vos.

El telèfon és:

02 4963 4019

L'adreça:

Via Antonio Gramsci, 11, 20094 Corsico MI

@Anna: ho pots penjar al Facebook, sisplau?

Gràcies i bon dia a tothom,

Sally

^top
5  Islàndia  - visita a Islandia
Pujat per Dolors Vilaseca Garriga [11518] - 2018-01-29

La primera setmana de Març, fem un viatge a Islandia.
Sóc de Barcelona
Si algu necesita alguna cosa, m'ho dieu
Fins aviat

^top
6  Exeter  - Quedem?
Pujat per Natàlia Prats ( Exeter ) [11494] - 2018-01-28

Hola a tots. Encara que fa força temps que visc a Exeter, acabo de descobrir aquest racó de la web. I em consta que hi ha uns quants catalans pel voltant, i tanmateix només en conec a una. No sembla que hi hagi gaire moviment per la pàgina, però què us semblaria fer una trobada? Sense preses, quan ens vagi bé a tots, potser tan sols per dir hola, fer un cafè i intercanviar impressions...
Què en penseu?

^top
7  Mexico  - Tenir contacte amb Catalans a Ciutat de Mèxic
Pujat per Jordi Jané ( Mexico ) [11508] - 2018-01-26

Salut, em dic Jordi Jané i voldria saber si puc tenir contacte amb altres catalans que visquin a Ciudad de México.
Anyoro molt el meu País i vull seguir parlant català.

^top
8  Brisbane  -
Pujat per Nur Arafeh Dalmau ( Brisbane ) [11503] - 2018-01-24

Bones a tots!
Acabo d'arribar fa un parell de dies a Brisbane per estudiar, m'hi quedaré una bona temporada!! M'agradaria fer alguna trobada/cafè per començar amb bon peu, i sentir-me una mica més com a casa!
He llegit el teu missatge Silvia, si vols quedar en algun moment per xarrar una estona, busquem en facebook com: runtacot.

Fins aviat!
Nur

^top
9  Copenhagen  - Puigdemont surt per primer cop de Brussel·les i viatja a Dinamarca
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-01-22

Puigdemont fa un pas amb riscos que pot acabar implicant la seva detenció, després que la fiscalia general de l'Estat hagi demanat al jutge del Suprem tornar a activar l'euroordre de detenció

http://www.ccma.cat/324/puigdemont-ja-es -a-copenhaguen/noticia/2832869/

Puigdemont s'ha desplaçat a primera hora del matí acompanyat de l'empresari Josep Maria Matamala fins a l'aeroport de Charleroi, a Brussel·les, on ha agafat un avió de Ryanair cap a Dinamarca que ha sortit a les 7 del matí i ha arribat a Copenhaguen a les 8.18.
Puigdemont, que ha sortit per primer cop de Brussel·les, té previst quedar-se fins dimarts a Copenhaguen, on s'entrevistarà amb divesos diputats del país al Parlament. Aquest dilluns té un sopar privat amb personalitats daneses.

En un tuit, Puigdemont ha recordat que faria una conferència i des d'on es podia seguir.

Un viatge que pot acabar implicant la seva detenció

Puigdemont, doncs, fa finalment un pas amb riscos, que pot acabar implicant la seva detenció, després que la Fiscalia General de l'Estat hagi demanat al jutge del Suprem tornar a activar l'euroordre de detenció.

L'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, creu que, en aquest escenari, el risc que el Suprem decideixi reactivar l'euroordre de detenció seria alt. En cas d'una hipotètica detenció o citació judicial a Dinamarca, la situació de Carles Puigdemont li complicaria les possibilitats de venir a la investidura.

Els experts consultats per TV3 creuen que hi ha la possibilitat que l'euroordre no arribés a temps a Dinamarca i es fes efectiva quan Puigdemont ja hagi tornat a Brussel·les.

Luis del Castillo, president d'honor del Col·legi Advocats Penal Internacional, creu que hi haurà nova euroordre:

"Tinc la convicció plena que han portat l'anunci fins al final i penso que demanarà la pràctica de l'ordre europea en el cas de Dinamarca. Però l'euroordre trigaria un temps suficient perquè sortís de Dinamarca, tornés a Bèlgica i fes el que la defensa i ell decideixin."

"Complicaria les coses i, des del punt de vista de la investidura, és una pausa que poden tenir."



D'entrada, però, no sembla que Dinamarca, un país que té dos processos d'autodeterminació oberts --amb Groenlàndia i les illes Fèroe--, hagués de fer més cas que Bèlgica a la versió de la justícia espanyola sobre Puigdemont i el procés català.



Gran enrenou mediàtic per l'arribada de Puigdemont

Carles Puigdemont ha de participar a les dues del migdia en el debat que organitza el Departament de Ciències Polítiques de la Universitat de Copenhagen. El títol de l'acte, "Catalunya i Europa, en una cruïlla per a la democràcia?", ha generat molta expectació als mitjans danesos i belgues.

Només la seva arribada ja ha produït un gran enrenou mediàtic a l'aeroport danès i alguns periodistes han arribat a quedar-se bloquejats en una porta giratòria.

Mostra la imatge al TwitterMostra la imatge al TwitterMostra la imatge al TwitterMostra la imatge al Twitter



Molts informatius i capçaleres de diaris se'n fan ressò, explicant els antecedents i el context de com s'ha arribat fins aquí, per entendre ara quines poden ser les conseqüències judicials que pot tenir per a Puigdemont aquest viatge a Dinamarca.

^top
10  Exeter  - Hola i Bon Any!
Pujat per Natàlia Prats ( Exeter ) [11494] - 2018-01-21

Hola a tothom. Acabo de descobrir aquesta web. Porto 13 anys vivint a Exeter i, encara que hi ha una colònia important d'espanyols residint-hi, no conec més que una altra catalanoparlant (i d'això fa uns mesos). Imagineu-vos doncs, l'agradable sorpresa que em suposa la possibilitat de contactar amb altres catalans aquí mateix.
Si voleu xerrar, informació sobre aquest racó de mòn, o simplement dir hola, per aquí em teniu. Salut!

^top
11  Napoli  -
Pujat per Carles Mira ( Napoli ) [11487] - 2018-01-19

Hola gent! La intenció és quedar-me a viure aquí , de totes maneres de moment vinc dilluns a passar uns dies en un hostalet del centre : per cert sóc molt culer i dijous vinent fan juga El Barça amb l Espanyol, sabeu si el podré veure en algun lloc o bar, moltes gràcies
Carles

^top
12  Firenze  - Florencia en 36 horas únicas
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-01-19

Hace más de 35 años que el centro histórico de Florencia fue declarado Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO. Y puede que después de este viaje entiendas el motivo. En el corazón de la Toscana,...

http://www.lavanguardia.com/ocio/viajes/ 20180118/44100864463/36-horas-florencia- escapada-fin-de-semana.html


Hace más de 35 años que el centro histórico de Florencia fue declarado Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO. Y puede que después de este viaje entiendas el motivo. En el corazón de la Toscana, Florencia guarda su esencia histórica en cada uno de los rincones, templos y monumentos que albergan sus encantadoras calles. Su tamaño, además, la convierte en una ciudad que puede visitarse en tan solo 36 horas, las mismas que emplearemos para completar nuestra ruta. Para ello no será necesario hacer uso del transporte público, así que mete en la maleta calzado cómodo.

Pero como todo, Florencia también cuenta con algún que otro inconveniente. El que más destaca sin duda alguna es la habitual aglomeración de turistas. Coge aire y ármate de paciencia, porque las colas se repetirán. A menudo. No te preocupes, el sacrificio valdrá la pena. En cuanto a la ropa, cuidado a la hora de visitar basílicas, podrías tener problemas a la entrada.

Andiamo ragazzi!

Sábado
10.00 – La Catedral de Santa Maria del Fiore

Nuestra ruta arranca en el templo más emblemático de Florencia: la Catedral de Santa Maria del Fiore. Es la sede episcopal de la archidiócesis de la ciudad, y por ello también se le conoce por ‘duomo’. Las vistas desde lo alto de la cúpula de Brunelleschi (114 metros de altura) y el Campanile de Giotto (la torre) son imprescindibles. Un detalle curioso: Filippo Brunelleschi colocó los más de cuatro millones de ladrillos de la cúpula de forma entrelazada para que la estructura se aguantara por sí misma.

Catedral de Santa Maria del Fiore de Florencia
Catedral de Santa Maria del Fiore de Florencia (iStockphoto)
En las inmediaciones de la basílica, en la calle Oriuolo, verás una pieza de mármol blanco. Señaliza el punto en el que cayó la bola que culmina la cúpula después de que un rayo la alcanzara en el año 1601. En el interior de la catedral también encontrarás otra joya histórica: las Puertas del Paraíso de Ghiberti.

Paciencia, este es uno de los sitios en los que siempre hay largas colas. Ten especial cuidado con el vestuario para no tener problemas en la entrada. Los hombros y muslos deben ir cubiertos. Y los días festivos la cúpula está cerrada al público. La entrada al templo cuesta alrededor de 15 euros.

12.00 – Galeria degli Uffizi

Camina por la Via dei Calzaiuoli en dirección al río Arno para llegar hasta la Galeria degli Uffizi. En su interior encontrarás obras tan destacadas como El Nacimiento de Venus, de Sandro Boticelli, o La Anunciación, de Leonardo da Vinci. Su entrada cuesta ocho euros, y si vas el primer domingo de mes el acceso es gratuito. Para evitar colas, puedes reservar la entrada con antelación, aunque este servicio tiene un coste adicional de cuatro euros. Eso sí, cuidado con las páginas web que ofrecen entradas para visitarla, porque inflan los precios. La oficial, en la que encontrarás todos los museos públicos de Florencia, es esta.

Frente a la Galeria, en la Piazza della Signoria (que a su vez es la plaza del ayuntamiento), encontrarás varias esculturas que componen un auténtico museo al aire libre. Entre ellas hay una réplica del David de Miguel Ángel. Puedes visitar el auténtico en la Galleria dell’Accademia, a unos 7 minutos del Duomo. La entrada también cuesta 8 euros.

Turistas en la Galería Uffizi en Florencia
Turistas en la Galería Uffizi en Florencia (Eileen_10 / Getty Images)
14.00 - ¿Comemos?

Prepárate porque estás a punto de probar una de las mejores focaccias de Florencia. La encontrarás en All’Antico Vinaio, a tres minutos de la Galeria degli Uffizi. Es posible que te sorprenda que la focaccia se asemeje más a lo que nosotros entendemos por el clásico bocadillo que a una pizza. Como con todo lo bueno que tiene esta bella ciudad, te tocará hacer cola, pero te aseguramos que la espera valdrá la pena. También su precio, de tan solo cinco euros. Además, es take away, así que busca algún sitio donde descansar y disfrutar de este bocado de la gastronomía italiana.

Buon appetito!

15.30 – Fontana del Porcellino

Camina por la Via della Ninna unos 350 metros hasta llegar a la Fontana del Porcellino. Cuenta la tradición que si el visitante toca la nariz del Porcellino, pone una moneda en su boca y ésta se cuela por entre las rejas que cubren el desagüe de la fuente, tendrá buena suerte. Todo el dinero recolectado en el pozo de Porcellino es destinado a la obra benéfica de la institución católica Opera Madonnina del Grappa.

En la misma plaza montan un mercadillo ambulante donde podrás comprar artículos de peletería, como bolsos, monederos, cinturones… Otro de los recuerdos típicos de Florencia son las libretas y agendas con el colorido papel Fiorentino. ¡Toda una preciosidad!

16.00 – Iglesia di Santa Croce

A diez minutos del Porcellino darás con otro de los templos más bellos de la ciudad: la iglesia di Santa Croce. Es la basílica franciscana más grande del mundo. Por fuera es del mismo estilo que la catedral de Santa Maria del Fiore. Si accedes a su interior comprobarás que alberga casi 300 tumbas, entre ellas las de Galileo Galiei, Maquiavelo, Dante Alighieri, Lorenzo Ghiberti o Miguel Ángel. El precio de la entrada es de 8 euros.

Si por algo se caracteriza la gastronomía italiana es por sus helados. Como recomendación, la Gelateria La Carraia 2 es un buen lugar para probar un buen helado artesano a un precio razonable.

El famoso puente Vecchio de Florencia
El famoso puente Vecchio de Florencia (Olga_Gavrilova / Getty Images/iStockphoto)
18.00 – Florencia a tus pies

No puedes irte de Florencia sin cruzar el río Arno por el puente Vecchio. Sus casas colgantes, actualmente convertidas en tiendas de joyeros y orfebres, lo convierten en uno de los símbolos de la ciudad. Es muy probable que te topes con artistas callejeros que cantan o pintan a cambio de un donativo. Un dato curioso: es el puente de piedra más antiguo de Europa.

Al cruzar llegarás a la zona que los locales llaman “oltrarno”, (al otro lado del Arno). Desde aquí emprenderemos la marcha a Piazzale Michelangelo. Hay varios caminos para llegar, pero te recomendamos que escojas el que cruza el Giardino delle Rose. Su entrada es gratuita y si vas en primavera serás testigo de un espectáculo de la naturaleza digno de memorizar. Después de un paseo por los jardines, continúa hasta la Piazzale Michelangelo, el mejor lugar para ver toda la ciudad. La multitud de artistas que se agolpan en el lugar hacen de esta plaza uno de los enclaves más románticos de la ciudad. Verás que son muchos los visitantes que acuden a contemplar el atardecer con una cerveza o una copa de vino. Puedes hacer lo mismo: en Italia no está prohibido consumir alcohol en la vía pública. Eso sí, recuerda no dejar ningún desperdicio.

20.30 – ¡A cenar!

Cruza el Ponte alle Grazie. A una media hora de camino darás con el Mercato Centrale, que fue reformado hace varios años. Allí encontrarás desde paradas convencionales hasta establecimientos de comida rápida y restaurantes con menús más elaborados. El mercado es un lugar frecuentado por los locales, por sus atractivos precios y, precisamente, porque aún no se ha visto masificado por los turistas.

Como sugerencia –y si no eres delicado con según qué tipo de comida- prueba el ‘lampredotto’, otra de las joyas de la gastronomía italiana. Consiste en un bocadillo de callos cocidos en caldo y cortados en finas rodajas. Puedes degustarlo en la paradita de Da Nerbone que encontrarás en la planta cero.

22.30 – ¿Una copa?

Esperamos que todavía te queden energías para aguantar una horita más en las calles de Florencia y culminar el día con algo de música. Camina unos diez minutos por la Via degli Alfani hasta llegar al Jazz Club. No te dejes engañar por su nombre porque el rock, el blues o el funky también son bienvenidos, especialmente si vienen de la mano de músicos locales. La entrada ronda los 6 euros e incluye una consumición.

Domingo
10.00 - Buon Giorno!

Aunque en Italia tampoco sea la costumbre, intenta desayunar fuerte porque se presenta una mañana intensa. Hoy arrancaremos la ruta en “oltrarno”, en el Giardino Di Boboli. Considerado como el pulmón verde de la ciudad, cuenta con varios puntos altos desde los que disfrutar de las vistas de Florencia. Su vasta extensión exige tres horas para visitarlo en su totalidad, aunque nosotros solo emplearemos dos porque es imprescindible visitar el Palazzo Pitti. Lo encontrarás justo a la entrada de los jardines.

La familia Pitti se encargó de construirlo y comprar el resto de casas que había alrededor para derruirlas y erigir los imponentes jardines. En el 1550 el palacio pasó a manos de la familia rival de los Pitti, que además controlaba Florencia: los Médici. Los jardines, finalmente, fueron construidos tiempo después.

En el interior del palacio hay varios museos con destacadas colecciones, varias de ellas de la familia Médici. Te recomendamos visitar la pinacoteca donde se pueden ver obras de Rafael o Botticelli.

Vistas del Palazzo Pitti junto a los jardines de Boboli, en Florencia
Vistas del Palazzo Pitti junto a los jardines de Boboli, en Florencia (Leonid Andronov / Getty Images/iStockphoto)
13.30 – ¿Comemos?

Frente al Palazzo Pitti, en la Via Toscanella, encontrarás un restaurante con encanto en el que probar los platos típicos italianos: la Osteria Toscanella. Si el lugar no te convence puedes continuar hasta la Piazza Della Passera. Allí hay varios restaurantes en los que también podrás comer el clásico bistec a la Fiorentina. Eso sí, ojo con el tamaño. ¡La ración es para al menos dos comensales!

15.30 – Basilica di Santo Spirito

No te dejes engañar por su fachada, porque su interior guarda uno de los mayores ejemplos arquitectónicos del Renacimiento. Filippo Brunelleschi fue el encargado de erigirla sobre las ruinas de un convento agustino que había sido destruido en 1341. En la basílica, además, se encuentra el crucifijo de madera del Santo Spirito de Miguel Ángel. La entrada al templo es gratuita pero si quieres ver la cruz de madera tienes que pagar tres euros. ¡Ah! Y no te pierdas el claustro. Fue abierto al público recientemente y es otro de los reclamos principales del templo.

16.30 – ¿Helado, café, o ambas cosas?

Dirígete hacia el Ponte Santa Trinita. Justo antes de cruzarlo darás con otra de las heladerías de La Carraia. ¡Si quieres repetir este es tu momento! Desde el puente tendrás las mejores vistas al emblemático Ponte Vecchio. Continúa hasta la Piazza della Repubblica. Por el camino pasarás por una de las zonas más exclusivas de la ciudad en la que encontrarás las tiendas de prestigiosas firmas de moda. Cuando llegues a la plaza te sugerimos que disfrutes de un buen café italiano. Si vas en plan low cost, tómatelo en la misma barra. El precio se triplica si lo pides en una de las mesas de la terraza, aunque solo así podrás saborearlo contemplando el precioso tiovivo que hay en la plaza.

La Basilica di Santa Maria Novella, en Florencia
La Basilica di Santa Maria Novella, en Florencia (ale72 / Getty Images/iStockphoto)
17.30 – Basilica di Santa Maria Novella

Última parada obligatoria: la basílica di Santa Maria Novella. Por fuera guarda el mismo estilo que la de Santa Croce y la de del Fiore, con azulejos de diferentes colores. Es el templo principal de los dominicos en la ciudad. En su interior podrás contemplar un especial crucifijo, la única escultura sobre madera que realizó Brunelleschi. El precio de la entrada es de cinco euros.

Nuestra despedida a Florencia será en un rincón con mucho encanto. En la calle de al lado encontrarás una antigua botica. Venden remedios naturales, perfumes, jabones, licores medicinales… Si lo deseas, aprovecha y compra algún souvenir original. Además, puedes tomarte un té o un café en una de las mesas que hay en el interior.

18.30 – Fin del viaje. ¡Feliz vuelta a casa!

En estas 36 horas por Florencia nos ha guiado Cristina Oriol, una catalana que escogió este destino para su beca Erasmus y, durante seis meses, descubrió los rincones más encantadores de la capital de la Toscana.

^top
13  Halifax  - Estudi
Pujat per Eneida [11485] - 2018-01-18

Hola!

Estic buscant famílies catalanes que mentre aprenen anglès els seus fills els ajuden amb la llengua per exemple traduint de l'anglès al català i viceversa a l'escola, al supermercat, etc. Si coneixeu algú en aquestes circumstàncies, si us plau que em contactin al 07796131863 per WhatsApp, per telèfon o per e-mail info@eneidalinguist.com per parlar de l'estudi i possibles col·laboracions.

Moltíssimes gràcies,

Eneida x

^top
14  STIRLING  - Estudi
Pujat per Eneida [11485] - 2018-01-18

Hola!

Estic buscant famílies catalanes que mentre aprenen anglès els seus fills els ajuden amb la llengua per exemple traduint de l'anglès al català i viceversa a l'escola, al supermercat, etc. Si coneixeu algú en aquestes circumstàncies, si us plau que em contactin al 07796131863 per WhatsApp, per telèfon o per e-mail info@eneidalinguist.com per parlar de l'estudi i possibles col·laboracions.

Moltíssimes gràcies,

Eneida x

^top
15  Glasgow  - Estudi
Pujat per Eneida [11485] - 2018-01-18

Hola!

Estic buscant famílies catalanes que mentre aprenen anglès els seus fills els ajuden amb la llengua per exemple traduint de l'anglès al català i viceversa a l'escola, al supermercat, etc. Si coneixeu algú en aquestes circumstàncies, si us plau que em contactin al 07796131863 per WhatsApp, per telèfon o per e-mail info@eneidalinguist.com per parlar de l'estudi i possibles col·laboracions.

Moltíssimes gràcies,

Eneida x

^top
16  Edinburgh  - Estudi
Pujat per Eneida [11485] - 2018-01-18

Hola!

Estic buscant famílies catalanes que mentre aprenen anglès els seus fills els ajuden amb la llengua per exemple traduint de l'anglès al català i viceversa a l'escola, al supermercat, etc. Si coneixeu algú en aquestes circumstàncies, si us plau que em contactin al 07796131863 per WhatsApp, per telèfon o per email info@eneidalinguist.com per parlar de l'estudi i possibles col·laboracions.

Moltíssimes gràcies,

Eneida x

^top
17  Milano  - Algú per prendre algo, senderisme, trovades...?
Pujat per Laia Barcellona ( Milano ) [11484] - 2018-01-18

Hola a tots i totes! Em dic Laia, tinc 33 anys i des de setembre estic vivint a un poble al sud de Milano. M'agradaria saber si per aquí encara es fan trovades o si hi ha algún grup creat. Fins aviat!

^top
18  Ghana  - Nova enamorada de Ghana
Pujat per Mariona Borràs ( Ghana ) [11480] - 2018-01-16

Hola! Primer de tot ha de dir que estic molt sorpresa que hi hagi una web com aquesta, no ho hagués pensat mai i m'agrada molt. Us escric a veure si em podeu resoldre dubtes. L'estiu passat vaig venir a Ghana a fer un voluntariat durant un mes (se'm va fer curtíssim) i em sembla que puc dir que mai m'havia sentit tan a gust a un lloc. Aleshores, em vaig enamorar d'un Ghanès, és el fundador de la ONG amb la que vaig anar i quan jo he tornat a Catalunya hem mantingut la relació a distància (sí, molt difícil però no impossible). Per nadal he anat tres setmanes a conviure amb ell, la seva família i els seus amics i la veritat és que m'he pogut endinsar més en la seva cultura. Els dos tenim claríssim que si volem seguir amb la relació un dels dos s'ha de canviar de país i jo sé molt bé que ell no ho faria perquè está enamorat del seu país i jo també (i de Catalunya també eeh), per això m'estic plantejant quan acabi la carrera venir a viure a Ghana, peruquè no em trec aquest país del cap des que he tornat. Ell és emprenedor i té molt projectes que vol realitzar i els ha compartit amb mi i em criden molt, m'encanta perquè el que vol és ajudar la seva gent i això és el que jo també vull . De fet, estem mirant de portar jo amb l'ajuda de la meva mare la ONG des de Catalunya per poder dur voluntaris allà. Tinc 20 anys i tinc molt per descobrir i aprendre i he de reconèixer que em fa una mica de por això de deixar tant lluny tota la meva gent, però a la vegada sóc una enamorada d'Àfrica des que tenia 8 anys i sempre m'ha despertat una gran curiositat aquest continent i mai he sentit la necessitat de quedar-me a viure a Europa. Per això m'agradaria rebre opinions i conèixer les vostres històries, si esteu contents o no de viure a Ghana, si esteu a gust, si em recomenarieu viure aquí,etc. Gràcies per avançat!

^top
19  HEIDELBERG  - Organitzem-nos per fer República des de Europa...
Pujat per Gemma Durany [11418] - 2018-01-15

Hola nois i noies,
Organitzem-nos per fer República des de Europa! Ajudem-nos mutuament a crear iniciatives. Jo he començat, entre d'altres coses, un Twitter.
M'ajudeu si us plau a aconseguir-ne seguidors?
https://twitter.com/gemmadurany
Merci!
Gemma

^top
20  Santa Cruz de la Sierra  - Trobada de catalans i catalanes a Santa Cruz de la Sierra
Pujat per Ramon Ginestet Menke ( La Paz ) [11471] - 2018-01-11

Hola a tothom!
M'agradaria molt coneixer altres catalans i catalanes a Santa Cruz de la Sierra!
Moltes gràcies per qualsevolt informació :-)
Ramon

^top
21  La Paz  - Trobada de catalans i catalanes a La Paz
Pujat per Ramon Ginestet Menke ( La Paz ) [11471] - 2018-01-11

Hola a tothom!
M'agradaria molt coneixer altres catalans i catalanes a La Paz ... existeix un punt i dia de trobada regularment?
Moltes gràcies per qualsevol informació :-)
Ramon

^top
22  Honduras  - Ajuda per viatge per feina
Pujat per Josep beltran [11467] - 2018-01-10

Hola a tots,

He de viatjar a Hondures per feina. Hi seré algunes setmanes. M'agradaria contactar amb algú que pugui indicarme de priemra mà com està la situació.

Salut,
J.beltran@eqsc.eu

^top
23  Paris  - NOCES D'OR A PARIS
Pujat per JORDI BERENGUER ARINYO ( Paris ) [11440] - 2017-12-28

Som en Jordi i Consol, que celebrarem las Noces D’or a Paris al mes de Juliol vinent, falta tems però els preparatius poden ser ràpids o lents.
Tenim algunes coses reservades:
Arribada en cotxe el dia 17 al hotel Regina Louvre, (reservat) sopar al Bateaux Mouches, (reservat)
El dia 18 el gran dia, tenim previst dinar al Julius Verne de la Torre Eiffel, però fins tres mesos abans no es poden fer reserves.
A la nit espectacle al Moulin Rouge (reservat).
El dia 19 visita a peu o amb transport públic dels llocs mes emblemàtics, Notre Dame, Arc del Triomf, Sagrat cor, Montmatre, plaça del Teatre, Etc..
La qüestió es si algú ens podria informar o ajudar en trobar una església on poder fer la renovació de vots?
Gracies per la vostra atenció i col•laboració.

^top
24  Sevilla  - Fem un café i parlem??
Pujat per Antonio ( Sevilla ) [11436] - 2017-12-24

Hola a tothom!
Soc el Antonio. Soc sevillá, he viscut a Barcelona 9 anys y m'agradaría conoixer gent a Sevilla per millorar el meu catalan. Si vols fer una birreta. escribeme. Saludos

^top
25  Guadalajara  - Eleccions al Parlament
Pujat per Núria Casajuana ( Guadalajara ) [11431] - 2017-12-22

Voldria saber si hi ha més gent com jo: les eleccions van ser ahir i jo avui, 22 de desembre, acabo de rebre les paperetes per poder votar "per correu".
M´'ha semblat una presa de pèl.
Es pensa fer alguna cosa?

^top
26  Helsinki  - Sortir a Helsinki
Pujat per Jaco ( Helsinki ) [11422] - 2017-12-20

Hola,
Anem a Helsinki del 8 a l'11 de febrer a visitar la ciutat a l'hivern i voldriem sortir un dia de canyes pel vespre.
Als que viviu allà, ens encantaria que ens recomaneu algun/s lloc/s i si algú s'anima encantats!!!!
Salut!

^top
27  HEIDELBERG  - Còmic-blog de Nadal 2018, amb contingut tu ja m'entens
Pujat per Gemma Durany [11418] - 2017-12-20

Estimats totes i tots,
Us envio l'enllaç del meu còmic-blog de Nadal 2018 que he dibuixat i escrit avui, amb contingut polític tu ja m'entens:
http://weedoocare.tumblr.com
Salut
Gemma

^top
28  San Francisco  - Erasmus a Berkeley
Pujat per Patty Aviñó Martínez [11409] - 2017-12-19

Hola, m'agradaria fer un erasmus a Berkeley l'any que ve i m'agadaria saber mes o menys quants diners necessitare per viure-hi al mes. Tambe m'interessa saber si es necessari el transport en cotxe o la gent es mou en transport public o qualsevol altra informació o requisit que hagi de tenir en compte.
Merciiii!!!!

^top
29  NewYork  - Signar Peticio per demanar als partits sobiranistes que, guanyi qui guanyi el 21D, es comprometin a mantenir al MHP Puigdemont com a President legítim de la República
Pujat per Oriol Sunyer ( NewYork ) [9283] - 2017-12-18

Som un grup de diferents sensibilitats sobiranistes que estem circulant aquesta petició, per demanar als partits sobiranistes que, guanyi qui guanyi el 21D, es comprometin a mantenir al MHP Puigdemont com a President legítim de la República Catalana. Si hi esteu d'acord, si us plau, signeu i viralitzeu (facebook, twitter, whatssap..) aquesta petició (ja portem 4300 signatures!). Que firmi la mare, el pare, l’avi, l' àvia, el tiet, la tieta, els cosins, els germans, amics…gràcies!!

https://www.change.org/p/grup-pel-suport -al-president-leg%C3%ADtim-de-la-rep%C3% BAblica-demanem-als-partits-sobiranistes -que-el-22d-confirmin-al-mhp-puigdemont- com-a-president-04d2cf05-3dc8-4979-b323- 22f4600c2e35?recruiter{=}18468826&utm_so urce{=}share_petition&utm_medium{=}copyl ink&utm_campaign{=}share_petition&utm_te rm{=}five_thousand

^top
30  Oxford  - activitats
Pujat per Natali Tintorer ( Oxford ) [11364] - 2017-12-15

Hola gent!
"
Sòc la Natali i m'agradaria saber si teniu pensat fer alguna cosa pel 21D i pel partit del "clasico". Jo visc a Abingdon però estic molt per Oxford. el meu mail : decormora@yahoo.fr

and last but not least : el 18 i 19 poc ser apoderada al consulat - sabeu si encara falta gent??

^top
31  Brasilia  - Contacte amb altres representants
Pujat per Mercedes Valls Lolla ( Brasilia ) [5018] - 2017-12-14

Estic com a representant de ERC per les eleccions. Voldria entra en contacte amb els altres representants. Gràcies

^top
32  Melbourne  - Eleccions 21 de desembre 2017
Pujat per Júlia ( Melbourne ) [11387] - 2017-12-12

Hola!!

El dia 6 de novembre vaig fer una sol·licitud de certificat pel vot per correu d’electors temporalment a l’estranger al consolat de Melbourne. Em van dir que rebria per correu postal el sobre per poder votar a les eleccions del proper 21 de desembre. Malauradament, encara estic esperant rebre’l. He trucat i he anat a l’ambaixada preguntant si tot estava correcte, i tots els cops m’han dit que és normal que tardi en arribar…
M’agradaria demanar si heu tingut problemes similars o és que jo he fet algun procediment malament.

Moltes gràcies!!

^top
33  Newcastle (UK)  - Culers a Durham / Newcastle
Pujat per Jason Diaz Lerin ( Newcastle (UK) ) [11290] - 2017-12-11

Si hi ha algu per Durham o Newcastle que vulgui veure partits del Barca m'ho dieu i trobem un pub. Soc el JasonDiaz a Newcastle (UK), m'envieu un missatge. A veure si podem fer una penya!

^top
34  TAILANDIA  - Molt Bones a tothom
Pujat per Olga i Albert ( TAILANDIA ) [11379] - 2017-12-10

Som una parella que volem Passar un mes a Tailandia, busquem poder Fer inmersio, i tambe voldriem Fer voluntariats.
Necessitem informacio i orientacio.
Moltes gracies
Olga i Albert

^top
35  Guadalajara  - Reprenent les activitats
Pujat per Manel Guiu Borrell ( Guadalajara ) [3297] - 2017-12-10

Salutacions a tots.

Feia temps que no em dirigia al grup. Vaig iniciar ja fa 5 anys, poc a poc s´ha incrementat la llista dels integrants. Durant aquest anys vaig estar molt ocupat estudiant una llicenciatura a la Universidad de Guadalajara. Per fi, vaig acabar fa uns dies.
Ara disposo ja de mes temps per poder atendre be el grup.
Per començar a activar una mica això, proposo que el que tingui alguna proposta per exposar, endavant. Les pode-ho exposar. Salutacions a tots.

Feia temps que no em dirigia al grup. Vaig iniciar ja fa 5 anys, poc a poc s´ha incrementat la llista dels integrants. Durant aquest anys vaig estar molt ocupat estudiant una llicenciatura a la Universidad de Guadalajara. Per fi, vaig acabar fa uns dies.
Ara disposo ja de mes temps per poder atendre be el grup.
Per començar a activar una mica això, proposo que el que tingui alguna proposta per exposar, endavant. Les pode-ho exposar.
Us explicaré una conversa que vaig tenir fa uns dies amb el meus companys de la feina sobre el tema de com les diferents comunitats de com s’ajuden entre ells. Jo d'ençà que vaig arribar al país, nomes he trobat ajuda en la gent de Mèxic. Em pesa molt dir que ni espanyols ni catalans m’han ajudat. Dels primers no em sorpren, però de nosaltres si em dol. Crec que això d’ha de canviar, i la única manera es começar-ho a fer. Som un gran poble, som capaços de fer grans coses, podem fer cadenes humanes que recorren tot el país, grans torbades, anar a Bruseles i captivar al mon, però queden detalls per polir. Som pocs aquí, però podem fer grans coses. Nomes es començar.

Salut

^top
36  Islàndia  - Sóc fotògraf i vinc a Islàndia al principis del 2018
Pujat per Marc Santaeularia Joval ( Islàndia ) [11365] - 2017-12-08

Hola a tothom! Sóc en Marc Santaeulària Joval, tinc 21 anys i sóc fotògraf de paisatge.

El 20 de Gener eteritzo a Islàndia per a passar-hi una temporada fotografiant els seus màgics paisatges i les inigualables Aurores Boreals.

El motiu d'aquest missatge és que tinc bitllet d'anada però no de tornada. Així que, m'encantaria conèixer-vos a tots vosaltres que esteu vivint a Islàndia i poder-nos ajudar mútuament.

Aquest viatge forma part d'un projecte patrocinat per diverses marques del sector de la fotografia i vídeo. Però el patrocini no és econòmic, sinó material.

Puc oferir un extens coneixement de la fotografia i vídeo a tots els que estigueu vivint a Islàndia perquè pugueu fotografiar el vostre país com cal. També em puc oferir per a Au pair i qualsevol treball que em pugueu oferir.

Porto l'Anglès bastant bé, així que no ha de ser un problema.

Us passo el meu Instagram, perquè begueu el meu treball, tant en fotografia com en vídeo.

https://www.instagram.com/marc_santaeula ria/

Espero que puguem fer coses molt maques junts.

Atentament,

marc Santaeulària Joval.

^top
37  Roma  - CDR Roma
Pujat per Sally ( Milano ) [6556] - 2017-12-05

Als Catalans de Roma:

Us voliem avisar que a Milà i a Padova hem creat un CDR (Comité de Defensa de la Republica).

Ens encantaria donar la benvinguda al CDR de Roma aixì que, si teniu pensat de crear-ne un i necessiteu ajuda, idees, etc, sisplau poseu-vos en contacte amb nosaltres: cdrmila@gmail.com

Gràcies i Visca Catalunya,

Sally

^top
38  Riyadh  - Muntem un grup de whatsapp?
Pujat per WEBMASTER [1] - 2017-12-02

test

^top
39  Berlin  - test
Pujat per WEBMASTER [1] - 2017-11-30

testttsts

^top
40  Birmingham  - Experiència!
Pujat per Mireia Beltran [11279] - 2017-11-15

Hola gent!!!! El dia 5 de desembre començo una nova experiència!!! Vaig a fer d’Aupair a Birmingham!!!!! Si voleu contactar amb mi per donar-me consells o qualsevol cosa, em dic Mireia Beltran

^top
41  Milano  - Buscant catalans a Milà
Pujat per Cris EH ( Milano ) [10767] - 2017-11-14

Hola a tots!
Fa quasi tres mesos que em vaig traslladar a Milà, i encara no he conegut a cap català! M'encantaria apuntar-me si algun cop us torbeu uns quants per donar una volta o prendre algo!

Fins aviat!

^top
42  Amsterdam  - Brussel.les 7desembre manifestacio
Pujat per carles riera ( Amsterdam ) [11277] - 2017-11-14

hola a tots,
hi hauria prou interessats per anar plegats a brussel.les el 7desembre per la mani ?
potser en bus en plan charter ? anar i tornar el mateix dia...
gracies carles

^top
43  Bordeaux  - Manifestacio Brusselles 7/12
Pujat per Mateu Xavier ( Bordeaux ) [5310] - 2017-11-12

Salut i republica

algun cotxe organitzat per anar a brusselles a la manifestacio

Moltes gracies

^top
44  Nürnberg  - DEMO
Pujat per montse ( Nürnberg ) [11266] - 2017-11-09

TINC UNA PREGUNTA

JA ALGU PENSAT AQUI PER EL TEMA DE BARCELONA DELS PRESOS POLITICS?

HI A ALGUNA DEMOSTRACIO O SIMILAR

GRACIES

MONTSERRAT

^top
45  Islàndia  - Acabat d'arrivar
Pujat per Pau Catalan ( Islàndia ) [11231] - 2017-11-01

Hola companys, vaig arribar a Islàndia el passat dissabte 28 d' octubre. La meva intenció es pasarme aquí un any com a mínim. He exportat el paro desde Espanya.De moment estic en hostel pero ha de ser provisional perquè econòmicament es complicat. Aquest divendres tinc una prova per una feina aquí a Reykjavik. De totes maneres agrairia si algu sap de feina, compartir pis, etc. També seria macu poder conéixer algun català que visqui per aquí per quedar i xerrar. Salut a tothom!

^top
46  Nice  - 155
Pujat per Tania ( Nice ) [11182] - 2017-10-21

Sabeu si es fan manifestacions a niça per catalunya ? I a on ?

^top
47  Gottingen  - Fem alguna cosa?
Pujat per judit sanfeliu ( Gottingen ) [9251] - 2017-10-17

Hola Catalans!!

L`ambient s'està carregant a Catalunya i desde Göttingen no em puc quedar quieta....
Fem alguna cosa?
Quants de vosaltres encara esteu a Göttingen? coneixeu més Catalans que visquin aquí?

El meu numero es 015750260232 envieu-me un Whatup, instagram o Sms!!!

Fins aviat!

Judit

^top
48  Montpellier  - Salutacions a tothom. És per saver si hi han trovades, i per cercar feina. Gràcies.
Pujat per Eric dan Monlleó [11089] - 2017-10-04

Salut a tothom. Tot i que tinc més tracte i familiaritat amb Anglaterra, em decideixo a publicar a Montpellier també, doncs almenys la he visitat 2 vegades, com a turista. Bé, el cert és que el meu anglès és alt, però el meu francès més aviat baix-mig, tot i que sempre que pujo a França, en 2 setmanes ja estic mantenint una conversa amb certa fluidesa. Veig molt la TV francesa, i enseguida ho entenc tot. Bé, volía preguntar-vos si feu trovades de tant en tant, per xerrar, prendre quelcom, i també volia preguntar-vos com està el mercat laboral per aquí, així com a la Provença. No puc exigir massa en aquest sentit, donat que no tinc el Grau universitari acabat. Però m'adapto força bé al que calgui.
Salut i gràcies per la vostra col.laboració.

^top
49  Bristol  - Salut companys/es, vull venir per Bristol. UK és com la meva segona terra.
Pujat per Eric dan Monlleó [11089] - 2017-10-04

Bon dia a tothom. El cert és que conec Anglaterra des que era ben jove, perquè hi estiuejava i convivia amb famílies angleses, per aprendre l'idioma. Els últims cops que he vingut, ja de turisme, a Anglaterra, han estat per Londres sud, i Anglaterra sud en general. Conec una mica Somerset, i Bristol, tot i que a Bristol he estat poc, més al "countryside", al camp, que no pas a les ciutats. Voldría preguntar-vos si els catalans de Bristol us reuniu de tant en tant, per una banda. I per l'altra, si és fàcil trovar feina, (en el meu cas no puc exigir massa, no tinc el Grau acabat). Salut per a tothom!

^top
50  Milano  - 3 octubre
Pujat per Carlota Gorgori ( Milano ) [10911] - 2017-10-03

Bona tarda,


Algú es reunirà avui dia 3 d'octubre per donar suport a l'aturada que s'està realitzant a Catalunya??

Gràcies!

^top
Pag: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.69.7.18 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?